dushmanin Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 mrzim vas.....zvanicno......ooooooooohhh tarja dete.......buaaaaaaaa ocu ja da se slikam sa tarjom... Quote
Baki Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... a pogodite ime missice u sredini Pogresio si, ovaj desno je Dragan, a Dark Lord nas je slikao! I ova u sredini je neka veverica koju smo nasli iza Polivalente! A ovaj derpe me je muvao: Quote
dushmanin Posted October 4, 2005 Report Posted October 4, 2005 ne znam ja ko je koga tu muvao...ti ga zagrlio i ne pustas...tj, izbijas mu vazduh i ne pustas.......al te svejedno mrzim...JA sam u budimpesti izigravao bebu i SPAVAO u hostelu kao ivecina ljudi, dok su se oni pametni pokupili i otisli ispred petofija da se slikaju...pa da, retard je retard..... Quote
Tristania Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Od sada vise ne propustam ni jedan NW koncert koji bude bio u blizini. Baki kako ti samo zavidim!!!! SLIKAO SI SE SA VEVRICOM!!!!! Quote
Nightwing Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 A ovaj derpe me je muvao: Ja ocu sliku sa Tuomasom tarja je suvise fansy.... Quote
Baki Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Ma nije toliko fensi, drugarica kaze da su joj cipele iz kolekcije za 2003. godinu! U svakom sluchaju, izmedju Tace i Tuomasa biram the Squirrel one, mada ukoliko ikad promenim sexualnu orijentaciju.....mozda..... Quote
Kali Agna Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 evo, baki je ovaj u belom duxu.. majici kako god.. ovaj sa desne je... neko [Dark Lord mu je nick na ICQ] .... a pogodite ime missice u sredini Wow! E, jel moguce da je Tarja malecna?! Meni ona deluje visoko na malom ekranu Quote
Baki Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pa nije bash toliko niska...ima nekih 165 cm (bez stikli) sto je po meni savrseno za devojku..... Quote
PlanetHell Posted October 5, 2005 Author Report Posted October 5, 2005 kako joj dobro stoji ova kombinacija... rrrrrr fensi tarja,,, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Quote
Kali Agna Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 Pa nije bash toliko niska...ima nekih 165 cm (bez stikli) sto je po meni savrseno za devojku..... U covece, nemoj da me zabrinjavas... ako je 165 savrseno za devojku, sta ja da radim sa mojih 180? Quote
METAL Man Posted October 5, 2005 Report Posted October 5, 2005 POZDRAV SVIMA!!! A pogotovu MAZI i ONE WISH-u... Quote
Nightwing Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 U svakom sluchaju, izmedju Tace i Tuomasa biram the Squirrel one, da..veverice jesu nesto posebno... Quote
Tristania Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 ajde dajte link za Sleeping sun video Quote
Baki Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 Postali smo i zvezde rumunskih novina! The unique voice of Tarja Turunen of a nirvnanian emotion, the magic lights arrangement, a special wine holder atached to the keyboard, the general atmosphere in the hall, all these gave a special note to the concert. Hundreds of fans arrived there hours before the show, some from all around the country, EVEN A GROUP FROM SERBIA sang like crazy, made noise and trampled for 2 hours, to the big disappointment of the fans left outside Quote
Queen_Mab Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 U covece, nemoj da me zabrinjavas... ako je 165 savrseno za devojku, sta ja da radim sa mojih 180? by the way ja sam 1,76 i mogu tarjici burek sa glave da jedem[doduse,to moze svako!] Quote
Tatyannahhh Posted October 6, 2005 Report Posted October 6, 2005 da..veverice jesu nesto posebno... kikiki Quote
Guest Vorador Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 EVEN A GROUP FROM SERBIA sang like crazy, made noise and trampled for 2 hours blako njima Quote
Baki Posted October 7, 2005 Report Posted October 7, 2005 Ko vam je kriv......ako je neko moljakao po raznoraznim forumima da ljudi ne piju droge, vec stekaju pare za Rumuniju, to sam bio ja! Quote
- Trinitus - Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 (edited) Pametno Baki od tebe.Nisi nam rekao da ne sedimo na ladnom betonu pa su se neki razboleli pa nisu mogli da odu ..... Edited October 11, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Hammy Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 što najtviš radi u ovom podforumu? Quote
PlanetHell Posted October 11, 2005 Author Report Posted October 11, 2005 a u kom ce? death&grind Quote
Recommended Posts