soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Pa logicno...inace novi trend izgleda, ko nosi šešir je glavni baja u bendu. Da se zna. Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 (edited) Najbolja je na svetu. ja jesam pocheo da slusham nightwish uz wishmaster i tad je to bilo full Bravo, ključna reč "tad", da su ostali na tom nivou produkcije i komponovanja, a naravno i pevačice, bili bi mnogo, mnogo manji nego danas. edit: oće li više procureti oca mu jebem poludeću Edited November 8, 2011 by Grobodan Quote
Elldamar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 "All preordered Storytime singles have been shipped today (unless you have a combi order with other presale items that are not yet available) " Jebo me pas kad narucih album zajedno sa singlom xD Ae da se nadam da ce barem promo stici uskoro ^^ Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Koliko te izašlo to, preko koga si naručio? Ja kontao da čekam u Vulkanu album. Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 pa ako danas salju singl to znaci da ce danas i da procuri Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ja bih voleo i spot da vidim Aneticu u još nekom kadru Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sto vise kadrova sa Tuomasom, zena je preruzna. Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 ma nije frka, i onako joj je ovo poslednji NW album, za sledeci se vraca Tarja Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Zauzeta je sviranjem na moto skupovima po selima i životom od stare slave, ne verujem da će imati vremena. Quote
DBrave Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 ne radi se o vremenu nego o parama, a i sve je to odavno isplanirano, nase je samo da uzivamo u predstavi Quote
Svart Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Zauzeta je sviranjem na moto skupovima po selima i životom od stare slave, ne verujem da će imati vremena. Dobro znamo da neuporedivo bolje peva od Anete, a i mrsavija je od nje. Ajde sad da se vrati prica na singl/album. Na svakoj strani ove teme ista prica.. Quote
KinSlayer Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sto vise kadrova sa Tuomasom, zena je preruzna. Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Na svakoj strani ove teme ista prica.. Nije ni meni jasno što se priča o toj nebitnoj osobi koja nije u bendu godinama. Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Proteklih par strana si je ti najvise pominjao, ali ne po imenu vec u smislu rospije, virtuoza iz Debeljace i sl. Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ubijamo vreme sporednim dok ne dođe prava stvar Quote
solicitor Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ja Nightwish nisam slušao još od pesme "Jelen trči po polju nosi papagaja" Quote
Elldamar Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Koliko te izašlo to, preko koga si naručio? Ja kontao da čekam u Vulkanu album. Products total: 47.57 EUR Payment Method: CreditCard Delivery method: Priority Shipping costs: 12.49 EUR Total amount of order: 60.06 EUR Preko NW šopa, uvek nova izdanja naručujem preko njih. Inače,ovolika suma zato što sam uzeo onaj dupli album + majicu + singl + još neki singl koji mi nedostaje,a sam album na 2 diska je 19e, singl je 4. Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 ok, sprdajte se ali bez ponjavljanja slike ako moze, uplasim se svaki put Quote
Grobodan Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Hoće li ovaj spot, pogledao sam teaser bukvalno 100 puta. Ne mogu više ovako. Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Crvenokosa verzija Storytime za Talvija Quote
Recommended Posts