Elldamar Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Auuu...ispade da ja sa tri posta i nisam neki fan... Quote
Tatyannahhh Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 e' date='12. 8. 2005, 02:24'] i ja sam veci fan od Dodjavola-e sokirana sam Quote
- Trinitus - Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Ja nisam bio registrovan kad se otvorila predhodna tema Nightwish.Mada verovatno bi i tu bio prvi Quote
shock! Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 (edited) sokirana sam neko me zvao? p.s opet ode tema u spam Edited August 12, 2005 by shock! Quote
- Trinitus - Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Registruj te se na Ever Dreamers site,tr00 Nightwish fanovi.nesto vas nema tamo. Samo pravi fanovi su tamo !!! Da ,da ! Quote
Nightwing Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Registruj te se na Ever Dreamers site,tr00 Nightwish fanovi.nesto vas nema tamo. Samo pravi fanovi su tamo !!! Da ,da ! Hm..neki su i modovi tamo Quote
Ora Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Jel' neko nabavio singl/spot The Siren? Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 jebi ga, ja sam ispala nula cista s 3 posta, ali ajde.. ljudi, upravo sam na ticketmasteru vidjela da je koncert nightwish u san franciscu OTKAZAN. na njihovom zvanicnom sajtu nema nikakakv info o tome, da niste vi nesto naculi.. o cemu se radi? oce li biti ta turneja po USA? poz. Quote
Baki Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 jebi ga, ja sam ispala nula cista s 3 posta, ali ajde.. ljudi, upravo sam na ticketmasteru vidjela da je koncert nightwish u san franciscu OTKAZAN. na njihovom zvanicnom sajtu nema nikakakv info o tome, da niste vi nesto naculi.. o cemu se radi? oce li biti ta turneja po USA? poz. Ma taj koncert nikad nije ni zvanicno zakazan....to je bila PLANIRANA druga severnoamerichka turneja, prvo za april, pa za septembar, ali ni od jedne ni od druge nije nishta bilo.....Sorry to dissappoint ya..... Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 pa ima li nade da ce se to desiti? a taman sam vidjela da je karta samo 25 dolara.. Quote
Baki Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 Pa....ove godine.....sumnjam...ipak treba velika organizacija za takvu turneju, a oni ce nastupati samo do oktobra..... Iduce godine....su kao na nekoj pauzi.... mozda tek 2007.......sorry.... ako ti je za utehu, nece ni u Srbiju doci ranije! Quote
blondie Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 sranje. gledala sam ih vec valjda 2003. na Summer Rocksu.. ali sad bi mi bas onako `leglo` jedno zezanje s Nighwish.. hvala za info. odoh ja s ove teme da vam ne pravim konukrenciju postovima. poz! Quote
Baki Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 sranje. gledala sam ih vec valjda 2003. na Summer Rocksu.. ali sad bi mi bas onako `leglo` jedno zezanje s Nighwish.. hvala za info. odoh ja s ove teme da vam ne pravim konukrenciju postovima. poz! Neeee! Pa daj, jeb'o postove, vazno je druuuzeenje! Ja cu valjdsa ici u Rumuniju, mada mi je sve to veoma klimavo, ali dacu sbve od sebe! Quote
Elizabeth Posted August 12, 2005 Report Posted August 12, 2005 tek da se zna ko su najveci fanovi : Poster -Posts Ilija_CarrionBand -69 estranged -54 Tristania -31 Planet_Hell- 31 Svarog Baki- 24 Telcontar -16 shock! -15 Lordring -10 Wanda_CarrionBand -10 *One Wish* -6 SoulForged -6 Sinstrel -6 Marko, Mon_a[MOR]e -6 Dodjavola!- 5 Elizabeth- 4 Protagonist -4 KRANG -3 Kali Yuga -3 sharkey -3 blondie -3 Elldamar -3 Mr. Horrible Gelatinous Blob -2 Ivan_Creed -2 Evil warning -2 slowdiver- 2 crusader84 -2 Misantrophil -2 Lorelei -1 Hérétique -1 michelle -1 GolluM -1 Azza veci fan od dodjavola!e e pa sad, nije bas potpuno fer jer ima onih koji su se tek nedavno prikljucili forumu! Quote
Ora Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Gde je moj post? Nebitno, da ja opet pitam: je'l neko video/nabavio/zna neki link za spot The Siren? Quote
Nightwing Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Gde je moj post? Nebitno, da ja opet pitam: je'l neko video/nabavio/zna neki link za spot The Siren? onaj crtani???? ja nasao single ceo sa limewireom ali mi se ne skida.... Quote
Baki Posted August 13, 2005 Report Posted August 13, 2005 Na tom best off-u bice rimejk Sleeping Sun, a izgleda da ce biti snimljen i novi spot. Meni je to sranje, vishe bih voleo da su Passion &the Opera ponovo uradili! SS je sasvik OK ovakav kakav je, i pesma i spot! Evo slika sa otvaranja IAAF: Quote
PlanetHell Posted August 13, 2005 Author Report Posted August 13, 2005 to je ovo shto je u helskinkiju??????? ima li neko u video formatu? shta su izvodili? Quote
Nightwing Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 uf..bas je lepa...jos ima super dildo... Quote
Lorelei Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 Na tom best off-u bice rimejk Sleeping Sun, a izgleda da ce biti snimljen i novi spot. Meni je to sranje, vishe bih voleo da su Passion &the Opera ponovo uradili! SS je sasvik OK ovakav kakav je, i pesma i spot! Ma moguce zato sto je ta pesma (i spot verovatno) uradjen na brzinu. Koliko sam shvatila, producenti ili ko vec, su ga prosto zvali u fazonu "Aj napises pesmu za pomracenje sunca". Mada, slazem se, Sleeping Sun je fantastican ovakav kakav je, i pesma i spot. Quote
ferrum_aeternum Posted August 14, 2005 Report Posted August 14, 2005 jebote,pa kad su pre i spot snimili???i gde ste ga vi svi videli???jel ima negde sa neta da se downloaduje,ajd uputite me malo da ne lutam... Quote
Nightwing Posted August 15, 2005 Report Posted August 15, 2005 Artist: Nightwish Product: Highest Hopes-The Best Of Nightwish (NTSC-Limited Edition) Format: 2CD Released: 28.09.2005 Tracklist: DISK 1: 1. Wish I Had An Angel 2. Stargazers 3. The Kinslayer 4. Ever Dream 5. Elvenpath 6. Bless The Child 7. Nemo 8. Sleeping Sun 9. Dead To The World 10. Over The Hills And Far Away 11. Deep Silent Complete 12. Sacrament Of Wilderness 13. Walking In The Air 14. Wishmaster 15. Dead Boy's Poem 16. High Hopes - Live DISK 2: 1.She Is My Sin(NTSC - live video) 2.Dead to the World(NTSC - live video) 3.Kinslayer(NTSC - live video) Price : 18.90 EUR Quote
Recommended Posts