Grobodan Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) Evo ga novi EP... Made In Hong Kong (And In Various Other Places) http://rapidshare.com/files/207691367/no4n...nie09.part1.rar http://rapidshare.com/files/207694176/no4n...nie09.part2.rar pass: www.mediaportal.ru Edited March 11, 2009 by Grobodan Quote
NatashaNS Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 jos kada se setim kada sam stavio to na Last Fm i peder Sima prijavio i skinuli te slike :'( e da da ne bude da je spam ovaj imam jedan koncert hm Tarja peva i na kraju dobijaju neke nagrade jebes ga ne znam odakle je hm imam i taj lajv ali mi nije lepo tagovan sviraju Pharao Sails to Orion i onaj lik iz Sonate isto gostovao A pa da, to je ono kad Tony peva sa Tarjom 'Beauty And The Beast'. Quote
Guest HEFEST Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Hajdemo ponovo, jel te,... nemojte spamovati ljudi... ugashene su vec 2 teme [od kada sam ja tu] nego, svi neshto prichaju da sviraju na sledecem EXITu... kad bi bilo tako... ali me vishe nerviraju likovi koji shire nepotvrdjene informacije ZA LJUDE KOJI KRITIKUJU ANNET JA BIH REKAO DA TREBA MALO BOLJE DA SE EDUKUJU PA CE VIDETI DA JE PROBLEM U OSTATKU BENDA. ONA SE NE PITA NESTO PREVISE. POSLUSAJTE PESMU TWO OF A KIND SA MICHAEL BORMANN-OM I VIDECETE KAKO DEVOJKA PEVA. I REST MY CASE YOUR HONOUR! Quote
Telcontar Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Jel moze jedna strana da prodje bez price o 'Vecitom Derbiju' Anette vs Tarja ? Dear Hasi. Anywayz, 'The Escapist' je onako OK ali meni nishta posebno. Meni se recimo dosta svidela ona verzija 'Last of the Wilds' sa vokalima na finskom, shto je pevala ona neka klinka iz onog pop benda koga su vucarali sa sobom kao support act. Quote
oʞɾoƃ Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) Nightwish je keva otkad su kikovali Tarju Čak bi moglo da mi se omakne i da pazarim Dark Passion Play jednog dana i time ga učinim najgej diskom u svojoj kolekciji Edited March 11, 2009 by Gojko Quote
Telcontar Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 A ne Angela je kraljica to stoji, samo sto bi se usrao da me ona dohvati. Najbolja plavusha u metalu Jebote gde ode ova NW tema. Mada i bolje ovo nego da se prica o onome .. tako da ... Carape su malo too much emo, but who cares Quote
NatashaNS Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 (edited) evo ovo je malo preopusteno za scenu... http://www.youtube.com/watch?v=W1ETTnEReMw...feature=related Jao, pa ovo je iz Holandije (onaj festival na koji ja planiram da idem)! Btw, bas mi se svidja kako se Anette obukla na slici iznad. Edited March 11, 2009 by NatashaNS Quote
crusader84 Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 A ne Angela je kraljica to stoji, samo sto bi se usrao da me ona dohvati. Najbolja plavusha u metalu Jebote gde ode ova NW tema. Mada i bolje ovo nego da se prica o onome .. tako da ... Carape su malo too much emo, but who cares Podseća na Bitlđusa. Quote
Baki Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Sinoc im je pocela nova turneja u Londonu. Kako cuh, ubacili su u setlistu Dead Boy's Poem, Romanticide, Ghost Love Score, Escapist i Walking in the Air. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 auuuuuuuu sto mi neko obrisao pooooost.... Pricao sam o Gojku i gnevu debelih goticarki koji je upravo navukao na sebe! Quote
Telcontar Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 01. 7 Days To The Wolves 02. Dead To The World 03. The Siren 04. Amaranth 05. Romanticide 06. Dead Boy's Poem / Walking In The Air 07. Sahara 08. Nemo 09. The Islander 10. The Poet And The Pendulum 11. Dark Chest Of Wonders 12. The Escapist Encore: 13. Ghost Love Score 14. Wish I Had An Angel Izbacio bi '7days' & 'Siren' ta pesma me smaa ali ostatak setliste.. brrrrr, zasto nisu ovako dobru listu imali kad sam ih ja gledao ... Quote
crusader84 Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Njah, 12/14 pesama sa poslednja 2 albuma. Quote
Telcontar Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 A tako je vec godinu dana, nishta neocekivano. Ja bi najradije da cujem Stargazers, i to da ga peva Floorka, ako vec Tarje nema al jbg ... A da cisto da uijem malo Tarjino savrshenstvo. Stargazers su retko svirali live jel Tarja to nije mogla da izvuce Quote
In The Flesh Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Floorka bi to izvukla bez problema. Easily najbolji zenski vokal u metalu. I jedna iz Theriona...kako se zvase. Debela jedna. Quote
Sirius Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 (edited) @Telcontar Da,nije mogla fino da izvuce tada,tada je imala problema i sa Passion and the opera koju su retko izvodili zbog toga,pa si cuo kako je otpevala u SKCu..Pise fino u knjizi,i ona priznaje da se bas mucila na OB,al sad je druga prica..A mislim da u zadnjih 5-6 godina beze od pesama sa OB jer je Tuomasu uglavnom tesko svirati te pesme,procitah skoro neki intervju gde je rekao da ne sviraju Geth Semane jer je teska za sviranje i ne bi fino zvucala Edited March 12, 2009 by Sirius Quote
crusader84 Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 Kakva crna Simone i Stargazers.... Brate, šta ti ovde čuješ? I mean, uopšte? Quote
Bata Trokrilni Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 01. 7 Days To The Wolves 02. Dead To The World 03. The Siren 04. Amaranth 05. Romanticide 06. Dead Boy's Poem / Walking In The Air 07. Sahara 08. Nemo 09. The Islander 10. The Poet And The Pendulum 11. Dark Chest Of Wonders 12. The Escapist Encore: 13. Ghost Love Score 14. Wish I Had An Angel Izbacio bi '7days' & 'Siren' ta pesma me smaa ali ostatak setliste.. brrrrr, zasto nisu ovako dobru listu imali kad sam ih ja gledao ... E, ali zato sada nema Ever Dream. Quote
Recommended Posts