Queen_Mab Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 ispravka, Higher than hopes i peva tarja.... Quote
PlanetHell Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 ispravka, Higher than hopes i peva tarja.... ispravka , ta pesma na koju ti mislish se zove Higher than Hope... bez S Fanta je mislio, a i ja kada sam pisao onaj post, na obradu PinkFloyd-a koju trenutno sviraju na turneji... i pesma se provereno zove High Hopes Quote
Baki Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 High Hopes bre, Pink Floyd!!! C. c, c! Joj, izgleda da cu ih gledati za svega tri dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Queen_Mab Posted September 26, 2005 Report Posted September 26, 2005 eh....nw turneja :-( p.s. pink floyd?nice Quote
PlanetHell Posted September 26, 2005 Author Report Posted September 26, 2005 jao baki super a da nadjesh neki digitalni aparatic pa da nam neshto i snimish.. bar neshto poshto mi ne mozemo da idemo i autograme da skenirash Quote
Nightwing Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 Fanta je mislio, a i ja kada sam pisao onaj post, na obradu PinkFloyd-a koju trenutno sviraju na turneji... i pesma se provereno zove High Hopes zna Planetarni sta Fanta misli Skinuo The Siren single...najzad... Quote
PlanetHell Posted September 27, 2005 Author Report Posted September 27, 2005 hihihi otkad ja imam the siren.. hihihihi imam i sleeping sun 2005 single.. a shta na njemu imaaaaa... Sleeping Sun [full version] Sleeping Sun [radio edit] => pesma iz spota Sleeping Sun [original version] Sleeping Sun [video version] Quote
Nightwing Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 nisam toliki fan.... bitno je da imam novi HIM pre Lestata i Bon Jovijev BOXSET Quote
Baki Posted September 27, 2005 Report Posted September 27, 2005 jao baki super a da nadjesh neki digitalni aparatic pa da nam neshto i snimish.. bar neshto poshto mi ne mozemo da idemo i autograme da skenirash Nosim onaj moj manualac, no sigurno cu negde skenirati slike....... Quote
Nightwing Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 pa nisam :shy: skinuo sam i taj SS... jebes mi mater - meni je nova verzija SS zanimljivija... Tarja peva ko devojcica,so sexy... dajte link za spot... Quote
Baki Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jaoj, jebali u kevu u Bukrestu!!! I posvetili su Slaying the Dreamer Srbima koji su bili na certu (na moju inicijativu)! Quote
Kali Agna Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Jaoj, jebali u kevu u Bukrestu!!! I posvetili su Slaying the Dreamer Srbima koji su bili na certu (na moju inicijativu)! Zanima me kako je pevala Tarja, ali pokusaj da budes objektivan, ok? Quote
Baki Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Koliko mogu biti nepristrasan, pevala je najbolje shto sam ja chuo od nje do sada! Fantoma je k'o iz brusa izvukla, Kuolema, Ghost Love, Sirena, pa to je savrshenstvo! Chak mi je I nemo zvuchao odlichno, shtro ranije nije bio sluchaj! I po prvi put su izveli Creek Mary's Blood! Quote
PlanetHell Posted October 2, 2005 Author Report Posted October 2, 2005 chuo sam da je neka tv iz bukuresta snimala koncert... toga se moramo dochepati!!!! Quote
Baki Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Posto sam bio u drugom redu, sigurno cu se videti tamo!!! Moram i ja to imati!!!!! Quote
dushmanin Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 ijaoj srece tvoje.....nadam se da vam je bilo extra...nadam se da cu ih prvom sledecom prilikom gledati opet jer me onaj iz budapesta od prosle godine nije dovoljno zadovoljio.....sta su svirali od balada?sleeping sun ili walking in the air?a, bilo sta sa oceanborna(samo pitam,tj, lazno se nadam)..... uuu creek mary's blood live...mora da je bilo fenomenalno...i siren...smrc... Quote
Baki Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Da, Sirena je uvek sjajna uzivo! A tek Fantom...... Quote
Slaytanic_sisteR Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Baki hoces ti kaciti one slike ili neces, Quote
PlanetHell Posted October 3, 2005 Author Report Posted October 3, 2005 evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... a pogodite ime missice u sredini Quote
Vangelis Posted October 3, 2005 Report Posted October 3, 2005 Jao kako prezirem vas koncertashe Izem ti moj status, kako finansijski tako i godinski....pu! Pozdrav Najvishe mi se svidja deo iz Devil and the znate vec sta, na kraju kad krene onaj deo lepog pevanja koji je tako...techan...mmmm :svrsh: Quote
Nightwing Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 skinuo sam 2005 Highest Hopes - Bonus DVDA ne znam samo sta li ce mi? verovatno zato sto sam pozer..... Quote
Elizabeth Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 (edited) evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... a pogodite ime missice u sredini Kako je lepa slicica!! Edited October 4, 2005 by Elizabeth Quote
*One Wish* Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 Slika je EXTRAAAAA.. ZELIM JA takvu slikuuuu... Quote
Recommended Posts