Jump to content

Recommended Posts

Posted
ispravka, Higher than hopes i peva tarja....

ispravka icon_smile.gif , ta pesma na koju ti mislish se zove Higher than Hope... bez S

Fanta je mislio, a i ja kada sam pisao onaj post, na obradu PinkFloyd-a koju trenutno sviraju na turneji... i pesma se provereno zove High Hopes icon_wink.gif

Posted

High Hopes bre, Pink Floyd!!! C. c, c! laugh.gif

Joj, izgleda da cu ih gledati za svega tri dana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 233.gif

Posted
Fanta je mislio, a i ja kada sam pisao onaj post, na obradu PinkFloyd-a koju trenutno sviraju na turneji... i pesma se provereno zove High Hopes icon_wink.gif

zna Planetarni sta Fanta misli biggrin.gif

Skinuo The Siren single...najzad...

Posted

hihihi otkad ja imam the siren..

hihihihi imam i sleeping sun 2005 single..

a shta na njemu imaaaaa...

Sleeping Sun [full version]

Sleeping Sun [radio edit] => pesma iz spota

Sleeping Sun [original version]

Sleeping Sun [video version]

icon_biggrin.gif

Posted
jao baki super biggreens.gif

a da nadjesh neki digitalni aparatic pa da nam neshto i snimish.. bar neshto poshto mi ne mozemo da idemo icon_cry.gif

i autograme da skenirash icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Nosim onaj moj manualac, no sigurno cu negde skenirati slike....... biggrin.gif

Posted
Jaoj, jebali u kevu u Bukrestu!!! I posvetili su Slaying the Dreamer Srbima koji su bili na certu (na moju inicijativu)! laugh.gificon_mrgreen.gif

Zanima me kako je pevala Tarja, ali pokusaj da budes objektivan, ok? icon_wink.gif

Posted

Koliko mogu biti nepristrasan, pevala je najbolje shto sam ja chuo od nje do sada! Fantoma je k'o iz brusa izvukla, Kuolema, Ghost Love, Sirena, pa to je savrshenstvo! Chak mi je I nemo zvuchao odlichno, shtro ranije nije bio sluchaj! I po prvi put su izveli Creek Mary's Blood!

Posted

ijaoj srece tvoje.....nadam se da vam je bilo extra...nadam se da cu ih prvom sledecom prilikom gledati opet jer me onaj iz budapesta od prosle godine nije dovoljno zadovoljio.....sta su svirali od balada?sleeping sun ili walking in the air?a, bilo sta sa oceanborna(samo pitam,tj, lazno se nadam).....

uuu creek mary's blood live...mora da je bilo fenomenalno...i siren...smrc...

Posted

Jao kako prezirem vas koncertashe icon_smile.gif Izem ti moj status, kako finansijski tako i godinski....pu!

icon_smile.gif Pozdrav

Najvishe mi se svidja deo iz Devil and the znate vec sta, na kraju kad krene onaj deo lepog pevanja koji je tako...techan...mmmm

:svrsh:

Posted (edited)

evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... a pogodite ime missice u sredini

Kako je lepa slicica!!

Edited by Elizabeth