Apeiron Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 pa svi mogu da skinu instrumentalni cd preko torrenata, samo odstiklirajte prvi cd i skinuce vam samo drugi, recimo u mi-torrentu... Ja sam tako uradio... Daaa... to sam se tek danas setio da uradim Skidam upravo, pa .hack//FANTA, ne moras se muciti ako je samo zbog mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErliK Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 CD2... valjda radi> http://rapidshare.com/files/58437147/N-DPP_I_.part1.rar http://rapidshare.com/files/58445577/N-DPP_I_.part2.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Skidoh drugi disk, i fenomenalan je! Tek pri ovim instrumentalnim radovima cuje se koliko su aranzmanski jake i doterane. Odlicno zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 da...potpuono je drugi trip kad se ponovo slusha album posle slushanja drugog diska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 Vise bih voleo da su samo orkestarski instrumentali, mada ni ovo nije lose, odlicno za karaoke. Skidao sam tri dana preko torenta. Jebem ti vezu. ADSLu, here I come! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Moze li neko da okaci link za CD1 ali za rapidshare, mrzim da skidam sa torrenta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Imas ga na www.mediaportal.ru sigurno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Vise bih voleo da su samo orkestarski instrumentali, mada ni ovo nije lose, odlicno za karaoke. Skidao sam tri dana preko torenta. Jebem ti vezu. ADSLu, here I come! Kako ti idu karaoke uz Nightwish ziku? Jesi postao pro yet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 :) Pa znas kako, jebu me visoki tonovi :) Btw, cuo sam Sacrament, Wishmaster i Ever Dream na youtube.. Sacrament zvuci dobro, ED je solidan, ali je WM bzvz.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Drugi disk odlicno zvuci, to sve stoji, mada meni ne lezi za slusanje jer od instrumentala ocekujem dosta vise. Ne, ne stavljam ih u isti kos sa instrumentalima koji su komponovani sa namerom da to budu, ali w/e. 'Ajmo sad junaci, karaoke contest xDD thanx 2 Erlik'n'Fanta za linkove (: (2 klavijature hahaha:):)) Btw, spotom za BBB sam zgrozena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted September 28, 2007 Author Report Share Posted September 28, 2007 Ja sam se zagrcnuo kada sam ga gledao, a onda sam proplakao od smeha.. Spot je provala. Ako im nije bio cilj da nas zasmeju onda su prsli Ej, karaoke kontest... dobra ideja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukyo Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 evo dokopao sam se novog Kamelota i sve shto imam da kazem je da je novi album Kamelot-a nadjebao novi album Nightwish-a mnogo, mnogo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Download_manager Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 Moze li neko da okaci link za CD1 ali za rapidshare, mrzim da skidam sa torrenta? Nightwish - Dark Passion Play (Limited Edition) [2007] (sa dve bonus pesme) http://rapidshare.com/files/58575597/N-DPP-LE2.part1.rar http://rapidshare.com/files/58568995/N-DPP-LE2.part2.rar pass: anubisweb666.blogspot.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDahaka Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Kako ovaj Marko ima prejeben glas !!! ( ja kazem Marko , znam da se pishe Marco ) On Nightwisha slusam samo "7 day tothe volves" i "bye bye beautiful" naravno jer tu peva Marko !! Te 2 pesme su me najvishe zarazile ! Znaci neverovatno dobar glas , thumbs up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted September 30, 2007 Report Share Posted September 30, 2007 Ima fin depresivan glas,ali ova nova singer,ne znam jos kako zvuci na novom albumu,ali gledao sam snimak na youtube,ONA u izvodjenju pjesama sa starijih albuma Nightwish-a,ne svidja mi se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 1, 2007 Author Report Share Posted October 1, 2007 Gledao sam par snimaka.. Wishmaster mi se ne dopada, StD i Ever Dream sam slusao samo pocetak i takodje mi se ne dopada... ali Sacrament i Sleeping Sun (pogotovo!) zvuce veoma dobro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Od starih pesama jedino sto mi zvuci dobro je Sacrament Of Wilderness... Ali zato Ever Dream... Objasnili su... - o, zivote lutalico... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 dajte linkove da pogledamo i mi, obicni smrtnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Краљ Хаоса Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 ево једног линка за све фанове најтвифа: http://uk.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ&...ted&search= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mina. Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Da, da, misheard lyrics su zakon Ima jos novih stvari kad kucate "nightwish live tavastia". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 meni je to skroz ok.....bas bi mogli da dodju kod nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 !!!! ova nova ima muda za medalju! pa ovo je jedno 30% izmenjena vokalna linija - i to NA BOLJE. ako sve bude ovako, jedva cekam sledeci live album NW-a (nadam se da ce biti pun starih pesama). mozda novi album nw nije bas nesto, ali ako i ostale pesme reciklira kao ovu, bice to pun pogodak. jos cu poceti ponovo da ih gotivim kao ranije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted October 1, 2007 Report Share Posted October 1, 2007 Meni to sasvim OK zvuci. Samo kad nije "opersko" pevanje vise, i podrska s moje strane. Uzivo ih videti sada, bilo bi cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoll Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Ja sam tek juče poslušao novi album u celosti, neke pesme su ok, al mislim da je malo preterano sa orkestracijama... meni se stari fazon sa dosta brzih melodija znatno više sviđao. Ok, znam da nije tek sad promenjen, ali zato ja posle Century Child-a nisam naleteo na neku mnoooogooo dobro NW pesmu. Annette peva dobro, ima svoj fazon, mada mi je njen glas možda malo previše "tanak"... Sve u svemu, od novog albuma sam dobio ono što sam i očekivao, sve ukupno-bled mi je nekako, ali možda se mišjenje i promeni nakon još par slušanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 tanak glas i kretenska gestikulacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts