oʞɾoƃ Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 pa nije, vidiš da svako malo izbace pevačicu da ostane zanimljivo Quote
Talvi Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ja ipak kontam da su oni dovoljno novih priča u metalu ispričali da im se može da malo sviraju proverene formule (koje su, dabome, sami smislili). Quote
Grobodan Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ako je i ista, bar je ne priča debela rospija. Quote
DBrave Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Ja ipak kontam da su oni dovoljno novih priča u metalu ispričali da im se može da malo sviraju proverene formule (koje su, dabome, sami smislili). ovo je sustina, i vazi za svaki veliki bend, pa sad kome se svidja Quote
chess Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 oni proverenu formulu sviraju vec poslednja 3 albuma, a bojim se da ce i sledeci. Quote
Talvi Posted November 7, 2011 Report Posted November 7, 2011 Pa neka sviraju ono što im se svira i leži im dobro, neće valjda da se forsiraju u nešto što im možda ne bi išlo zato što tamo neko to hoće. Quote
Havočka Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ma ajde... Na DPP nije bilo nicega sto je mene podsecalo na stari NW, osim tekstova, ja ne znam gde vi vidite da su poslednja 3 albuma ista -.- 6 Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ista, sviraju apsolutno iste instrumente - bubanj, bas, gitare, klavijature, opet riba peva... sve isto. Quote
Elldamar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Šta znam ... pesmica je skroz ok, baš kako sam i očekivao.A i realno, nadam se da će da nastave sa tradicijom da su im prvi singlovi zapravo u donjem delu liste sa albuma po pitanju kvaliteta ... Zvuči mi kao logičan nastavak odličnog DPP-a što se zvuka tiče. A što se tiče starih zvukova, ponavljanja etc ... Ja sam realno sa Tarjom raskrstio pre nekoliko godina, ovo je neki novi NW koji ima svoj smer i cilj, dobitna kombinacija po pitanju fanovi + lova + label i svakako bi bilo retardirano sa njihove strane bilo šta epohalno menjati u tom smislu . Just my two cents ... P.S. Evo malo razonode Quote
KinSlayer Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 slazem se, u potpunosti. Od Once NW nije isti bend, nema tu veze Tarja, Anete ili neko treci. Pre Once su remek dela, posle stara slava+nabudzena produkcija+izdrkane preskupe orkestracije. Realno, Tuomas treba da zajebe vise bend i da radi muziku za filmove, kad to toliko voli... Previse je tu horova i orkestra za bend od 5 clanova koji ide na turneje gde kao svira uzivo. Da me pogresno neko ne razume nema veze sa pevacicom, meni je od Once Nightwish ne los, al' kao da je drugi bend... Nekako prva 4 albuma imaju dusu, posle je izdrkavanje sa produkcijama, horovima i cudima. Mislim, slusace se ovo novo, al' ono... A ova nova pesma mi je nista posebno, nekako sam je odslusao 3 puta i reakcija mi je bila "njah...". Quote
Xibir Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Evo je nekada bio brilijantan bend... Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Tuomas bi ubacio orkestar i na Angels fall first da je imao mogućnosti. Quote
ShinigamY Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sta fali orkestracijama? Po tome je NW i poznat po mom misljenju. Da nije tih orkestracija, ja taj bend nikada ne bih ni slusao... Ako covek moze da odsvira sve to, a ocigledno je da moze uz po koji sempling u pozadini, sasvim je okej. Za pevacicu ne ulazim u pricu... Gitare mi zvuce mrljavo nekako na ovoj pesmi, al dobro, samo sam jednom preslusao u busu, nisam bio bas nesto fokusiran na pesmu. Quote
Aces High Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dxom0sbpni4 1 Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 bravo da se malo podsetimo sto smo zavoleli NW Quote
Vassiet Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 http://www.fileserve.com/file/VQRdzGr evo je valjda 320kbps single verzija makar tako pishe nisam josh chuo... ja jesam pocheo da slusham nightwish uz wishmaster i tad je to bilo full al od once-a bend me ispunjava drugachije jednostavno i vishe mi odgovara... ne mogu da kazem nishta loshe za stari NW volim ja sve to da chujem al symphonic power pop ftw!!! Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Vokalni aranžmani na strofi me strašno podsjećaju na neku pjesmu, ne mogu da se sjetim koju... nerviram se. Na nesto od ABBA ? Quote
In The Flesh Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Palo mi je na pamet, da znaš, ali i dalje ne znam. Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 meni je refren totalno u tom fazonu, u stvari jedino sto mi se svidja u pesmi je refren Quote
KinSlayer Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Na nesto od ABBA ? Ja to vec rekoh, ABBA vokal skroz... Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 inace ovaj link sto je Vassiet okacio je isto neki losiji kvalitet, mnogo je bolji od youtube verzije ali i dalje nesto ne valja Quote
Elldamar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Pa sve su ovo radio ripovi, jer singl još uvek nije izašao a koliko znam ni promosi još uvek nisu podeljeni tako da ... moraćemo da sačekamo još koji dan za bolji zvuk. Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sad smo tražili od NB promo i ne daju još, kažu rano je, štite ga kao tvrđavu. Kontam da im je to top priority release 2011. Quote
Recommended Posts