DragonHeart Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Neka obidju i balkanske drzave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brainsaladsandar Guuuz Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Cela US turneja je sa Paradise Lostom i obilaze sve drzave bukvalno. jake neke države Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Preslusao sam album jednom, a onda skinuh novi GR pa nisam imao vishe vremena za neka dalja slushanja, ali na prvo, exxtra mi je stvarno album! Baj Baj bjutiful! kak'a paljevinska pesmica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Gold in Germany (more than 100.000 units sold) Gold in Switzerland (more than 15.000 units sold) Gold in Austria (more than 10.000 units sold) Gold in Poland (more than 5.000 units sold) # 1 Germany # 1 Finland # 1 Switzerland # 4 Sweden # 5 Austria # 5 Netherlands # 5 Greece # 7 Norway # 14 Italy # 18 Denmark # 25 UK # 36 Belgium # 50 Poland # 62 Ireland Ovo je za onog ko je rekao da NW i nema neki uspeh.. Album je inace izdat posle 20. septembra, a ovo su rezultati do sada.. To je samo na osnovu predhodnih albuma, i Once-a koji je toliko bio odvratno klomercijalan da su na MTV pustali. Nov album mi se ne svidja.. nema nista upecatljivo. veliki smeh za sve ljubitelje Marka iz Nightwisha , mega LOL Dobra stara vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 To je samo na osnovu predhodnih albuma, i Once-a koji je toliko bio odvratno klomercijalan da su na MTV pustali. Vrhunac je bio kada su ga pustali pre utakmica NBA finala u dvorani. Bljak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my heart is...slowing Posted October 20, 2007 Report Share Posted October 20, 2007 Vrhunac je bio kada su ga pustali pre utakmica NBA finala u dvorani. Bljak. Ma vrh je bio kad sam ja sa kevom usla u Merkator i ona mi kaze:"Ene,evo cuju ti se Nightwish,Nemo jel'tako?" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 20, 2007 Author Report Share Posted October 20, 2007 (edited) Jao, Gospode. Primitivno. @Kirk: m'da.. sta si ti dobio od tog undergrounda u kom je tvoj bend? Edited October 20, 2007 by Requiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 @Kirk: m'da.. sta si ti dobio od tog undergrounda u kom je tvoj bend? Ne razumem pitanje... Mi nismo undergraund. Ne mozes ti da uporedjujes Srpsku i Finsku metal scenu, jer smo mnogo nerazvijeniji od njih. Cak i Alogia i slicni bendovi koji su poznati kod nas, zaradjuju 100 puta manje nego neki finski death metal bend. Ja volim NW, mi swiramo gomilu njihovih pesama, ali mi se poslednja 2 albuma nikako ne svidjaju. To je moje misljenje, a kome se ne svidja - bole me. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
la strega Lucia Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Ljudi moji, pa novi Nightwish nije loš... skrnav je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Meni se novi album svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Pridruzujem se. Tokom nedelje cu naruciti onu collectors edition verziju sa dva diska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 veliki smeh za sve ljubitelje Marka iz Nightwisha , mega LOL Odlican pesma i odlican bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Uf, majku mu... Cudan novi album... Nikako da se covjek odluci da napise nesto. Cas mi se gadi, cas mi cool. Sta znam. Ipak, Tarja je ocigledno imala vecu ulogu nego sto sam u prvi mah mislio. Ovo mi je sve kao Maiden bez Dickisnsona. Odlican rad, ali ako se ne zove Nightwish. Ovako, nije to vise ona muzika koju sam toliko gotivio na OceanBorn, WishMaster i Century Child. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Meni je ovaj novi album skroz OK, totalni Nightwish stil. Pa sta ako nema Tarje? Tuomas je tu glavni, i muzika je vise-manje ista, a ova nova mala sasvim korektno odradjuje posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ma, kakvi ista. Jos od Once nije to ista prica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ja licno ne gotivim tu Anette, kenjkava je sva! Ima tu Tarja veliku ulogu ali ne svu! Ipak je Tuomas frontmen i mozak benda! Once mi se i svidja kol'ko tol'ko, ali ovaj novi nikako! Ne znam da li ste culi bonus track "The Escapist"... ...e, to je dno dna! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 Sto kaze Elderane, nit smrdi nit mirise... Jedno je sigurno, instrumentali su fenomenalni.. sto implicira da ukupan dozivljaj kvari Anette... previse skicanja, tj visokih tonova.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Sto kaze Elderane, nit smrdi nit mirise... Jedno je sigurno, instrumentali su fenomenalni.. sto implicira da ukupan dozivljaj kvari Anette... previse skicanja, tj visokih tonova.. E, upravo to! Svaka cast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Ali ona ima mnogo prirodniji i čistiji glas od Tarije.A sad zavisi kome se sviđaju visoki tonovi a kome ne.Bitno je da se ona isto tako super snašla pjevajući stare stvari Nightwisha na svoj način(Wishmaster sam čula,recimo). E i mnogo se ljepše njen vokal uklapa sa Marcom nego što se Tarijin uklapao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 Uklapa se dobro, mozda cak i bolje, ali nista nemam protiv kombinacije Tarja-Marko.. Konkretno meni se vise svidja Tarjin cist vokal, nego Anetin, ali Tarja uzivo ne ume da peva tako, dok Anet zvuci kako zvuci i na albumu... Meni zvuce fino Ever Dream, Sacrament i Sleeping Sun, ali mi se Wishmaster ne dopada.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 Uklapa se dobro, mozda cak i bolje, ali nista nemam protiv kombinacije Tarja-Marko.. Konkretno meni se vise svidja Tarjin cist vokal, nego Anetin, ali Tarja uzivo ne ume da peva tako, dok Anet zvuci kako zvuci i na albumu... Meni zvuce fino Ever Dream, Sacrament i Sleeping Sun, ali mi se Wishmaster ne dopada.. Pa ja sam samo Wishmaster i čula,al evo čuću i te koje si napisao. A Tarija uživo očajno zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 A Tarija uživo očajno zvuči. jbt, ti stvarno nemas pojma.....hajde ako ti se ne svidja tarjin vokal, to je stvar ukusa, ali da kazes da uzivo ocajno zvuci.....sledeci put razmisli pre nego sto lupis ovako.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 i ja nemogu da ga svarim bash najbolje...u pocetku je delova kao - ajd da ima dadnem shanus ali sad mozda dve tri kako bi se reklo. Vishe preferiram Instrumentalni CD...e to je dozivljaj...samo se netreba tripovati da je to KARAOKE CD...NARAVNO!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 Pa realno, Tarja uzivo od pre 2002. i posle 2002. nije ista. Mnogo je pocela da se krevelji.. ja sam to pricao sve vreme jer me je nerviralo.. npr. imam samo jedan snimak "Ever Dream"-a gde se ona u uvodu u pesmu ne krevelji.. Karaoke nego sta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 jbt, ti stvarno nemas pojma.....hajde ako ti se ne svidja tarjin vokal, to je stvar ukusa, ali da kazes da uzivo ocajno zvuci.....sledeci put razmisli pre nego sto lupis ovako.... Pa evo razmišljam o tome od kad ih slušam i stvarno OČAJNO ZVUČI UŽIVO!Ne znam šta ženska pokušava da dokaže.Čak na momente i falšira!A najčudnije je što sam slušala kako pjeva Travijatu sa nekim isto operskim pjevačem i tu zvuči fenomenalno!A kad je bila sa Nightwishom zvučala je baš bzv.Ona može super da pjeva,pa pobogu školovana je za to,ali ne znam zašto sa Nightwishom nije upotrebila to svoje znanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts