bokabokaboka Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 (edited) Samo me zanima da li je neko procitao, sta se ti odmah pravis tu pametan edit: gde nestade post??? Edited March 6, 2008 by - BokA - Quote
lithium Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Tarja bolje peva. Tarja bolje izgleda. (zanemarimo period oceanborna, molim vas xD ) ali Tarja vishe nije u Nightwishu. i to su chinjenice. ja idem na exit na NW, ali nekako...imam utisak da idem chisto da bih udovoljila sebi iz petog osnovne...jer to nekako vishe nije to, koliko god ne zhelela da priznam:( I na stranu sve, i DPP i Anette imaju neke MNOGO dobre elemente, ali ZASHTO za jednu od najboljih pesama na albumu (Bye Bye Beautiful) ONAKAV spot?!?!?! Quote
bokabokaboka Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 ali ZASHTO za jednu od najboljih pesama na albumu (Bye Bye Beautiful) ONAKAV spot?!?!?! To je stvarno dobro pitanje.... Quote
Mita Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Tarja bolje peva. Tarja bolje izgleda. (zanemarimo period oceanborna, molim vas xD ) ali Tarja vishe nije u Nightwishu. i to su chinjenice. ja idem na exit na NW, ali nekako...imam utisak da idem chisto da bih udovoljila sebi iz petog osnovne...jer to nekako vishe nije to, koliko god ne zhelela da priznam:( I na stranu sve, i DPP i Anette imaju neke MNOGO dobre elemente, ali ZASHTO za jednu od najboljih pesama na albumu (Bye Bye Beautiful) ONAKAV spot?!?!?! slazem se sa svim sto si rekla mada pazi Anete je ok pevacica ali nije ona za zanr koji je nw svirao Quote
:matija Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 slazem se sa svim sto si rekla mada pazi Anete je ok pevacica ali nije ona za zanr koji je nw svirao nw nije promenio zanr sa novim albumom.. Quote
Mita Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 jbt jeste drugaciji su jos od Once nisu vise power kao sto su bili jbt nema nesto mnogo solaza nema nesto duple jesu ali nekako ne znas gde da ih stavis Quote
:matija Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 jbt jeste drugaciji su jos od Once nisu vise power kao sto su bili jbt nema nesto mnogo solaza nema nesto duple jesu ali nekako ne znas gde da ih stavis da li si ti slusao novi album? Quote
lithium Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 To je stvarno dobro pitanje.... keep asking myself ... al kad sam videla spot bilo je kao....ma ne, nije ovo spot, ovo je neki manijak pravio neku glupost pa okachio na jutjub. moja rodjaka: ana, pishe NW official xD Anette ok peva, ali za ono shto ja smatram nightwishom. Quote
bokabokaboka Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 Ha ha ha, ja sam prvo pomislila da je neka parodija, ali sam onda videla da je ono stvarno Anette.... Quote
bokabokaboka Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 The "The Islander" video was shot last autumn in Rovaniemi and was directed by Stobe Harju. The video will premiere on April 14th at 7pm (Finnish time) on MTV Finland's show "Spanking New". news Quote
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ah predivno! Konacno i Marcovih 5 minuta! Quote
freya Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Ah predivno! Konacno i Marcovih 5 minuta! Vala je zasluzio! Bas me zanima kakav ce biti spot. Quote
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 Pa verovatno u skladu sa muzikom. Meni se inace ta pesma veoma svidja, bas zato sto je folk i totalno razlicita od dosadasnjih. Ko je cuo pesmu While Yput Lips are still red moze se da nasluti i kako ce ovo biti. Quote
Shamandalie Posted March 12, 2008 Report Posted March 12, 2008 YES! Kad sam ih pre nekoliko dana propustila zbog svog trenutnog angazmana u karlovackoj Gimnaziji, na leto sigurno necu! Quote
PlanetHell Posted March 19, 2008 Author Report Posted March 19, 2008 (edited) Bas mi je drago da su se odlucili za ovu pesmu Edited March 19, 2008 by Illusionist Quote
wildboy Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 Auu jebote de ja zhiwim....NW NA EXITU.....al cu da iscimam kewu leel bice samo.....idemo, wadi nowchanik...ODMA BRE Nightwish rulz Quote
lithium Posted March 24, 2008 Report Posted March 24, 2008 ne znam...osecjam se da na NW idem da bih udovoljila sebi od pre nekoliko godina sad but true...ovako, chini mi se da nema magije. i ne, jednostavno ne mogu da im oprostim ova dva nova spota. Amaranth - KICH!!!!, a Bye Bye Beautiful bih najlakshe opisala kao kriminalan. Quote
DragonHeart Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 jednostavno ne mogu da im oprostim ova dva nova spota. Amaranth - KICH!!!!, a Bye Bye Beautiful bih najlakshe opisala kao kriminalan. Kad bih na osnovu spotova ocjenjivao kvalitet bendova, onda tesko da bih muziku uopste slusao. Quote
freya Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Kad bih na osnovu spotova ocjenjivao kvalitet bendova, onda tesko da bih muziku uopste slusao. To vazi za 90% metal bendova. nazalost. Quote
lithium Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 znaaam, al mene dusha boli kad vidim ono xD Quote
solicitor Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Amberian Dawn - River Of Tuoni 2008 Za NW fanove ..... Quote
Shamandalie Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 Veoma zanimljiv bend.....vredi poslusati. Quote
DBrave Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 skinuo sam pre neki dan, dobri su, preporuke za nw fanove Quote
Bata Trokrilni Posted March 25, 2008 Report Posted March 25, 2008 ne znam...osecjam se da na NW idem da bih udovoljila sebi od pre nekoliko godina sad but true...ovako, chini mi se da nema magije. i ne, jednostavno ne mogu da im oprostim ova dva nova spota. Amaranth - KICH!!!!, a Bye Bye Beautiful bih najlakshe opisala kao kriminalan. Mnogo jak spot. One cure su baš dobre. Quote
Recommended Posts