Jump to content

Recommended Posts

Posted
evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... icon_smile.gif a pogodite ime missice u sredini icon_smile.gif

user posted image

Pogresio si, ovaj desno je Dragan, a Dark Lord nas je slikao! I ova u sredini je neka veverica koju smo nasli iza Polivalente! A ovaj derpe me je muvao:

user posted image

Posted

ne znam ja ko je koga tu muvao...ti ga zagrlio i ne pustas...tj, izbijas mu vazduh i ne pustas.......al te svejedno mrzim...JA sam u budimpesti izigravao bebu i SPAVAO u hostelu kao ivecina ljudi, dok su se oni pametni pokupili i otisli ispred petofija da se slikaju...pa da, retard je retard..... wallbash.gif

Posted

laugh.gif

Ma nije toliko fensi, drugarica kaze da su joj cipele iz kolekcije za 2003. godinu! laugh.gif

U svakom sluchaju, izmedju Tace i Tuomasa biram the Squirrel one, mada ukoliko ikad promenim sexualnu orijentaciju.....mozda..... laugh.gif

Posted
evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... icon_smile.gif a pogodite ime missice u sredini icon_smile.gif

Wow! icon_wink.gif E, jel moguce da je Tarja malecna?! Meni ona deluje visoko na malom ekranu icon_smile.gif

Posted
Pa nije bash toliko niska...ima nekih 165 cm (bez stikli) sto je po meni savrseno za devojku.....

U covece, nemoj da me zabrinjavas... ako je 165 savrseno za devojku, sta ja da radim sa mojih 180? icon_smile.gif

Posted

Postali smo i zvezde rumunskih novina!

The unique voice of Tarja Turunen of a nirvnanian emotion, the magic lights arrangement, a special wine holder atached to the keyboard, the general atmosphere in the hall, all these gave a special note to the concert. Hundreds of fans arrived there hours before the show, some from all around the country, EVEN A GROUP FROM SERBIA sang like crazy, made noise and trampled for 2 hours, to the big disappointment of the fans left outside

Posted
U covece, nemoj da me zabrinjavas... ako je 165 savrseno za devojku, sta ja da radim sa mojih 180? icon_smile.gif

by the way ja sam 1,76 i mogu tarjici burek sa glave da jedem[doduse,to moze svako!] ph34r.gif

Guest Vorador
Posted

EVEN A GROUP FROM SERBIA sang like crazy, made noise and trampled for 2 hours

blako njima violent.gif

Posted

Ko vam je kriv......ako je neko moljakao po raznoraznim forumima da ljudi ne piju droge, vec stekaju pare za Rumuniju, to sam bio ja! icon_smile.gif