Dr Alex Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 (edited) Znao sam da si peder! Samo homofobicna pedercina bi onako reagovala na zajebanicju. Lou, Ana, brisite ove spamove. Edited August 28, 2012 by InnocentYoungThroatCutter Quote
Мајор Гашпар Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Знао сам да си фашиста. Ана, Лоу, бришите ове спемове. Quote
Night Prowler Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Anet zavrsila u bolnici, zamenile je ove dve iz Kamelota: Setlista: http://www.setlist.fm/setlist/nightwish/2012/ogden-theatre-denver-co-2bddd48e.html Quote
Mita Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 (edited) Realno,bolje da izbace debelu kravu i da ubace Elize :da: Najbolja je :wub: (iako se bas nije snasla sa pesmama ali nema veze ) [media=] [/media] Edited September 30, 2012 by Mita Quote
Talvi Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Najbolja je iako se nije snašla Samo Anette bre, kakve ove anonimuskinje. Quote
crusader84 Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Izgleda da se Anet nadrkala... Faaaaajt! Quote
Night Prowler Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Da, http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=180129 Najebala je sada, sutnuce je Tuomas na kraju turneje Quote
truliandedzombileš! Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 aneti su trebale godine da se snađe. mogla bi da leti, ako će da dovode dve pevaljke, inače isti kurac. Quote
Killing Floor Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Press statement Another chapter of the Nightwish story has ended today. Nightwish and Anette Olzon have decided to part company, in mutual understanding, for the good of all parties involved. In recent times it has become increasingly obvious that the direction and the needs of the band were in conflict, and this has led to a division from which we cannot recover. Nightwish has no intention of cancelling any upcoming shows, and as a result we have decided to bring in a substitute vocalist starting in Seattle 1.10.2012. Her name is Floor Jansen from The Netherlands (ex-After Forever, ReVamp), and she has graciously stepped in to help us complete the Imaginaerum world tour. We are all strongly committed to this journey, this vehicle of spirit, and we are sure that this will lead to a brighter future for everyone. We forever remain excited about the adventures to come, and we are extremely proud of the two beautiful albums and the wonderful shows we shared together. - NIGHTWISH & Anette Olzon Quote
Baki Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Eto ,sad imaju prakticno dve pevacice, i po rasponu glasa i po ramenima. Quote
crusader84 Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Odeeeee... E još sad kada bi se pomirili sa Tarjom, ili doveli Manuelu Kraller, ili Lori Lewis. Za Floor nešto nsiam siguran, ali aj videćemo kako će se uklopiti. Mislim da je malko krupna za Tuomasov ukus. Quote
Night's Blood Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Stare stvari ce konacno zvucati dobro. Ali, Anette je stvarno zablistala na poslednjem albumu. Quote
Talvi Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Svakako se neki novi album ne bi očekivao pre tamo neke 2015, ovo će ih dodatno usporiti Ko im jebe mater, bolje bi bilo da se nisu razilazili ali ako tako hoće neka im bude, snimili su sa Anette 2 najbolja albuma u karijeri i ćao. Ali ne bih voleo da sad opet dovedu neku operašicu, glupo bi bilo da se sad vraćaju na taj fazon, idealno bi bilo da opet nabodu neki nov fazon. Quote
Killing Floor Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 samo da ne vrate Tarju i ja zadovoljan. 1 Quote
Talvi Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Što, baš bi bila fora da obe strane pojedu sva govna pa Tarja zapeva "Bye Bye Beautiful" To bi bila najveća blamaža ikad verovatno Quote
Havočka Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Iskreno, ne bih volela da dovedu Kraller jer mi se jako dopada šta je Xandria uradila prošle godine, napravili su album koji je neverovatno mnogo kvalitetom odskočio od ostatka (osim možda od indije), i bilo bi mi žao da od toga opet nema ništa. Što se Tarje tiče, mislim da nema šanse da se tako nešto desi, a kapiram da Floor nije Tuomasov tip, i što se mene tiče, ona će uvek biti AF, kao što će Khan uvek biti pa Kamelot. Brate koji smarači jebote -.- Anetica je savršena bila Sad će opet da se vuku pola decenije i ne rade ništa -.- Čekam samo da vidim u kojoj će blasfemiji ova da počne da peva pa da plačem -.- 1 Quote
Talvi Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Pa ono, pročitaš jednom BBB tekst i sve ti je jasno. Quote
Recommended Posts