Nightwing Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Наравно ево сад сам се сетио да можда има нешто на Најтвиш топику... KRALJU Quote
Tatyannahhh Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Zasto ti mislis da su to frustracije ? METAL JE RAT! Quote
Telcontar Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 METAJ JE RAT ! PUT METALA JE PUT ISTINE ! TAKO JE NAJISKRENIJE ! TO JE ZATO STO VI ZABORAVLJATE DA METAL IPAK TREBA RAZUMETI ! ( A pevacice napunitit ) Quote
Baki Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Pa metal fala Bogu jeste nachin zivota! Sta bismo mi da nam nije metala? Pa barem jedno 50-ak metala nam se nalazi u organizmu, da ne pominjem sve one u prirodi! Quote
dushmanin Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Aufffff...kako ste samo tr00..... Quote
dushmanin Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 (edited) dupli post Edited November 22, 2005 by belgarat Quote
Elldamar Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Јао јеботе људи како сам се ја сад испалио! Отворио сам ладно тему Тарја избачена из Најтвиша мислећи да је то нека новост! Бадоинг! Најеба сам. Има сви да ме испљују али пази кад сам ја тек синоћ сазнао за то. И реко нема нигде на Ју металу, како бре не знају, дај да ја окачим. Наравно ево сад сам се сетио да можда има нешто на Најтвиш топику... ееееее бедака..... ццц, ништа кад се тема објави молите некога да је обрише... једноставно не знам... бежим у брда... збогом! у ствари, идем да молим модераторе да бришу пре него што се објави! пожелите ми срећу (и вредне и радне модераторе!) Znash da je umro Chuch Shuldiner ? Quote
dushmanin Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 opet ne rade everdreamersi...oooh smore.... Quote
Elizabeth Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 opet ne rade everdreamersi...oooh smore.... sta, opet Taca sjebala server?! I meni je krivo.. Quote
Baki Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 sta, opet Taca sjebala server?! I meni je krivo.. Mislim da su sada proradili.....Sjebali smo Tacu! Viiii!!!!!! Quote
Ocean_Soul Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 belgarat Posted on 22. 11. 2005, 18:44 Aufffff...kako ste samo tr00..... belgarat Posted on 22. 11. 2005, 18:45 dupli post khm... dusane, sta ti zapravo planiras s obzirom da ovoliko spamujesh??? jel hoces da imas sto vise postova? mislim, sta, jel to cool, tr00 ili nesto trece... ne razumem..... Quote
Thulе Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 čuo sam da se najtviš raspao. zna li neko nešto o tome? to ne može biti.... Quote
Vlaja Buraz Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 OPET?! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Quote
Narsil Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 čuo sam da se najtviš raspao. zna li neko nešto o tome? to ne može biti.... Quote
The Watchtower Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 čuo sam da se najtviš raspao. zna li neko nešto o tome? to ne može biti.... kada?? kako?? zasHto?? ubitJu se.. Quote
Narsil Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 kada?? kako?? zasHto?? ne znam!! neka nova informacija! zna li neko nesto o tome? Doppu-tarja je izbacena iz benda pre nekoliko dana(ne znam tacno) ali ce bend naci novu pevaljku tako da se nije raspao... Quote
PlanetHell Posted November 24, 2005 Author Report Posted November 24, 2005 sve informacije o aferi mozete naci na www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.html http://www.tarjaturunen.com/en/tarjaletter.html Quote
Ocean_Soul Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Ma ovde se neko zajebava..... Quote
The Watchtower Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 ko se zajebava? pa najtvis se raspao! joj, sta cu sada?! a, obozavao sam ih.. Quote
Aspectral Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Doppu-tarja je izbacena iz benda pre nekoliko dana(ne znam tacno) ali ce bend naci novu pevaljku tako da se nije raspao... Ti ne kontas neke stvari,zar ne.. I jos nesto--ziveo sam za NIGHTWISH i umrecu za NIGHTWISH! Oni su najbolji bend svih vremena. Quote
Ocean_Soul Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Evil Spirit Posted on 25. 11. 2005, 00:04 ko se zajebava? pa najtvis se raspao! joj, sta cu sada?! a, obozavao sam ih pod: 1. tu temu smo obradjivali u poslednjih 30 strana, i muka nam je zato nemoj ponovo o tome nego (ako te ne mrzi) iscitaj malo 2. nije se raspao smo tarja ne peva vise u njemu... kad kazem samo mislim > "samo" 3. mozda ti mislis da se raspao njenim odlaskom, neki ne misle... ( ja sam negde izmedju) pozz Quote
dushmanin Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Ljudi bi mogli da prate sta se desava,,...duuh... Quote
Grobodan Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Cekaj...znaci,raspali su se? Jel tako?OceaN Soul,ajd napisi malo opsirnije o tome,molim te,ako ti nije tesko. Quote
Baki Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Jeste, raspali su se, i svi clanovi ce se samoubiti za Novu Godinu, tako da nema leba vishe od tog benda, pa sad samo spamujemo po ovoj temi! Kapito? Quote
Nightwing Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 vecno ce ziveti u nasim srcima... seticu se tace svaki put kad vidim pecenje Quote
Recommended Posts