Baki Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Iskreno, ocekivao sam 10-15 godina mladju pevaljku, no dobro, valjda je mlada u dusi! A mozda joj je i kcerka neko '90. godiste, taman za mene! A Evu cu sutra da skinem kad budem dosao u Cacak, tako da o glasu i pesmi ne smem nista da sudim! Quote
DragonHeart Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Sva je prilika da se ovdje vise gleda nego slusa muzika Quote
solicitor Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Sve se gleda. Ima nekoliko milijardi bendova sa pevachicama koje super i pevaju i izgledaju ... zasto da neka takva ne peva u najpopularnijem metal bendu sa zenskimvokalom? Quote
DragonHeart Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Licno mene ne zanima, jer je necu kuci voditi Quote
PlanetHell Posted May 24, 2007 Author Report Posted May 24, 2007 Dok su neki skepticni, ja jedva cekam da cujem kako stare pesme zvuce sa novom pevacicom.. Sa Tarjom smo se odavno oprostili, a ova pevacica mi se cini bas harizmaticnom i ok likom i mislim da su je momci unajmili vise zbog toga, nego zbog glasovnih kapaciteta. Quote
DragonHeart Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Gledali su da spoje lijepo i korisno Quote
Apeiron Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Eh, Astrid je imala sve potrebno (i vise od toga), ali avaj, neka starka uletela... MILF samo donekle, sudeci po fotografijama, ali glas je upotrebljiv, pa ipak treba album sacekati. Iako sam skeptican, kad god se pomene proboj u USA, jer evropski bendovi kad to rade, generalno snimaju 10 puta losije albume nego sto im je standard. Quote
Earendil Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Joo užasa, prvo vidjeh slike bez da sam saznala ime, pomislih Tuomas nas zajebava, šta će Tarja ovdje, kad ono nije... Ista, jbg., baš bezveze, poniženje. Kakva crna Tarja ova je uveseljavala mlade svedjane dok je Tarja bila tati u k@$cu. Inace niko ne komentarise pesmu samo nova pevacica kao da muzika nije bitna. Quote
Apeiron Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Recently I sang a duet with Michael Bormann (ex-Jaded Heart-singer) on his album "Conspiracy". Ha, imam taj album... ali se ne secam da sam zenski glas cuo (toliko o tome koliko sam ga pazljivo preslusao) Quote
Vlaja Buraz Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 MILF samo donekle, sudeci po fotografijama... Daj link. Već mi nedostaje Starija. Quote
darthmoog Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 nema veze ova ima nice rack... izgleda kao pevacica cranberies-a Quote
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 http://myspace.com/alysonavenue Njen bivsi bend,moze da zvuci drugacije,tako da ne brinem Quote
Bata Trokrilni Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Meni je baš OK što je starija pevačica. Nisu oni fenseri, pa da ističu mladu ribu kao svoj zaštitni znak. Mislim da su našli dobro rešenje. Quote
crusader84 Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 (edited) Iskopah ovo negde! btw Album njenog bivšeg benda... http://rapidshare.com/files/4367366/AA_Omega.rar password: eadgbe Šta više komentarisati za pesmu, OK balada... Čekamo da čujemo na šta će ličiti novi album i stare pesme u novoj postavi... Nikako mi ne ide da zamislim ovu kako peva stare pesme, naročito one sa izraženim operskim vokalom... Edited May 24, 2007 by crusader84 Quote
*Nienna* Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Mislim da ce se sada vise znati za njen bivsi bend nego sto su ikada sanjali Quote
crusader84 Posted May 24, 2007 Report Posted May 24, 2007 Jbg...ovo je zaista uspeh...chuvati ovakvu vest ovoliko dugo... Za ovo je znao izuzetno mali krug ljudi i da je procurila informacija verovtno bi se tachno znalo ko ju je preneo...Ja sam rekao da je skandinavka,da nije mlada i da nije neiskusna shto se tiche pevanja... Vishe od toga stvarno nisam mogao recji... No,nebitno...vazno je da se bend vracja ponovo Zaslužio si da Legacy dobije organizaciju koncerta NW-a kod nas po nižoj ceni! Quote
Nightwing Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 ne verujem da bi Tuomas uzeo pevaljku koja ne moze da odpeva stare stvari ipak je to njemu struka i zna sta trazi kod pevacica.... Quote
Baki Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Ljudi, dela mi dajte neki drugi link za Evu, ili je apoudujte na neki drugi sajt, ovde mi kaze da moja IP vec nesto skida! Molim vas!!!! Quote
PlanetHell Posted May 25, 2007 Author Report Posted May 25, 2007 Probaj ovo, mada mislim da ce ti i ovde pisati isto: http://rapidshare.com/files/33010725/Night..._fake_.mp3.html Quote
Baki Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Jebiga, isto! Jel'moze neko na mejl da mi posalje ako nista? Quote
furija Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Kakva crna Tarja ova je uveseljavala mlade svedjane dok je Tarja bila tati u k@$cu. Inace niko ne komentarise pesmu samo nova pevacica kao da muzika nije bitna. Ma šta kažeš. Pa logično, izašao samo singl, a pjevačicu otkrili nakon godinu i kusur, sasvim normalno da ćemo sad o njoj pričat... I imamo vremena tračat o njoj do septembra, a onda fino analiziranje albuma. Quote
Baki Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Uf, skinuh pesmu konacno! Sta serete, balada je prelepa, mozda i njihova najbolja balada (posle Away, naravno!)....a riba je skroz otpevala u skladu s atmosferom pesme! Quote
Bata Trokrilni Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 Mnogo volim ovaj bend i siguran sam da nema šanse da me razočaraju. Quote
RaVeN Posted May 25, 2007 Report Posted May 25, 2007 http://www.nightwish.com/images/facts-anette.jpg Pa sta ja znam....od Tajre, ne moze biti ruznija nikako !! Inace, pesmica je sasvim ok....ali vrednost svega ovoga ce se tek videti na novom albumu !! Quote
Recommended Posts