Jump to content

Recommended Posts

Posted
pa svi mogu da skinu instrumentalni cd preko torrenata, samo odstiklirajte prvi cd i skinuce vam samo drugi, recimo u mi-torrentu... Ja sam tako uradio...

Daaa... to sam se tek danas setio da uradim :meshuggah:

Skidam upravo, pa .hack//FANTA, ne moras se muciti ako je samo zbog mene :pivopije:

Posted
Vise bih voleo da su samo orkestarski instrumentali, mada ni ovo nije lose, odlicno za karaoke.

Skidao sam tri dana preko torenta. Jebem ti vezu. ADSLu, here I come!

Kako ti idu karaoke uz Nightwish ziku? Jesi postao pro yet?

Posted

Drugi disk odlicno zvuci, to sve stoji, mada meni ne lezi za slusanje jer od instrumentala ocekujem dosta vise. Ne, ne stavljam ih u isti kos sa instrumentalima koji su komponovani sa namerom da to budu, ali w/e. 'Ajmo sad junaci, karaoke contest xDD

thanx 2 Erlik'n'Fanta za linkove (: (2 klavijature hahaha:):):))

Btw, spotom za BBB sam zgrozena.

Posted

Ja sam se zagrcnuo kada sam ga gledao, a onda sam proplakao od smeha.. Spot je provala. Ako im nije bio cilj da nas zasmeju onda su prsli :)

Ej, karaoke kontest... dobra ideja :) :) :)

Posted

evo dokopao sam se novog Kamelota i sve shto imam da kazem je da je novi album Kamelot-a nadjebao novi album Nightwish-a mnogo, mnogo.

Posted

Kako ovaj Marko ima prejeben glas !!! ( ja kazem Marko , znam da se pishe Marco :) )

On Nightwisha slusam samo "7 day tothe volves" i "bye bye beautiful" naravno jer tu peva Marko !! Te 2 pesme su me najvishe zarazile !

Znaci neverovatno dobar glas , thumbs up

Posted

Gledao sam par snimaka.. Wishmaster mi se ne dopada, StD i Ever Dream sam slusao samo pocetak i takodje mi se ne dopada... ali Sacrament i Sleeping Sun (pogotovo!) zvuce veoma dobro!

Posted

Od starih pesama jedino sto mi zvuci dobro je Sacrament Of Wilderness...

Ali zato Ever Dream... Objasnili su... - o, zivote lutalico...

Posted

!!!!

ova nova ima muda za medalju! pa ovo je jedno 30% izmenjena vokalna linija - i to NA BOLJE. ako sve bude ovako, jedva cekam sledeci live album NW-a (nadam se da ce biti pun starih pesama). mozda novi album nw nije bas nesto, ali ako i ostale pesme reciklira kao ovu, bice to pun pogodak.

jos cu poceti ponovo da ih gotivim kao ranije. :D

Posted

Ja sam tek juče poslušao novi album u celosti, neke pesme su ok, al mislim da je malo preterano sa orkestracijama... meni se stari fazon sa dosta brzih melodija znatno više sviđao. Ok, znam da nije tek sad promenjen, ali zato ja posle Century Child-a nisam naleteo na neku mnoooogooo dobro NW pesmu. Annette peva dobro, ima svoj fazon, mada mi je njen glas možda malo previše "tanak"... Sve u svemu, od novog albuma sam dobio ono što sam i očekivao, sve ukupno-bled mi je nekako, ali možda se mišjenje i promeni nakon još par slušanja...