Jump to content

Nightwish

Recommended Posts

pa svi mogu da skinu instrumentalni cd preko torrenata, samo odstiklirajte prvi cd i skinuce vam samo drugi, recimo u mi-torrentu... Ja sam tako uradio...

Daaa... to sam se tek danas setio da uradim :meshuggah:

Skidam upravo, pa .hack//FANTA, ne moras se muciti ako je samo zbog mene :pivopije:

Drugi disk odlicno zvuci, to sve stoji, mada meni ne lezi za slusanje jer od instrumentala ocekujem dosta vise. Ne, ne stavljam ih u isti kos sa instrumentalima koji su komponovani sa namerom da to budu, ali w/e. 'Ajmo sad junaci, karaoke contest xDD

thanx 2 Erlik'n'Fanta za linkove (: (2 klavijature hahaha:):):))

Btw, spotom za BBB sam zgrozena.

Moze li neko da okaci link za CD1 ali za rapidshare, mrzim da skidam sa torrenta?

Nightwish - Dark Passion Play (Limited Edition) [2007] (sa dve bonus pesme)

http://rapidshare.com/files/58575597/N-DPP-LE2.part1.rar

http://rapidshare.com/files/58568995/N-DPP-LE2.part2.rar

pass: anubisweb666.blogspot.com

!!!!

ova nova ima muda za medalju! pa ovo je jedno 30% izmenjena vokalna linija - i to NA BOLJE. ako sve bude ovako, jedva cekam sledeci live album NW-a (nadam se da ce biti pun starih pesama). mozda novi album nw nije bas nesto, ali ako i ostale pesme reciklira kao ovu, bice to pun pogodak.

jos cu poceti ponovo da ih gotivim kao ranije. :D

Ja sam tek juče poslušao novi album u celosti, neke pesme su ok, al mislim da je malo preterano sa orkestracijama... meni se stari fazon sa dosta brzih melodija znatno više sviđao. Ok, znam da nije tek sad promenjen, ali zato ja posle Century Child-a nisam naleteo na neku mnoooogooo dobro NW pesmu. Annette peva dobro, ima svoj fazon, mada mi je njen glas možda malo previše "tanak"... Sve u svemu, od novog albuma sam dobio ono što sam i očekivao, sve ukupno-bled mi je nekako, ali možda se mišjenje i promeni nakon još par slušanja...