Baki Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 Samo da kazem da se na Tarjinom sajtu mozete ukljuciti u blog u kojem ona izvestava sa snimanja svog solo albuma My Winter Storm. Adresa bloga je: www.mywinterstorm.com Quote
my heart is...slowing Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 na kompilaciji 20years nuclear blast INTO THE LIGHT jednu od pesama izvodi Tarja-In the picture.Inace,na kompilaciji su jos Mats Leven,Tonny Kakko,Hansi iz Blind Guardian,Marco Hietala...pesme je komponovao Victor Smolski.. nemam pojma nista vise,slucajno sam naletela na ovo u nemackom Metal Hammeru.. Quote
Bata Trokrilni Posted July 12, 2007 Report Posted July 12, 2007 O tome smo skoro raspravljali na temi Rage. Quote
furija Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 na kompilaciji 20years nuclear blast INTO THE LIGHT jednu od pesama izvodi Tarja-In the picture.Inace,na kompilaciji su jos Mats Leven,Tonny Kakko,Hansi iz Blind Guardian,Marco Hietala...pesme je komponovao Victor Smolski.. nemam pojma nista vise,slucajno sam naletela na ovo u nemackom Metal Hammeru.. Čuj... Nisam čula za to. Baš lijepo. Quote
Baki Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 daj nam link za istu Joj, nemam, a prespor mi je net da je aploudujem......nek se smiluje neko drugi ako moze....... Quote
Nightwing Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 evo ja cu....skinuo sam album jutros... najbolje od svega je text u zagradi... 10 - In The Picture (Feat. Tarja Turunen [Ex Nightwish]) pratice je do kraja karijere http://rapidshare.com/files/42672724/In_The_Picture.rar Quote
Baki Posted July 13, 2007 Report Posted July 13, 2007 evo ja cu....skinuo sam album jutros... najbolje od svega je text u zagradi... 10 - In The Picture (Feat. Tarja Turunen [Ex Nightwish]) pratice je do kraja karijere http://rapidshare.com/files/42672724/In_The_Picture.rar \Hehe, pa to su morali da naglase, jer ona vise nije ugovorom vezana za NB! Quote
Nightwing Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 josh muz da je ostavi i da moze da se ubije Quote
Baki Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Zamisli Tarju na koncertu NWa u publici, i pocnu da sviraju Bye Bye Beautiful! Kako li bi reagovala? Quote
PlanetHell Posted July 14, 2007 Author Report Posted July 14, 2007 Ljudi da li ono na kraju pesme ja cujem DIE DIE DIE??? Ako je takav tekst, malo preteruju zar ne? Quote
Baki Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 I ja isto cujem Daj daj...........stvarno su ga preterali...... Quote
Jefimija Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 (edited) ma shjabani.. ...mozda Taca okine neku pesmicu njima....tired of being alone Edited July 14, 2007 by Jefimija Quote
Baki Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 (edited) Pa njen prvi singl ce se zvati I Walk Alone, pa ti vidi....... Edited July 14, 2007 by Svarog Baki Quote
Sirius Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 iskreno, ocekivao sam da ce biti textova o njoj, ali nisam ocekivao ovakvu krajnost.....a text master passion greed je o marcelu......e to cekam da vidim.... Quote
Jefimija Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 jaooo...bas bezveze od tuomasa da se petlja sa takvim tekstovima...bolje da je ostao na visini i da je iskulirao celu stvar umesto sto im pise tekstove...jadno Quote
Nightwing Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Zamisli Tarju na koncertu NWa u publici, i pocnu da sviraju Bye Bye Beautiful! Kako li bi reagovala? ne znam zasto bi se nasla u tom textu... problem je u Beautiful mnogo sam zao ali svaki intervju koji bude radila, od 10 pitanja 8 ce da bude o NWu @Jefimija - ja mislim da je on ostao na visini nego nama to sve lici na sukob Tarje i Tuomasa Quote
Jefimija Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 @Jefimija - ja mislim da je on ostao na visini nego nama to sve lici na sukob Tarje i Tuomasa Nisam sumnjala da ce svi traziti u pesmama neko skriveno znacenje....ali ipak...ovo je previse ocigledno...ima prejake aluzije Quote
KinSlayer Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 (edited) Ma, posle Wishmaster albuma Nightwish je definitivno krenuo silaznom putanjom... Mislim da ce novi album doziveti sudbinu Once-a bar na mom kompu, posle prvog preslusavanje - delete! Cak su i tekstovi sve bledji i bledji... Edited July 14, 2007 by KinSlayer Quote
Jefimija Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Cak su i tekstovi sve bledji i bledji... Quote
Sirius Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 text za poet je meni jedan od najboljih koje je napisao.....a on sam je rekao u jednom interview-u da je bye o tarji, a master o marcelu..... Quote
Elldamar Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 Textovi sa Century-a su najbolji textovi koje je NW do sada napisao...tako da od silazne putanje nishta...A shto se tiche prozivanja po pesmama...hmmm...pa why not?Mislim,sve dok Tarja moze da zivi i radi na rachun NW-a posle svega ovoga,trebalo bi joj to nekako naplatiti... Quote
Baki Posted July 14, 2007 Report Posted July 14, 2007 ali svaki intervju koji bude radila, od 10 pitanja 8 ce da bude o NWu icon_smile.gif Naravno da nece, posto svaki intervju koji se radi s Tarjom, pre objavljianja treba da prodje MarSSSSelovu cenzuru, a cenim da on nece bas dozvoliti da Tarja prica samo o proslosti u Najtvishu.... Quote
Recommended Posts