Baki Posted September 11, 2005 Report Posted September 11, 2005 Shto se tiche SS 05, nije toliko loshe kao shto nacrniste, mada naravno nije ni prismrdeti originalu. To, shto se tiche pesme, a za spot i ja mislim da je uzasan! Quote
Kakashi Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Videh novi spot, tj. samo negde pred kraj. Simpatično prženje, ali pitanje se svakako samo postavlja: koja je povezanost. (konstatacija da me mrzi da čitam prethodne postove nameće se sama od sebe takođe, no nije na odmet i to napisat') Quote
Kakashi Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Sad videh da su napravili i novu verziju pesme, koju čuh... nekako je... ravno. Nije neka tragedija od verzije, ali stara je milion x bolja... Quote
Nightwing Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 skinuo sam tu novu verziju... totalno sam ravnodusan.... Quote
Tristania Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 (edited) Jos je nisam video, a ni cuo... Edited September 12, 2005 by Tristania Quote
Nightwing Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Jos je nisam video, a ni cuo... pa skini sa pa u download.... Quote
PlanetHell Posted September 12, 2005 Author Report Posted September 12, 2005 ne moze, skinut je link za spot.. moze audio pesma da se skine Quote
Baki Posted September 12, 2005 Report Posted September 12, 2005 Ma pitaj Ninoslava da ti da direktan link, pa skini.....ali veruj mi, ukoliko nisi na ADSL-u, nije vredan skidanja, zaista! Quote
Nightwing Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 moze audio pesma da se skine na to sam i mislio... Quote
Baki Posted September 13, 2005 Report Posted September 13, 2005 I meni se spot uvek na 2:21 prekine.....no ko ga jebe..... Quote
Tristania Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Jedva odslusah pesmu... Neznam moje stanje trenutno i nije bas zdravo - razumsko vec nekoliko dana pa mi tako i NW nije nista vazno, a ni potrebno u zivotu, a svi koji me znaju, znaju koliko je to zabrinjavajuce... Njaaaaahhh vise nisam ni 1000-ina coveka kakav sam pre bio... Quote
Baki Posted September 14, 2005 Report Posted September 14, 2005 Ne boj se.....bicesh ti opet stari...opet cesh trchati bezbrizno u WC sa Tarjinom slikom u mislima........ Quote
Tristania Posted September 15, 2005 Report Posted September 15, 2005 Hmmmm... Ali ja to nikada nisam ni radio??? Quote
- Trinitus - Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Evo i mene posle duzeg vremena.... Nule nemoj da nas lazes,radio si Quote
Nightwing Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 drkanje na Tarju je bogohuljenje Quote
Baki Posted September 16, 2005 Report Posted September 16, 2005 Tachno Fanto, bogohuljenje...gde pored zivog Tuomasa!? Quote
PlanetHell Posted September 16, 2005 Author Report Posted September 16, 2005 i ti si mislio da je fanta.. dobro je nisam jedini... pogledaj nick malo bolje,,,, Quote
Ocean_Soul Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 ljudi, nemate razloga da skidate pesmu a ni spot.... pesma ne moze da se uporedi sa prvobitnom... u stvari, mislim na tarjino pevanje.... a spot je ok, ali ne vidim ni jedan razlog da se toliko mucite... koliko god ja volela, ma ne, koliko god ja obozavala NW, moram da priznam da im je ovo jos jedno sranje... kad kazem jos jedno, mislim na nemo, ali dobro, to je sad vec ancient history.... ovo sam vam porucila iz najbolje namere... Quote
Tatyannahhh Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 i ti si mislio da je fanta.. dobro je nisam jedini... pogledaj nick malo bolje,,,, pa..to.jeste..fanta..... Quote
Гера Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 ja slusam samo thrash, ali kad bi se kod nightwish-a izbacile klavijature i zenski vokal, ovaj bend bi bio keva... ne kazem da sad nije dobar, jednostavno ne ispunjava moje kriterijume, ali moram da pohvalim gitarisu, mali rastura, a i bubnjar je super, i bassista neje losh! sve u svemu kvare ih te klavijature... tarju bi jos i mogao da progutam! znam da ce sad da svi prospu drvlje i kamenje na mene, ali to je moje misljenje... sve u svemu, nadam se da nisam uvredio vas, NW fanove, jer je poenta ovog posta, da je to ok bend! poz! PS: thrash zakon! slusajte tankard, slayer i testament! Quote
Elizabeth Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 Ma ok, svako ima svoje misljenje...ali eto, NW jednostavno nisu trash a oni sami bi dobili drvlje i kamenje u dupeta kad bi 'otpustili' Tarju...a i jesu malo smanjili klavijature na poslednjem albumu... Svako ima svoje zakone... Quote
Nightwing Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 pa..to.jeste..fanta..... izvoli ljubavi ? nesto si htela ? Mislim da na clanove NWa ne treba da se drka.. musko,zensko...svejedno... Quote
Baki Posted September 17, 2005 Report Posted September 17, 2005 @ Negrootin Bez uvrede, ali bez Tarje Nw bi stvarno bili thrash bend, ali ne kao zanrovsko opredeljenje, vec kao kvalitet (djubre!). Shalim, imaju oni odlichnu muziku, ali zna se shta ih je proguralo na sceni...Tarjine sise i glas! Quote
Recommended Posts