Elizabeth Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 (edited) ja vise ne znam sta da mislim... (jel ume neko da prevede natpis?) Edited November 11, 2005 by Elizabeth Quote
srnde2 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 (edited) "Tarja je pochela da celavi na sred glave !" Edited November 11, 2005 by _meTal†souL Quote
shock! Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 jao sto me mrzi da citam onoliki tekst ajd nek neko preprica Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 jao sto me mrzi da citam onoliki tekst ajd nek neko preprica "Moj muz ovo... Moj muz ono... Moj muz..." Quote
crusader84 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Auuuuuu! Što je mnogo, mnogo je! Nemam sad nešto ni vremena da čitam. Veoma sam radoznao, ali čitaću sutra! Quote
crusader84 Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Stiglo je! Stiglo je! Stiglo je!!! Happy!!! Happy!!! Happy!!! Ich bin so glukliche neues jahr!!! (sto bi rek'o S. Bicanin) LUCKY BASTARD! Quote
Baki Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Auuuuuu! Što je mnogo, mnogo je! Nemam sad nešto ni vremena da čitam. Veoma sam radoznao, ali čitaću sutra! Uf, propustas prvu finsku sapunicu! Quote
dushmanin Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 KAO sto rekoh odvratno do maximuma.... Quote
Ocean_Soul Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 TARJA RULZ!!!!!!!!!!!!!!!!! (NIJE sarkazam) Quote
Ocean_Soul Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 ah, da..... zaboravih reci.... Nightwish ce uvek i zauvek biti moj omiljeni bend.... obozavam ih....ponekad ta kolicina obozavanja ima tendenciju da preraste u bolest... medjutim, usled svega ovoga, zelim samo jednu stavr da kazem.... Nek' se nose svi petoro u pizdu lepu materinu..... Quote
Nightwing Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 jao sto me mrzi da citam onoliki tekst ajd nek neko preprica taj rad Quote
The Watchtower Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 @Ocean_Soul - postoji nesto sto se zove "edit". Quote
Novaliis Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 KAO sto rekoh odvratno do maximuma.... a polako postaje pateticno i jadno.. Quote
Telcontar Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 rece on, a nalazi se u jednoj maloj bezvrednoj zemlji i voli jedan bend, a potpuno je nebitan za celo njihovo postojanje, a prica kao da je sastavni deo istog.... c c c p.s. nemoj sad molim te da se ljutis, ali stvaaaaaarnooooo.... Ne ja samo ponavljam ono sto su sami clanovi benda rekli, a niko nece da skapira... Quote
Telcontar Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 jao sto me mrzi da citam onoliki tekst ajd nek neko preprica Jaoj ja sam shokirana :shmrc: Ja nisam to ocekivala :shmrc: I moj muz je divan covek :shmrc-shmrc: Oni ga nikada nisu voleli i prihvatali :shmrc: Od 2000te godine, atmosfera u bendu nije kao nekada :shrmc: A oni nemaju pravo da :shmrc: vredjuaju mog muza :shmrc-shmrc: Jos je nesto pricala o onom prvom 'raspadu' Nwa u jesen 2001, i odlasku Samija...I o tome kako je ona oduvek zelela da pomogne bendu, ali niko nije hteo da prica sa njom, a ona zeli i svoju solo karijeru, bla bla... ah da... :shmrc: :shmrc: i :shmrc-shmrc: Quote
Tatyannahhh Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 e jel proradio everdreamers nisam u toku dajte link posto mi je favorites otisao dodjavola Quote
Nightwing Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Jaoj ja sam shokirana :shmrc: Ja nisam to ocekivala :shmrc: I moj muz je divan covek :shmrc-shmrc: Oni ga nikada nisu voleli i prihvatali :shmrc: Od 2000te godine, atmosfera u bendu nije kao nekada :shrmc: A oni nemaju pravo da :shmrc: vredjuaju mog muza :shmrc-shmrc: Jos je nesto pricala o onom prvom 'raspadu' Nwa u jesen 2001, i odlasku Samija...I o tome kako je ona oduvek zelela da pomogne bendu, ali niko nije hteo da prica sa njom, a ona zeli i svoju solo karijeru, bla bla... ah da... :shmrc: :shmrc: i :shmrc-shmrc: hvala za synopsis... e jel proradio everdreamers nisam u toku dajte link posto mi je favorites otisao dodjavola mhm http://www.everdreamers.net/ a adresa zajebana da se zapamti JAKO Quote
Elizabeth Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Stiglo je! Stiglo je! Stiglo je!!! Happy!!! Happy!!! Happy!!! Ich bin so glukliche neues jahr!!! (sto bi rek'o S. Bicanin) mrsh.... Quote
PlanetHell Posted November 12, 2005 Author Report Posted November 12, 2005 Jaoj ja sam shokirana :shmrc: Ja nisam to ocekivala :shmrc: I moj muz je divan covek :shmrc-shmrc: Oni ga nikada nisu voleli i prihvatali :shmrc: Od 2000te godine, atmosfera u bendu nije kao nekada :shrmc: A oni nemaju pravo da :shmrc: vredjuaju mog muza :shmrc-shmrc: Jos je nesto pricala o onom prvom 'raspadu' Nwa u jesen 2001, i odlasku Samija...I o tome kako je ona oduvek zelela da pomogne bendu, ali niko nije hteo da prica sa njom, a ona zeli i svoju solo karijeru, bla bla... ah da... :shmrc: :shmrc: i :shmrc-shmrc: ja iskreno verujem u pricu i jedne i druge strane.. stvar je u tome da se oni medjusobno ne razumeju i u takvoj atmosferi nije moguce raditi... no, ipak, marchello jeste jedan od ljudi koji je zapaprio ovu situaciju... Quote
Ocean_Soul Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 Planet_Hell Posted on 12. 11. 2005, 16:56 ja iskreno verujem u pricu i jedne i druge strane.. stvar je u tome da se oni medjusobno ne razumeju i u takvoj atmosferi nije moguce raditi... slazem se u potpunosti sa ovom konstatacijom... @ Telcontar zasto je tako tesko gledati i drugu stranu medalje? Quote
Tatyannahhh Posted November 12, 2005 Report Posted November 12, 2005 a adresa zajebana da se zapamti JAKO tisina Quote
Nightwing Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Evil Warning says: eh...obrijane picke... Fanta says: kad tarja u nemo kaze -my flower- mislim da misli na njenu picku Evil Warning says: verovatno Fanta says: njena basta....treba joj crevo za zalivanje Evil Warning says: ja ne znam mislis da je stvarno pesma o picki? Fanta says: sta ne znas? naravno da je pesma o picki.. Evil Warning says: Fanta says: ..lost in a dark..... ...for houp ajl GIV evriting zato je pogodi pesma svaki put kad peva.... Evil Warning says: Fanta says: Zarko says: zato su je i oterali zbog pesme o picki Fanta says: zato sto nije sherovala sa ostatkom benda Evil Warning says: picka Fanta says: kao polni organ? ili osobina njenog karaktera? Evil Warning says: oba Fanta says: bice da je tako.. mada verujem da ispusta genijalne zvuke dok se jebe.. Evil Warning says: uh...zamilsi samo... Fanta says: moze da izvuce visoke tonove Evil Warning says: a jel peva dok pusi? Fanta says: mislim da ne pusi....barem ne dok je na turneji... mada ne guta sigurno jer je lose za glasne zice.... Evil Warning says: stvarno si odvratan Fanta says: znam Quote
dushmanin Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 Hmmmmm....da li je to ikoga zaista zanimalo ili samo glorifikujes svoje konverzacijske moci? Quote
Recommended Posts