PlanetHell Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 jaoj mene je neko tako zajebo za prvi april @Tristania: Na klavijaturama choveche... ima sempl i to stvarno svira... jeee Quote
- Trinitus - Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Ja imam nesto iz bukuresta,snimljeno sa metropolisa ! Onako plavo svetlo u pozadini,jel to to ? Quote
Baki Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Originalni trach je bio da je Marcelo izbo 15 puta Tarju iz ljubimore u nekom kazinu u US! Sick!!!! Quote
- Trinitus - Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 Sick,Sick nema sta ! Ja sam jednom procitao negde da je tuomasu pozlilo u avionu,i da je doktor zakljucio da je to od prevelike doze droge,a ustvario se otrovao od pice u nekom americkom restoranu.Kazu Tarja popizdela na doktora zato sto zna da Toma to nikad nebi uradio.Pametan je Toma covek bre ! Quote
PlanetHell Posted August 1, 2005 Author Report Posted August 1, 2005 Ja imam nesto iz bukuresta,snimljeno sa metropolisa ! Onako plavo svetlo u pozadini,jel to to ? ma da bre prilichno sam siguran da je to odsvirao uzivo.. Quote
- Trinitus - Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 hmmm...jako mi je los snimak,samo se jukka cuje.Neverujem da je svirao, prati matricu pravih violina na sintu sa stringsima.Nema sanse da imitira prave violine,nema sanse.Samo prati....samo prati.... @Baki:ma covece zna on sve te deonice napamet samo nece covek to da svira,jednostavno.Trebalo to da ga neko pita na nekom intervjuu,zasto nesvira.Ako neko ima slican intervju sa istim pitanjem nek postuje. Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Ej skidam neki Kinslayer iz argentine.Kako tarja ima nekako cudan glas.he he ! Edited August 2, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Old Smuggler Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Kako se ti varas!!!Kazes,samo bubnjar i snimak???Jest,ako nadjes bubnjara koji uspijava da na koncertu svira uz metronom.A ,oni i nisu bas cesta pojava...A,ako moze da radi tako,Nightwish i treba ,jer ne smijem ni da zamislim kakvo bi sranje ispalo kada bi pokusali da iznesu zadnji album sa dvije ruke na klavijaturama... Može li neko da mi prevede ovu misao, ne razumem šta je ovime bilo rečeno Kapiram samo ovo poslednje da misliš da poslednji album ne bi trebalo pokrivati kompletno live klavdžama. Potpuno si upravu, poslednji album je takav da mora imati dosta matrice, ali i to je ok, ima pravog simfonijskog orkestra i to vredi snimiti. Naravno pošto sam ja komentarisao koncert iz doba oceanborna tvoj komentar nema smisla. Ali uvod iz come cover me može moja baba da odsvira bilo koja dva glasa, a Toumas čeka da odsvira stringove (taj čovek baš voli svoje stringove ). Dok sve muzički sadržajnije i složenije, ona zvona i frulice idu iz matrice. Tako je na još mnogo mesta, ali ispade da ja sad pljujem Nightwish, al ja u stvari volim Nightwish Ali ja tvrdim da taj čovek može da svira sve ono ili skoro sve uživo, nego je lenština Edited August 2, 2005 by SoulForged Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Jebes come cover me pazi "vonderlast" na FWTE,ipak covek zna da svira,ili solo na Planet hell-u.ili jos mnogo toga.Mozda ga stvarno mrzi.Mozda zbog toga sto NW-u u pocetku svoje karijere, live nastupe nisu planirali.....ko zna..... Quote
Sinstrel Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Sinstrel, Toma se zove tUomas, ne tHomas. No, i meni smeta to foliranje na koncertima, ali jebiga, valjda ce chovek nauchiti da odsvira sve deonice jednog dana. No, dok god Tarja ne peva na plejbek, meni je sve opushteno! E da, ako ste kojim sluchajem nachuli da je Tarja nedavno izbodena do smrti u americhkom kazinu, to je notorna laz i uzasna shala 1 idiota sa zvanichnog foruma! Ma znas kako me briga kako se zove... do ove rasprave nisam ni znao da je on Tho... pardon TUomas. Ma on je ljakse! Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ej pa dobar je ovaj Kinsla iz Argentine,malo je mracan snimak al dobro,nije greda. Quote
Nightwing Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ma znas kako me briga kako se zove... do ove rasprave nisam ni znao da je on Tho... pardon TUomas. Ma on je ljakse! AZZA LEGENDA.... Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ej pa dobar je ovaj Kinsla iz Argentine,malo je mracan snimak al dobro,nije greda. Zar to nije onaj snimak koji ima na FWTE ???? Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Neeee,pa to nije iz Argentine.To je Tamperea,Finska. Quote
Tristania Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ne, ne Svi vi koji nemate original FWTE neznate o cemu pricam. Pored koncerta u Tampere-u imas nekoliko klipova sa raznih koncerata, pa zato pitam za tog Kinslayer-a Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Sorry,e to neznam .Valjda ima.Tarja kaze Lets get slayin' with Kinslayer,pa ako je to to ? Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Kako Tarja tu ima cudan glas jebote ! Quote
Sinstrel Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Pa kako da nema kad se nazdrala ko svinja pa joj je stomak bio eksplozivan! Quote
- Trinitus - Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 (edited) Pa kako da nema kad se nazdrala ko svinja pa joj je stomak bio eksplozivan! Terminator:Sudnji Dan Glavna Uloga:Tarja Turunen Muzika:NightMish Edited August 2, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Nightwing Posted August 2, 2005 Report Posted August 2, 2005 Ne, ne Svi vi koji nemate original FWTE neznate o cemu pricam. Pored koncerta u Tampere-u imas nekoliko klipova sa raznih koncerata, pa zato pitam za tog Kinslayer-a ja imam original DVD ako peva publika ole,ole,oleeee NW.. onda je to sa dvda Quote
Recommended Posts