KinSlayer Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 I ova je raspad, svidece mu se... Quote
Novaliis Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Bojim se da cu imati kosmare nakon onog gif-a. Koja epska ruznoca! 3 Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 I ova je raspad, svidece mu se... Gledam malu treci put, sa ugasenim zvukom razume se, i umirem Bojim se da cu imati kosmare nakon onog gif-a. Koja epska ruznoca! Najruznija zenska ruka ikad Quote
ShinigamY Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Ovu GIF-ovku sam svario, ali ovu sto kaveruje... Kad je zaskechela, precepih se, oborio sam zvucnik sa stola kada sam skocio da ga ugasim -.- Quote
Talvi Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 ok, sprdajte se ali bez ponjavljanja slike ako moze, uplasim se svaki put Ko se sprda? Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Odlicna frizura na bradi. I dlake na grudima savrsene. Muzevan glas. To je muskarac. Quote
oʞɾoƃ Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Odlicna frizura na bradi. I dlake na grudima savrsene. Muzevan glas. To je muskarac. ja sam od sada žena Quote
In The Flesh Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Meni je i dalje genijalno što Gojko postuje ovđe. Quote
soul wandering Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Sto, sta, pa vidis da je decko i na exit zbog njih isao,a i rece da je od sad zena, ljudi se menjaju. Quote
Havočka Posted November 8, 2011 Report Posted November 8, 2011 Jos se nije izjasnio kao DMG, kontam da tu nesto skripi. 2 Quote
Grobodan Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 E aj neka se otvori neka tema "Debeljača gotik erotik" za neke ovde, mi pristojni ljudi hoćemo da čekamo album u miru. Quote
Talvi Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Jebeš to, SPOT: http://www.youtube.com/watch?v=09MTDBb8qro Quote
Aces High Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Pesma ima sve Nightwish elemente, dobra muzika ali kad čujem ovakav "elektro-detinjast glas" koji se uopšte ne uklapa sa onim što ovi momci sviraju, onda do mojega. Sad će neko da se ubaci i reći će: "To je takva fora." Okej, fora je, ali im nije uspela, barem se meni nije dopala... Spot - interesantan, no mogli su da izbace one kadrove gde prikazuju kako se snima film, al' dobro... 1 1 Quote
KinSlayer Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ne znam zasto al' sad kad sam pogledao spot, koji je za metal mora se priiznati bas bas visokobudzetni i sasvim ok, iako je malo bzvz sto ima kadrova sa snimanja filma, palo mi je na pamet da bih voleo da cujem ovu pesmu sa ovom zenom na vokalu: Nekako mislim da bi pesma bila mnogo mocnija, sa njenim mocnim vokalom, nego sa Anicinim tananim glasicem... E, i da cika Toma je smorio sa lirikom... Muzika je ok, sve u svemu pesma mi je i dalje "njah"... Quote
soul wandering Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ma posle ovakvog spota definitivno je potrebnija tema Anette gotik erotik...žena zrači. Quote
DBrave Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 ma ovo je glas zena sta god da otpeva ispadne dobro Quote
KinSlayer Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Jest' kul je Sheron, al' ja bih ipak pre voleo da cujem verziju sa Flor... Hahaha, koje trolovanje je ova tema... Quote
Elldamar Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Ne znam zasto al' sad kad sam pogledao spot, koji je za metal mora se priiznati bas bas visokobudzetni i sasvim ok, iako je malo bzvz sto ima kadrova sa snimanja filma, palo mi je na pamet da bih voleo da cujem ovu pesmu sa ovom zenom na vokalu: Nekako mislim da bi pesma bila mnogo mocnija, sa njenim mocnim vokalom, nego sa Anicinim tananim glasicem... E, i da cika Toma je smorio sa lirikom... Muzika je ok, sve u svemu pesma mi je i dalje "njah"... Nećeš čuti nažalost ništa sa ovom ženom na vokalu u skorije vreme ( Quote
oʞɾoƃ Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 princ joj poslao svoje demo snimke, žena se odrekla metala zauvek Quote
Elldamar Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Zašto, šta je s njom? Stres, burn-out i slično ... otkazali kompletnu američku turneju i rad na novom albumu do daljnjeg, a koliko sam upućen potrajaće prilično... Quote
Recommended Posts