soki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 nightwish je mnogo dobar bend...ja se tako palim na njih...ah...pogotovu ona pevaljka tako je... Quote
PlanetHell Posted August 18, 2005 Author Report Posted August 18, 2005 nightwish je mnogo dobar bend...ja se tako palim na njih...ah...pogotovu ona pevaljka tako je... ...jebozovna... znam znam... teshko je odoleti pogotovo ova zuta boja... ahhhh Quote
soki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 ...jebozovna... znam znam... teshko je odoleti pogotovo ova zuta boja... ahhhh bas je jebitacna... Quote
Baki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Jebote, ne da nam se neshto s tim sajtom! Anyway, pogodite ko je prvi pokrenuo temu Happy Birthday Tarja na zvanichnom NW forumu? Sinoc sam sa drugaricom pio u to ime! Nego, samo mi kazite da necemo morati da opet otvaramo sve teme kad se gospodj(ic)a Patricia vrati iz Skandinavije! Quote
Baki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Da , zaboravio sam da kazem da je remake Sleeping Suna vec snimljen, a novi spot takodje pre par dana u pragu...Medjutim, chyudno je to shto su u 1 cheshkim novinama objavljene fotke sa snimanja spota gde su momci iz benda u ratnichkim oklopima, a Tarja u beloj haljini...da nisu malo pogreshno razumeli fabulu pesme? Inache u spotu nece biti sviranje benda, vec samo scene sa fabulom. Quote
crusader84 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Zašto li mi se čini da sve više prave budale od sebe! Quote
PlanetHell Posted August 18, 2005 Author Report Posted August 18, 2005 do yaya shta ima veze... ionako 99% spotova koje znam nemaju veze sa radnjom pesme yoy super kad ce da izadje spot, ima li rechi o tome? Quote
*One Wish* Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 @Baki necjemo moratio da otvaramo teme ponovo... valjda Jedva chekam spot... Quote
Baki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Ne znam, meni je totalno bezveze shto obradjuju SS, toj pesmi ne treba nishta menjati! Koliko je imalo pesama sa AFF koje bi mogle extra da se "izbruse", ali ne, oni hoce jednu od svojih najkvalitetnijih pesama da opet preradjuju! Tachno pretpostavljam kako ce to da izgleda! Tarja nece pevati operski, bice mnogo manje simfonichna, mozda ubace i9 neki brz deo.....A shto se spota tiche, mislim, ako vec biram izmedju Tarje u lavoru i nekog srednjovekovnog Boja na Vltavi, svakako mi se vishe uklapa u atmosferu Tarja u lavoru! Bolje da su te pare utroshili na snimanje (normalnog) spota za Sirenu, a ne za preseravanje i kasapljenje SSa! OK, prioznajem, isam josh uvek chuo pesmu niti video spot, ali imam veoma ruzan predosecaj u vezi s tim! BTW, da li se neshto odluchilo za okupljanje! Ja sam pre 2 dana napisao da ne mogu od 24-26, a da li ste se neshto u medjuvremenu dogovorili? Quote
*One Wish* Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Tarja u lavoru nemam pojma nishta za oqp... Quote
crusader84 Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Slažem se sa Bakijem. Na AFF je pre svega produkcija bila toliko loša da su neke pesme bolje zvučale na onim prvim bootlezima nego na albumu. U svakom slučaju, već je izdata gomila singlova i kompilacija, dokle više? Quote
Baki Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Ma jedina pesma sa OBa koju su mogli da urade bila bi Passion and the Opera, da se vidi koliko je Tarja uznapredovala! BTw, evo znaka prijateljstva sa bendom After Forever: Quote
Wanda_CarrionBand Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Hey,cool slika.bas su simpatichni btw:i ja imam ruzan predosecaj oko Sleeping Sun-a.I njega ce da komercijalizuju.bljak Quote
- Trinitus - Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Jel se to meni cini ili je ovo bubnjara iz Charon-a. Quote
Elldamar Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Ma jedina pesma sa OBa koju su mogli da urade bila bi Passion and the Opera, da se vidi koliko je Tarja uznapredovala! BTw, evo znaka prijateljstva sa bendom After Forever: mmmm....Floor.... BTW sajt je up and running Quote
Nightwing Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Floor izgleda kao da trenira plivanje... Quote
Ninoslav Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 mmmm....Floor.... BTW sajt je up and running @ OW - svi postovi su tu... @ Elldamar - ali sajt opet ne radi... Quote
Tristania Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 NULEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! SZIGEEEEEEEEEETTTTTTTTT!!!!!! NIVEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZIRAFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kakve veze ima sad ZIRAFA????? Quote
Baki Posted August 19, 2005 Report Posted August 19, 2005 Aha, to je bubnjar Charon-a. Eh, Floorka i Taca na jednoj slici.....jopsh kad bi zapevale! Quote
Nightwing Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Charon je bio na touru sa NWem pre 2,3 godine Quote
Baki Posted August 20, 2005 Report Posted August 20, 2005 Aha, NW, C i Af....shto sad nemaju tako neke turneje.....da otkidash triput u toku koncerta! Quote
Baki Posted August 23, 2005 Report Posted August 23, 2005 (edited) Shto nece da otvori everdreamers.net??? Shta je sad falinka?! Edit: Aha, sad hoce! Izvinjavam se na besnilu, ali danas sam naskroz sjeban! Edited August 23, 2005 by Svarog Baki Quote
Nightwing Posted August 24, 2005 Report Posted August 24, 2005 odlicno izgleda forum...jos da smanjite spam.... Quote
Recommended Posts