Night Prowler Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Scarlete, Arabasque i Imaginaerum su mi najlošije... ...a u Scarlete vokali su mi previše iritirajući... ...Scarlete zabrljali i ako je Aneta veoma... Quote
Telcontar Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Evo ja samo da uletim da kažem da je album epic, ima možda samo jedna pesma koju bi izbacio sve ostalo je vrh. Slažem se sa Grobom za Song of Myself, tj prvih 5 minuta pesme mi je savršeno, ono posle nepotrebno. Ostatak mi je fenomenalan, odličan album i kraj. Totalno različito od starih stvari, ali i dalje odlično i ima taj duh, svakako će se naći ove godine u top 10 albuma. Na konto starih pesama, uvek neka sviraju EverDream Anette je sjajna bila na Exitu u toj pesmi. Dobro sad one Stargazers sigurno neće i ne treba, ali ima tu par pesmaa koje mogu, i ovo novo = odlična lista. Edited December 3, 2011 by Telcontar Quote
Goxy Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 prosek. da ima vise konkretnijih pesama bolje bi bilo,ovako su mi instrumentali i balade smor.wishmater ostaje zakon. 2 Quote
Denny Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Mešanje baba i žaba, predugačko i nijedan jedini hit. 2 Quote
Јарослав Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Мени је I Want My Tears Back хитчина. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Na prvo slušanje mi se ni jedna jedina pesma nije dopala. Quote
solicitor Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Ne mogu da prihvatim da sad Aneta ima bolji glas od Traje. Prošli album joj nisu dali da ima dobar glas, a ovaj jesu. Jednostavno, ovaj album je bolji od prošlog i bolji od poslednjeg albuma sa Tarjom. Tarja je jedan od razloga što je NW jedan od kultnih metal bendova i nije u redu da je sad tako bacamo u blato zato što je u nekom trenutku ispala smrad, makar što se glasa tiče. NW su uvek bili majstori aranžmana i produkcije, tako da i prosečan vokal može zvučati moćno ako je pesma dobro urađena. Aneta po mom mišljenju ne može da se poredi ni sa Tarjom, ni sa bilo kojim od najjačih ženskih vokala (Aneke, Liv Kristine, Floor, Sharon ....) jer nema ništa posebno u svojoj boji glasa, samo se našla na pravom mestu u pravo vreme. To sve ne umanjuje kvalitet albuma, samo me nervira kad je sve super, onda se sve veliča, a kad kvalitet albuma zakaže, onda ne valja ni vokal, ni bubanj, ni kurac ni palac. "U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci" Quote
Elderane Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Ja o tom ne bih ni diskutovao... Koliko je Tarja kvalitetniji vokal, o tome ne bi trebalo ni trositi rijeci. Moje misljenje je samo da je bezveze vise o njoj pricati na Nightwish temi, ljudi su vec dva albuma izdali sa Anette, Tarja ima solo karijeru, i to je to. Daleko od toga da je Anette kvalitetniji vokal od bilo koga sto si pobrojao, ali nije ni Dzoni Stulic neki pjevac, pa je rock legenda Anette je dio jednog odlicnog albuma, i to ti je sve sto valja reci na tu temu. Quote
mikki270 Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Sve u svemu jos jedan u nizu odlicnih NW albuma. Definitivno nikada nisu omanuli. Ali se dosta razlikuju pa nekome vise odgovara jedan, a nekome drugi. Meni je DPP odlican album. Ovaj je takodje odlican. Bas prija da se slusa. + Mislim da smo konacno odgonetnuli hype Prvih dan dva nisu stigli svi da preslusaju album vec izgleda samo najveci fanovi. Sada vec realnije stoje stvari Quote
Xibir Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Daleko od toga da su nekad omanuli.... Sve bolji i bolji! Neka ovi sto imaju 'moc' dovedu Nightwish u Srbiju. Makar i u Babusnicu Quote
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Sela je vec rezervisala Tarja, NW moze samo u centar. 1 Quote
Baki Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Vec sam vam objasnio ljudi, Tajra je napravila dil s Vukom Jeremicem, da u narednih pet godina samo ona sme u Srbiju da dodje, a ne NW, a zauzvrat ce Argentina da povuce priznanje Kosova. Quote
Havočka Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Je l' mogu odredjene reci da se banuju? 1 Quote
Havočka Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Svaki put kad neko fejluje ime da iskoci Debeljaca ili tako nesto. 1 Quote
Saša Grbić Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Upravo slušam album. Ono što sam do sada čuo, sviđa mi se. Quote
In The Flesh Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Ok, definitivno najmanje dobar album Najtviša sa previše orkestracije i premalo hitova. Sve je to grandiozno i pompezno, ali nema dušu. Quote
Night's Blood Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Ok, definitivno najmanje dobar album Najtviša sa previše orkestracije i premalo hitova. Sve je to grandiozno i pompezno, ali nema dušu. come to dark side we have cookies Quote
soul wandering Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Ok, definitivno najmanje dobar album Najtviša sa previše orkestracije i premalo hitova. Sve je to grandiozno i pompezno, ali nema dušu. Ti nemas dusu In The Fleshu. Quote
Grobodan Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 (edited) Ok, definitivno najmanje dobar album Najtviša sa previše orkestracije i premalo hitova. Sve je to grandiozno i pompezno, ali nema dušu. OK, scenario se za sada prati. Sad ide azal sa linkom za neki sedmorazredni sympho bend sa ženskim vokalom koji tvrdi da je to mnogo bolje od NW, pa posle njega brdo hipstera da approvuje šta je rekao. Edited December 4, 2011 by Grobodan Quote
mikki270 Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Sto se tice zenskog vokala stvarno jedini bend koji vredi, ostalo je smesno. Uglavnom po nekoj matrici, kic i dosadno. Within temptation, uzas. Leaves eyes - ovo ne mogu da verujem da ljudi uopste shvataju ozbiljno. Oni su bili predgrupa cini mi se Kamelotu...koja smejurija! 2 Quote
Elderane Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Sumnjam da ce Azal na ovu temu Meni album sve bolji i bolji, nema price, vrhunski je posao odradjen. mikki270, toliko grijesis za Within Temptation, da nisi svjestan. Quote
Night Prowler Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Sere on po svim temama u tom stilu, ignorisi. Elem, Scaretale najbolja pesma na albumu Quote
Elderane Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Meni najbolje Last ride of the day i Song of myself. Kakva epika Quote
Recommended Posts