mrtva Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 a shto jedino Nemanja voli da bude ne-znan... ps: dobar vam je sajt...respect... jao kako mi je dobro kad se razbudim pred fax onako u krevetu s ocean soul'om... Quote
Nightwing Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Fanta - pravi pozeraj - to se ceni Uvek bio..uvek cu biti...POZER DO KRAJA!!!! Quote
Baki Posted August 31, 2005 Report Posted August 31, 2005 Da ne zaboravim, Ivan Moric je zainteresovan da organizuje put na cert u Bukurest ako se prijavi dovoljan broj ljudi...tako da....hajte se organizujte, brzo!!!! Quote
Nightwing Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ma kakav NW..gledali smo ih 100 puta... Quote
Baki Posted September 6, 2005 Report Posted September 6, 2005 ma kakav NW..gledali smo ih 100 puta... Haha...moguce...... Quote
Elizabeth Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 (edited) eto i ja posetila sajt , a uskoro cu i da se ulogujem. Edited September 7, 2005 by Elizabeth Quote
Baki Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Konacnooo!!! Svi ste nam dobrodosli!!! Quote
Kali Agna Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ne znam da li se vec raspravljalo ovde o tome jer dugo nisam bila na temi, ali slucajno videh danas spot NW za Sleeping Sun sa onog The Highest Hopes - Best Of albuma, pa rekoh da pitam ljude koji znaju - zasto je uradjen opet i to drugaciji spot za ovu pesmu? Quote
Ninoslav Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Ekskluziva: spot za Sleeping Sun se moze naci ovde: http://www.everdreamers.net/site/download.php?list.3 Uzivajte!!! Quote
Nightwing Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 hvala Nino za link..sad cu da stavim da se skida... Quote
PlanetHell Posted September 7, 2005 Author Report Posted September 7, 2005 pa uradili su pesmu jer je NB trazio to... koliko ja znam... kada sam chuo prvu strofu pesme reakcija na tarjin glas je bila refrene je super otpevala ali strofe mada, slushao sam par puta pa sam se sad kao malo navikao... a spot nije losh, mislim da sam ga ukapirao...daje neko drugo znachenje...sad pesmu shvatam malo drugachije... sve u svemu : nepotreban remake prva verzija rulz... no shta da se radi Quote
Baki Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Stavio sam da se skida.....Ko zna kad ce biti gotovo..... Quote
Kali Agna Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 kada sam chuo prvu strofu pesme reakcija na tarjin glas je bila refrene je super otpevala ali strofe mada, slushao sam par puta pa sam se sad kao malo navikao... a spot nije losh, mislim da sam ga ukapirao...daje neko drugo znachenje...sad pesmu shvatam malo drugachije... sve u svemu : Zasto? Sta fali strofama? Sasvim korektno otpevano... a spot nije losh, mislim da sam ga ukapirao...daje neko drugo znachenje...sad pesmu shvatam malo drugachije... Izvini, ali meni je blago receno spot - debilan... Mislim, mogli su da izmisle nesto bolje od vitezova i lepotice u belom... a tu poentu o kojoj pricas nisam prokljuvila... ajde pojasni kakvo to novo znacenje dobija pesma, mozda se nisam dovoljno skoncentrisala Quote
Elldamar Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 Znachi nikad gore sranje...jedino Tarja izgleda prelepo...unishtishe onako lepu pesmu i prelep spot...SNOBOVI BRE Quote
Baki Posted September 7, 2005 Report Posted September 7, 2005 I wish for this nighttime to last for a lifetime Tarja peva konju svog dragog koji je ubijen u boju, i kaze da ne zeli ici u postelju bez njega (ne konja, vec njegovog pokojnog vlasnika) Oh how I wish to go down withe sun, sleeping, weeping with you.....zeli da opet bude sa svojim ljubljenim.....to je sve sto bih mogao povezati pesmu i spot.....inache skinuh do sada 90 %..... Quote
Nightwing Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 zna Baki Tuomasovu dusu mislim da je bolje da su uradili remake neke pesme sa AFFa... Quote
PlanetHell Posted September 8, 2005 Author Report Posted September 8, 2005 hahahahaha baki legendo pa znate kako iako je pesma prvobitno pisana za pomrachenje sunca... sad je kapiram kao pomrachenje drushtva.. simbolichno u spotu kada hoda kroz lesheve i peva "the darkness around me..." eto ja imam neki 3p, shta da se radi... a shto se tiche prve verzije neko je vec negde to i pisao, nisu bili zadovoljni produkcijom za staru verziju... bar je ta greshka ispravljena sa novom verzijom... i kao shto rekoh, shto duze slusham, vishe se navikavam i mogu vam reci da nije toliko loshe... posebno kada peva poslednji refren... posle onog `aaaaaaaaaaa-aaaaaaaaa` ... i refren je uopshte sve otpevala super, a za strofe... mislim da je htela da zvuchi nezno, ali ustvari je ispalo smeshno Quote
Ninoslav Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Stavljena je i audio verzija pesme na everdreamers.net za download... Quote
Gothic Angel Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 koji je trip sa njenim pevanjem u spotu??? Ko da je is severoistocne spanije, jebem mu.... da mu jebem... Nikako mi se ne svidja. Sleeping Sun je najlepsa balada nightwish-a, i mislim da nisu trebali ovako da je ukenjaju Quote
PlanetHell Posted September 9, 2005 Author Report Posted September 9, 2005 koji je trip sa njenim pevanjem u spotu??? Ko da je is severoistocne spanije, jebem mu.... da mu jebem... Nikako mi se ne svidja. Sleeping Sun je najlepsa balada nightwish-a, i mislim da nisu trebali ovako da je ukenjaju pa kazem vam.. to je trebalo kao da bude nezno, ali je ispalo smeshno Quote
Kali Agna Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Ne vidim i dalje sta fali pevanju. Verzija je ocigledno drugacija od prvobitne i jedino sto se stice utisak da joj je glas malo istrosen... to je sve... Quote
Frankenchrist Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Aj sad, ko koliko para nudi za Wish box, limitiran na 1500 primeraka, sa Wishmaster CDom (16strana buklet), autogramima na kutiji, i kalendarom (doduse za 2001. godinu:))??? Quote
Recommended Posts