Mr.Murray Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 koliko je smao tarja bolja / ... . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 ^ Izvoli: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0&start=380 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baki Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Hahaha! Pazite od 1:40 www.youtube.com/watch?v=f8pS6DAXuP0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 FantasMic... Na Britninom koncertu... Brate... Brate!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Eh... Ova nova pevachica je ochajna. Obozavala sam Nw i gledala sam ih na Exitu, prosto nemam rechi da opishem koliko sam razocharana. To nije to. Momci i dalje odlichno sviraju svakako, ali nema vishe one atmosfere koju je Tarja stvarala svojom harizmom i svojim glasom. Koliko god neko insistirao na muzici, svi znamo da su bili prepoznatljivi zahvaljujuci njoj. Sada su samo prosechan bend sa tuznom prichom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 ^ Izvoli: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0&start=380 :da: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litthia Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Hvala lepo, samo sam naglasila shta mislim sada o bendu... A ne brini pisala sam ja i tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Ko je pratio temu zna u kom sam ja fazonu po pitanju Tarja / Anette ... anywayz. Oni su na MORu pre 10tak dana zvuacli toliko grozno i ocajno da se to ne moze opisati. Prvo setlista je bila sranje, Anette je pevala kao najraspalija debela goticarka iz Dangube, Marco nije pevao ni blizu svojih mogucnosti, gitare i klavijature se na trenutke nisu culi uopste, Anette nije mogla da izvuce ni ono sto je izvlacila na albumu (ili na Exitu recimo), Marco je falshirao na momente, i inace su odavali utisak odradjivanja tezge preko kurca ... jednom reciju KATASTROFALNO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defunctus Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 Nisam znao da ima na youtube-u cijeli nastup sa Exita...fino izgleda,bolje nego uzivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 @ Telecontar - Nije ni chudo, smucili im se nastupi, vec 2 godine su na turneji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flash Of The Neon Light Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Dok je Tarja pjevala bili su poseban bend i pjesme su im imale dušu, a sad su katastrofalni. Poslušajte samo kako ovo zvuči bezveze : Spot kao spot je dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 fail facepalm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 25, 2009 Report Share Posted July 25, 2009 Dok je Tarja pjevala bili su poseban bend i pjesme su im imale dušu, a sad su katastrofalni. Poslušajte samo kako ovo zvuči bezveze : Spot kao spot je dobar. Evo i tebi. Izvoli: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...4368&st=400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ima večeras na RTS1, oko 00:15 (završi Prison Break, pa Dnevnik 3), snimak NWa sa Exita, ne znam doduše da li će biti ceo 'cert, po programu bi trebalo da snimak traje 50ak minuta, u svakom slučaju, neko sa TV karticom/stand alone DVD rezačem/savršenim prijemom slike ili čime god ko može da zabeleži u najboljem mogućem kvalitetu, neka to uradi. Ili ako neko već ima od ranije (dakle taj pro - TV snimak, celog koncerta (ili koliko su snimili), u najboljem mogućem kvalitetu, visok video i audio birate, audio najbolje LPCM) neka mi se javi za trade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Prika, imas vec odavno na sajtu Exita a, bogme, i na youtube-u ceo koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Očigledno si prevideo stavke o kvalitetu koje sam pomenuo. Jebeš Youtube, to ne računam, onda ne bih ni skupljao DVD koncerte, skidao bih sa YT sve živo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Ma znam, ali kazem - ne samo youtube, ima ga i na sajtu Exita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Pa nije neki kvalitet ni na sajtu Exita... Probacu ja ako budem bila budna, mada imam problema sa zvukom itd. I ne znam gde je pauza kad krenu reklame XD Pokusacu da se snadjem, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 U međuvremenu su zbog odbojke napravili totalni haos u programu, logično je bilo da, pošto je odbojka završila oko 23, samo nastave po najavljenom programu; vesti, Prison break, itd, ali oni su ubacili film koji je po programu trebalo da počne u 21. Najcrnje što nisu izmenili najavu programa ni na sajtu, ni na teletekstu, a baš sam bio zaludan da ih gledam ceo dan da bih video eventualnu ispravnu najavu. Sad ne znam da li će biti Prison Break. Za NW mi nije frka, setih se da sam pred AC/DC upoznao čoveka koji reče da ima gomilu snimaka sa Exita, pa ću videti s njim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted July 26, 2009 Report Share Posted July 26, 2009 Evo ih na RTS-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leona Posted July 27, 2009 Report Share Posted July 27, 2009 Ja citala knjigu i mrzelo me da ukljucujem komp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 1:40 pa na dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Pa, kad je moglo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
КЈО Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) Хахахахахахахаххахахахахахаххххха, 'ладно ФантасмиЦ xD Мдона пржи Дајмбега... хехе, знам за то... Али ово је ипак једна од најбољих обрада Wishmaster-a икад...Да су њу довели у бенд да замени Тарју не бих се баш жалио :] Edited August 15, 2009 by Onime no Kyo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 16, 2009 Report Share Posted August 16, 2009 Pazi kad sam odma znao da je Van Canto. Ne znam, meni je drago da su promenili fazon, iako je ova mala sto peva u Van Canto FENOMENALNA, barem meni, ali realno da je usla u NW SVI bi bili u fazonu 'nja sranje je nije Tarja, kopira Tarju, ne lici na Tarju a pokusava da lici na Tajiru blablabla' ... ovako je makar nesto novo (nesto divlje) i to je to ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts