Killing Floor Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 jbt skoro nisam gledao bolji metal spot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anja_Crazy_Angel Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Extra je spot, meni se mnogo svidjaaa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirius Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 prelepo,svaka im cast na ovome..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 jbt skoro nisam gledao bolji metal spot... Amen to that. Ne mogu da smislim metal spotove, ali ovaj mi se bash bash svideo. Eto kako animacija moze lepo da se primeni. A i pesma je prelepa. Mogu zli jezici i Tarjoljupci da ga dlakojaje do sutra, album rastura, i jedan je od najboljih izdanja proshle godine. Jedva chekam na Exitu da ih vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Meni je spot do jaja bash je lepo uradjen i kraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Wicker Man Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 SpoT je za SVE PARE sto se kaze...svaka im chast.....e tako se pravi spot...nesmem ni da pitam cifru koja im je bila na fiskalnom rachunu na kraju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poison Ivy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Kulj,kulj,kulj!!! Bas mi se svideo spot,svaka im cast! Fenomenalna je i pesma,a Anet bas fino zvuci,prosto ne mogu da zamislim da Tarja peva ovo-ne bi mi se uklopilo nikako (valjda ovo nece izazvati lavinu pljuvanja od strane onih koji ne mogu da disu bez Tarje)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildboy Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Slazhem se, Anet je ovo ispevala bez premca...svaka chast i ja takodje ne mogu da zamislim Tarju da peva ovo...ustvari mogu, al se bojim da to uradim jer znam da ce ispasti piglu...a shto se cifre tiche....hmmm mislim da je neshto petocifreno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Extra je spot, meni se mnogo svidjaaa... ijaaao, pa ti doshla elem sad mi je ova ovde persona chiji sam post quotovala dala link za spot.... i ne znam, ja sam verovatno jedina koja nije sad neshto kao "wooooooooooooow"...mislim spot je dobar, ali mi je pesma meeeh, nish specijalno i sam NW mi trenutno vishe lichi na smejuriju nego na bend...mada spot jeste onako...super:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anja_Crazy_Angel Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 ijaaao, pa ti doshla elem sad mi je ova ovde persona chiji sam post quotovala dala link za spot.... i ne znam, ja sam verovatno jedina koja nije sad neshto kao "wooooooooooooow"...mislim spot je dobar, ali mi je pesma meeeh, nish specijalno i sam NW mi trenutno vishe lichi na smejuriju nego na bend...mada spot jeste onako...super:D A je li... Sad je super? mm? Datju ja tebi "ne valja" danas u shkoli ;p Normalno da sam ti dala chim sam videla ovde... ^^ Spot je super... Mislim, ja znam tvoj stav prema Nightwishu... ali stavi po strani to shto su (po tvom i mom mishljenju) nishta od onoga shto su bili ranije... I skontatjesh da je spot STVARNO SUPER I meni pesma nije bila nishta speshl kad sam je chula... Al spot joj je dao neku char, definitivno p.s. Yes, I'm back... ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Simpatican spot.That's all. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 (edited) Nista posebno... Novi Kamelotov spot "Rule the World" ga shije uzduz i popreko!!! A i radjen je kod nas Edited April 15, 2008 by DBrave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freya Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Hm..izgleda da je postalo pomodarstvo medju metal bendovima da snimaju spotove u Beogradu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furija Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Dobar, sviđa mi se spot. =) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Mislim da su ovim spotom uspeli da se iskupe za Bye Bye Beautiful.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anja_Crazy_Angel Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Moje mishljenje je da to nikad netje motji da urade xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 Opet kažem, Bye Bye Beautiful je do jaja spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted April 16, 2008 Report Share Posted April 16, 2008 zapitam se, da li smo mi ustvari videli isti spot. ono je takav neukus i kich da to boli. Nista posebno... Novi Kamelotov spot "Rule the World" ga shije uzduz i popreko!!! A i radjen je kod nas upravo.. mislim, onako, skup spot, ali meni lichno jezivo dosadan. dakle ANJA, odgovor na spot je i dalje "meeeeh..."xD, ali u odnosu na baj baj sranje je savrshen. @Boka: nema tog spota kojim cje mocji da se iskupe za onu blamazhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 inache, Amaranth demo verzija, Reach, gde peva samo Marco je dvadeset puta bolja od onog narodnjaka kakav je amaranth ispao u originalu. Aha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Hateri, davajte da chujem tu superiornu demo verziju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 http://rapidshare.com/files/57294152/nightwish-amaranth-2cd-cds-2007-man.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anja_Crazy_Angel Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 (edited) Amaranth - vechita tema oko koje se Lithium i ja raspravljamo... ustvari imamo izrazito razlichita mishljenja... Meni se Amaranth veoma svidja, i jedna je od retkih pesama gde mi se Anettin glas svideo. Spot me odushevio... Sve me odushevilo... Jel ne treba da napominjem da to ne znachi da volim i slusham narodnjake? Meni se pesma stvarno svidja... i pronashla sam se u njoj... Jer je meni nik ili ovaj shto je sada, ili Seraphim[a]... Ili Fallen_Angel... tako da, once again meni se pesma mnogo svidja i jedva chekam da je chujem live... p.s. Demo verziju nisam chula [@Lithium: pitam se zbog chega?! ].. Sad sam je skinula pa tju poslushati i izretji svoju "presudu" Edited April 17, 2008 by Anja_Crazy_Angel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Refren je drugaciji... Meni se vise svidja refren Reach-a.... I Marcov glas.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Amen to that. Ne mogu da smislim metal spotove, ali ovaj mi se bash bash svideo. Eto kako animacija moze lepo da se primeni. A i pesma je prelepa. Mogu zli jezici i Tarjoljupci da ga dlakojaje do sutra, album rastura, i jedan je od najboljih izdanja proshle godine. Jedva chekam na Exitu da ih vidim Slazemo se u potpunosti, ono sa Tarjom mi je bilo tra la la...sve veselo i slatko...dok ovaj zadnji kida sto se muzike tice, a i vokali su na mestu, vidi se da pevaljka nije bas neki zajebani kapacitet, ali radi svoj posao i lepo se uklopila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bokabokaboka Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Sa Tarjom bilo tra la la???? E, obavezno preslusajte While your lips are still red! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts