Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pesma ima sve Nightwish elemente, dobra muzika ali kad čujem ovakav "elektro-detinjast glas" koji se uopšte ne uklapa sa onim što ovi momci sviraju, onda do mojega. Sad će neko da se ubaci i reći će: "To je takva fora." Okej, fora je, ali im nije uspela, barem se meni nije dopala...

Spot - interesantan, no mogli su da izbace one kadrove gde prikazuju kako se snima film, al' dobro...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Ne znam zasto al' sad kad sam pogledao spot, koji je za metal mora se priiznati bas bas visokobudzetni i sasvim ok, iako je malo bzvz sto ima kadrova sa snimanja filma, palo mi je na pamet da bih voleo da cujem ovu pesmu sa ovom zenom na vokalu:

tumblr_kuyst2oFp31qaro26o1_400.jpg

Nekako mislim da bi pesma bila mnogo mocnija, sa njenim mocnim vokalom, nego sa Anicinim tananim glasicem...

E, i da cika Toma je smorio sa lirikom... Muzika je ok, sve u svemu pesma mi je i dalje "njah"...

Posted

Ne znam zasto al' sad kad sam pogledao spot, koji je za metal mora se priiznati bas bas visokobudzetni i sasvim ok, iako je malo bzvz sto ima kadrova sa snimanja filma, palo mi je na pamet da bih voleo da cujem ovu pesmu sa ovom zenom na vokalu:

tumblr_kuyst2oFp31qaro26o1_400.jpg

Nekako mislim da bi pesma bila mnogo mocnija, sa njenim mocnim vokalom, nego sa Anicinim tananim glasicem...

E, i da cika Toma je smorio sa lirikom... Muzika je ok, sve u svemu pesma mi je i dalje "njah"...

Nećeš čuti nažalost ništa sa ovom ženom na vokalu u skorije vreme :((

Posted

Zašto, šta je s njom?

Stres, burn-out i slično ... otkazali kompletnu američku turneju i rad na novom albumu do daljnjeg, a koliko sam upućen potrajaće prilično...