Imrahil Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pih bre, to je exit, tamo 99% ode bez obzira ko svira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Tarja je proslost. Deal with it. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Tarja je proslost. Deal with it. Znam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Upravo. Meni je prosto tugica kako ona snima šuplje albume i šlepa se na koncertima na NW pesme i obrade Alice Cooper-a, Whitesnake i koga sve ne... Tezga najobičnija. Mada, opet, poznato je da smo svi mi koji volimo novi NW gluvi i nestručni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 šlepa se na koncertima na NW pesme Bila je 10 godina u tom bendu, verovatno i voli da peva te pesme. Postoji mnogo ljudi koji vole NW sa njom, ja sam medju njima, i sigurno im je drago da cuju te pesme u njenom izvodjenju. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Oću da gledam i slušam Nachtmystium. Edited April 11, 2011 by Lunar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) @ Talvi Kako se slepa kad peva 2 max 3 NW pesme? Anetino zavijanje jednostavno muci usi. Kao kad peva The Siren recimo. Edited April 11, 2011 by Svart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Može ona da peva te pesme, ali to više nije njen bend i ona to radi na nivou cover benda, nikako više. Imaš svoju karijeru - radi to, prevaziđi to što je bilo, cepaj dalje, ima ko će to da peva i svira pod NW imenom. Meni je to njeno baš, baš tužno za gledati. A što se tiče Anette i tog "zavijanja" - rekoh već, nestručan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Svako ko dodje na koncert bilo kog bivseg pevaca nekog benda oce da cuje pesme tog benda, to je neminovno. Meni je bezveze kad nece da pevaju, to je deo necije karijere i nesto sto si radio godinama i nema razloga da se toga odreknes. Druga je stvar ako ne stvaras nista svoje vec samo mlatis praznu slamu da bi nesto zaradio na staroj slavi ( Paul DiAnno npr.) Edited April 11, 2011 by Svart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 to je deo necije karijere i nesto sto si radio godinama i nema razloga da se toga odreknes. Meni je to njeno baš, baš tužno za gledati. Jbg, i meni je tuzno kad cujem stare pesme sa novom pevaljkom. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nemaš autorska prava na pesmu = sviraš obradu. I ako ti nemaš dovoljno materijala da popuniš tih sat - sat i po koncerta svojim dobrim stvarima nego čupaš pesme svog bivšeg benda koji te pesme takođe izvodi po svetu sa punim pravom... Pa, tužno je. Je l' biste isto tako mislili i da je u pitanju ex-bubnjar nekog benda? Smešno. A, kao što Grob reče još na startu rasprave, po prodaji albuma i pozicijama na koncertima i festivalima se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Meni je to njeno baš, baš tužno za gledati. Jbg, i meni je tuzno kad cujem stare pesme sa novom pevaljkom. Pa, tužno je. možda su im jednostavno tužne pesme... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Jbg, meni nije bitno ko je planetarno popularan a ko ne. Bitno mi je da slusam ono sto mi se svidja, pa makar za tog izvodjaca znale jos dve osobe pored mene. Sto se mene tice, car je sto ce svirati u nekoj zabiti, verovatno joj nije toliko prazna kesa da prihvati moto skup zbog para. Kontam da stare pesme NW-a izvodi zbog starih fanova NW-a. Njoj ni u dzep ni iz dzepa, ti ljudi ce dolaziti na koncerte i ako ne svira (peva) te pesme. Edited April 11, 2011 by Night's Blood 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 pesme svog bivšeg benda koji te pesme takođe izvodi po svetu sa punim pravom I to lose .. al tu vec zalazimo u drugo polje rasprave Je l' biste isto tako mislili i da je u pitanju ex-bubnjar nekog benda? Da. ako odsvira samo par pesama. A, kao što Grob reče još na startu rasprave, po prodaji albuma i pozicijama na koncertima i festivalima se vidi ko vozi traktor a ko otvara kapiju. Popularnost i kvaliltet nisu ista stvar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) I opet dolazimo do toga da fanovi novog NW nemaju pojma... Odustajem. Edited April 11, 2011 by Talvi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 I didn't say that. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Ova rasprava Tarja vs. novi NW nikad neće umreti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) Nikad. Edited April 11, 2011 by Svart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 (edited) tarja u debeljaci jun 2011!!! Jos da nadjem ponovo gothic ribu pa da ponoo zavrsim na certu na silu i upoznam princa Good times!!! I naravno tarja a ni nightfish nece nikad umreti kao ni ta diskusija vs! Edited April 11, 2011 by Egzistencijalni Bol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ja mislim da je tarja bolja od anet, al je nightwish sranje sa anet, mislim da je bolje da se vrati tarja 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 I opet dolazimo do toga da fanovi novog NW nemaju pojma... Odustajem. Узалудно је улазити у расправу тог типа. Ево, ја пре неки дан плакао од среће кад ми је девојка поклонила оригинал новог албума. Обожавам исти. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killing Floor Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ^^ takodje, nista bolje od njih nisam cuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=156728 Koja ciganija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Retko koji bend je uspeo da zameni tako voljenu i cenjenu pevačicu (ili pevača) a da to uopšte ne utiče negativno na njihovu popularnost, čak naprotv sad su ja mislim i veći bend. To govori ponešto o Aneti (koju ne volim, al to je moja stvar). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 How 'bout this...Marko je bolji i od Anet i od Tarje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts