NatashaBG Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nema rasprave...ja rekoh samo svoje misljenje Quote
darkmiss Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 nema rasprave...ja rekoh samo svoje misljenje i sad odmah bezi sa ove teme, veruj mi! e da ne spamujemo... svi volimo nightwish, super su, jeeej, weeee... Quote
:matija Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Omg. Molim vas da Tarju pominjate iskljucivo na njenoj temi, da ne bi doslo do nepotrebne rasprave, koja je ovde ponavljana n puta. Quote
Leona Posted March 27, 2009 Report Posted March 27, 2009 Jel se spominjalo nesto oko snimanja novog albuma ili oni nameravaju da produze turneju na jos par godina? (: Quote
Telcontar Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 Turneja negde do Jeseni/Zime 2009/2010 a onda krece snimanje. Negde sam citao da Tuomas i Marco vec imaju neke ideje za pesme u glavicama, ali daleko je josh snimanje. Kapiram sledeci Album 2010/11 . Quote
Lenka Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) Aneti treba povisiti platu..da plati stilistu Edited March 28, 2009 by Lenka Quote
darkmiss Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) Aneti treba povisiti platu..da plati stilistu hahahahahahaha.... joj, extra si me nasmejala! :) edit: kako se ugojila! otkad je nisam videla, jbt, sta joj se desilo? ne mogu da verujem... stvarno se puno ugojila... Edited March 28, 2009 by DarkMiss Quote
darkmiss Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 pa sta to jede, koncentrovanu mast?! Quote
KinSlayer Posted March 28, 2009 Report Posted March 28, 2009 (edited) Pojela je onu mast sto su Tarji izvadili u procesu liposukcije... Mada jos ne svu... NW se vraca korenima! Opet ce im pevacica bit' debela! Edited March 28, 2009 by KinSlayer Quote
Telcontar Posted March 30, 2009 Report Posted March 30, 2009 Jebote ovi ko da namerno biraju pevacice koje se takmice koja ce da ima gori outfit i sto uzasniji stajling. KataShnoStra ... Quote
Baki Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Pomenuta slika je iz januara 2008. Malo smo zlonamerni........... Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Meni je ovaj njen stajling na neki nacin do jaja. Iz prostog razloga sto riba jednostavno ima muda da izadje u beloj haljinici na cvetove pred sve one naostrene goticarke i ostatak bagre spremne da je iznapusava zato sto je Tarjina zamena. Ne folira se i ne uvlaci nikome nego izgleda onako kako voli. Jednostavno receno: "Da, ovo sam ja i jebite se ako vam se ne svidja". Respect za to. Quote
Grobodan Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Tetka jebe majku Gotivnija mi od Tarje, onih njenih vampirskih odora i emotional felacio faca dok peva, pa ne znam. Quote
Telcontar Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ma ja sam totalno u fazonu rispekt za to sto ne fura 'default metal' staling, ali ona haljina je .. uzas. Nek se drzi fazona iz spotova NWa, tu je hot Quote
Svart Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Ma njen izgled je najmanji problem, glas joj je mnogo veci problem. Quote
la Fée Verte Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Mislim da ima koliko toliko pristojan vokal.. ali se sa Tarjom ne može mjeriti.. Jbg.. danas sam slučajno okrenula neki Tarjin prijašnj koncert... Jbte kako je Tarja staraaa.. Tona šminke, izgleda ko baba.. kad se nisam šlogirala, još je plasma TV pa izgleda uvećano ko avet. Koliko je njoj godina uopšte?? Quote
darkmiss Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Mislim da ima koliko toliko pristojan vokal.. ali se sa Tarjom ne može mjeriti.. Jbg.. danas sam slučajno okrenula neki Tarjin prijašnj koncert... Jbte kako je Tarja staraaa.. Tona šminke, izgleda ko baba.. kad se nisam šlogirala, još je plasma TV pa izgleda uvećano ko avet. Koliko je njoj godina uopšte?? 32 Quote
Talvi Posted April 1, 2009 Report Posted April 1, 2009 Tetka jebe majku Nek se drzi fazona iz spotova NWa, tu je hot Meni je ona uvek hot. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Neznam mnogo mi bolje zvuci Annet za NW nego Tarja, tako da samo njene pesme slusam na uobicajenoj playlisti xD Ipak je sa Annet NW posto pravi Power Band! Quote
KinSlayer Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Neznam mnogo mi bolje zvuci Annet za NW nego Tarja, tako da samo njene pesme slusam na uobicajenoj playlisti xD Ipak je sa Annet NW posto pravi Power Band! Majku mu *ebem, pise se: "ne znam". Mislim, kad se vec trudis da stavljas zareze i da pises velika slova... Annet zvuci zasu i na studijskom ispeglanom snimku, a tek live... S druge strane, ja volim taj milf fazon, al' je i za to suvise ruzna. Mogla je bar sise da nabudzi! Quote
Baki Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Majku mu *ebem, pise se: "ne znam". Mislim, kad se vec trudis da stavljas zareze i da pises velika slova... Annet zvuci zasu i na studijskom ispeglanom snimku, a tek live... S druge strane, ja volim taj milf fazon, al' je i za to suvise ruzna. Mogla je bar sise da nabudzi! Ako vec cepidlacimo oko gramatike, pise se jebem, ne *ebem. Quote
Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Mislim da Annet prvo treba da nauci pravilno da izgovara engleski, ja je pola ne razumem kad peva. Inace nisam njen fan i ostala sam na starim albumima Nightwish-a, ovo novo mi se ne svidja, da budem tacnija ne svidja mi se kako njen pop vokal ide uz muziku, posto muziku ni malo nisu podredili njenom vokalu. Sto se tice starih stvari NW, bolje im je da ih ne sviraju sa njom, svaku improvizuje posto ne moze da skine Tarjin vokal i onda sve stveri zvuce isto. Popizdela sam kad sam cula kako skrnavi 'Ever Dream'!!! Ali to je samo moje misljenje i izbor da ne slusam novi NW, ukusi su razliciti. Quote
Recommended Posts