jana03 Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 mogo je taj dečko da bira ali ovo što je odabro..... ccccc evo ovako, ne bi da pljujem jer poštujem nw, ali za mene je posle tt ovo shto rede dečija igra otprilike kao da su doveli onu sladju djogani da im peva (sad slusham live in lowlands) evo keve mi ja ne bi išo na ovo nikad, skroz mi je evo bezbojno, malokrvno etoo pa ko se ljuti.... ja toliko Quote
Telcontar Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Neki ljudi vole promene u tom pogledu, stilu... performansu na sceni.. ali ako malo "dublje" zadjes u metal scenu i u zenske metal (glavne) vokale, primecuje se da je Anetta bas drugacija.[bar ja primecujem, mada je ne poredim ni s kim odredjenim] Neki to mogu da tumace kao pozitivno drugacija (koji su spremni na takve novitete) ili da je negativno za metal scenu (ako vise vole neki zvuk na koji su navikli). Kao na primer ja. xD Zato ja eto obozavam Tarju, al naravno, svako ima svoj ukus. To je zato sto ona nije metal pevaljka... pre NWa je pevala u nekom AOR/Glam/Rock bendu... ono u metal je upucena malo manje od moje keve, tj bila je pre nego shto se prijavila za NW. Quote
Mistress Burzum Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Iako mi fali Tarja U N.Wish-u moram priznati da je novi album dobar i da mi je omiljena Amaranth. Quote
:matija Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 uh, meni the poet and the pendulum Quote
Leona Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 (edited) Meni se svidja Dark Passion Play, cak sta vise, imam i original kod kuce a retko kad kupujem originale... Anette lepo zvuci na albumu, ne znam ni sama koliko sam puta odslusala The Poet And The Pendulum, ali ona ne moze da otpeva ni svoje a kamoli stare pesme NW-a... Skichanje bre, zavijanje. I to u vecini slucajeva, retko kad ubode vecinu nota. A i da je ostala Tarja na Dark Passion Play, opet to ne bi valjalo, mnogo im je album... nznm, komercijalniji. Onako, sav je slatkast na prvo slushanje, dopadljiv klinkama koje se tek upoznaju sa malo drugacijom muzikom... A pogotovu sa Anetinim glasom. Bez uvrede, ali ne znam kako neko ne moze da chuje koliko ona ne ume da peva... Jos da je neko ko je bio na koncertu. My Winter Storm mi se vise svidja, album je ozbiljniji i sadrzajniji, ima neku prichu - nema otvorenog pljuvanja i tragicnih samoanaliziranja od po 14 min, jelte. DPP je jednostavno - detinjast. Edited December 15, 2008 by Leona Quote
КЈО Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Можда сам писао овде, можда нисам...не сећам се (али сигурно је да јесам јер Nightwish ми је један од најомиљенијих бендова). Тарја. Наравно. Century Child ми је омиљени албум, мада има пар песама с других албума које су баш одличне. Након што сам се навикао на Тарју и тај бенд прихватио као блажи облик савршенства у ономе што су радили, тотално сам их деградирао с листе слушљивости током периода албума Once, а што се тиче албума где пева Anette - бљак, фуј, а-а, какано. Такорећи, а у изразитом смислу, Nightwish бејаше некад нешто лепо за мене. Више није. Quote
Guest The Polar Sonata Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Dark Passion Play nista ne valja. Neke promene su dobre, ali tolike?!!!! Uzasno su me razocarali. Anette uzivo kresti, zena uopste ne ume lepo da peva, pitaj boga sta su oni radili tokom snimanja albuma - pa zvuci tako kako zvuci. Quote
Telcontar Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ja kazem da se Nightwish tema zakljuca i vishe nikada ne otvara na ovom forumu :) Quote
Mita Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 vise su smorilie debele masne goticarke koje se raspravljaju da li je Tarja ili Anet bolja jbt Quote
NatashaNS Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 (edited) I ja se slazem sa zatvaranjem teme. Al' moram i da kazem da mnogi smaraju sa tim 'debele masne goticarke'. Edited December 21, 2008 by NatashaNS Quote
:matija Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Ne mora da se zatvara tema, ali ko sledeci pomene anette vs tarja, da dobije warn Quote
WindrideR Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Haha, nisam skoro svracao ovde pa ne znam da li ste pominjali ovaj tribute na temi: Izgleda su ljudi na onaj akusticni Dark Passion Play nasnimili vokale, ali na ruskom :) http://depositfiles.com/es/files/zknlssws1 Quote
lithium Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 brate. xD chuh ovo. xD koliko DOKON moras da budesh da snimash tribute album, na jeziku koji ne zna, ili poluzna veliki deo sveta. xD Quote
Vlaja Buraz Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Pa jesmo se za ovo borili? Majku mu. Kakva je izraubovana, izgleda kao bijela verzija Opre Vinfri. Usput, na koncertu joj zbog duvanskog dima pukao glas pa je pobjegla s bine... Nisu ni švabe što su nekad bili, da se igra svih 90 minuta. Više na link: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermo...wsitemID=112576 Quote
Mita Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 (edited) ogavna je,da ima neki glas pa da te bas briga ali je ruzna i nema neki glas tako da fuj Edited January 16, 2009 by Mita Quote
Leona Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Ne razumem to sa kosom. Toliko chesto je menja da cu pomisliti da ima kolekciju perika. Btw ---> Quote
Shamandalie Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 http://www.metalfromfinland.com/news/2009-...ersonal_manager I ne morate toliko pljuvati zenu. Quote
jana03 Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 можда зато што се фарба у блау=) ма риба беле везе нема са певањем, а и грдарет је 100% Quote
KinSlayer Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 ogavna je,da ima neki glas pa da te bas briga ali je ruzna i nema neki glas tako da fuj :) Quote
Bokee Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 Po meni i nema nesto "los" glas, samo se prosto ne uklapa u Nightwish, nije to to bez Tarje. btw. Da li neko zna zasto je Tarja izbacena? Quote
Mita Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 neeeeeemoj molim te o tome brisite zadnji post nastace ludnica!!!!!!!! Quote
Leona Posted January 25, 2009 Report Posted January 25, 2009 @ Bokee - pa idi na NW sajt a imas i Google jbt............. Quote
Recommended Posts