solicitor Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Bio sam juce na svadbi, naslusao sam se zenskih vokala. Sad cu da skinem NW da uporedim. Quote
Talvi Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 BIVSI ORGANIZATORI DOVIDETE OVO I RESITE SVE FINANSIJSKE PROBLEME ZAUVEK Baš pođoh reći i meni se gledaju sad jako. Quote
Flash Gordon Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Vaistinu dobar album, raznovrsnost zvuka je odlična, baš je osveženje, "Storytime" mi još deluje i kao slabija pesma, nešto što je već ranije odsvirano. Zato su ostale tipa kabaretska "Slow, Love, Slow", orijentalna "Arabesque" i još neke baš prijatno iznenađenje. Quote
Vassiet Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 He will go down he will drown drown, deeper down odzvanja u glavi!!! Quote
soul wandering Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Ok,dosta za danas inace ima cirkus da sanjam veceras. Quote
mikki270 Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Da je postojao ovaj forum kada je izasao Master of Puppets ili The Number of the Beast cini mi se da ne bi ovakve reakcije bile. Tako da postoje 2 opcije: 1. Organizovan hype. 2. Nightwish je izdao album veka. Upravo slusam album ali na jako tiho posto sam na poslu. Deluje fino i sigurno da je odlicno ali moj sud kao i uvek tek posle bar 3,4 slusanja, sve pre toga smatram neozbiljnim. Quote
KinSlayer Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Album je skroz dobar, al' sam ja nesto isp'o iz NW fazona, jedva sam ga dva puta okrenuo, ne slusa mi se i sumnjam da ce mi se slusati u skorije vreme... Quote
Mita Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 FALI HITCINA ovom albumu nazalost. Quote
Talvi Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 "I Want My Tears Back" hitčina na prvu. Quote
Killing Floor Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 "I Want My Tears Back" hitčina na prvu. ima onaj evrovizija pocetak, ali nije losa, nije neki hit na prvo slusanje..bar meni Quote
Baki Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 Nisam uspeo da se suzdzim. Nakon prvog slusanja, album jebe kevu u odnosu na DPP. Za podrobnije utiske, moram jos koji put da ga zavrtim. Aneta zvuci iks puta bolje nego ranije, konacno se dala razmahati na albumu. Quote
Havočka Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 sve je bilo ok dok nisam cula Arabesque. znaci ono placem kol'ko je dobar album 1 Quote
Baki Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Posebno mi se svidja sto sada bas mnogo eksperimentisu sa strukturom pesama, nije sve u fazonu strofa-refren-strofa-refren. Quote
Lou Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Posebno sam radosna dok moj muž spava na njemu. 2 Quote
-con-struc-tor- Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 (edited) легендарна реченица "посебно сам задовољна (нема паузе) док мој муж спава на њему (скок у интонацији) он више не хрче" мистична као четвородимензионалне коцкa. кренеш с једним тумачењем и видиш да си на погрешном путу. кренеш уназад и опет си збуњен и, штавише, згранут EVIL FORCES AT WORK Edited November 29, 2011 by -con-struc-tor- Quote
DBrave Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 gori ste od ove dece : http://www.youtube.com/watch?v=QJWcDDAYYSI 1 Quote
In The Flesh Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Preslušah album sinoć 2 puta, ne baš sa prećeranom pažnjom, moram priznati, ali... koji vam je kurac? Ništa spektakularno. Obrnuću sad još jednom, čisto da Tarji pokažem kako mi je banja što se opet ugojila. Quote
Talvi Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Limited Edition sa instrumentalima Quote
Havočka Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 JE L' ME ZAJEBAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZNACI AAAAAAAAAAAA 1 Quote
Talvi Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 To je za karaoke varijante tokom praznika. Quote
Grobodan Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Sve je super samo jedan minus - epik je znatno podbacio. Song of myself sa onim kenjanjem od 7 minuta kad pesma treba da eksplodira... ne. Quote
soul wandering Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 Ti ces pevati Aneticine delove, a Grob Markove predposavljam Sve je super samo jedan minus - epik je znatno podbacio. Song of myself sa onim kenjanjem od 7 minuta kad pesma treba da eksplodira... ne. slazem se,bilo bi bolje da je bilo malo naracije u sredini pa neki prelaz pa explozija. Quote
NeChrist Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 kako neko može da sluša ovo a da se ne oseća poput pederčine... Pa ovo je gore od Justin Biebera, Gay Metal. Kapiram da klinke slušaju ali tipovi, WTF??? 2 1 Quote
truliandedzombileš! Posted November 29, 2011 Report Posted November 29, 2011 SAMO GEJ I KOMERCIJALNO! CURNULI I NAJTVIŠ I KORN! JEBIJEBI! Quote
Recommended Posts