kuruz Posted December 26, 2020 Report Posted December 26, 2020 (edited) nevermind the covid, we have the Eurovision at home Eurovision at home: Edited December 26, 2020 by kuruz 1 Quote
Talvi Posted January 12, 2021 Report Posted January 12, 2021 i ode https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=876987913061920&id=395590844534965 Quote
Havočka Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 wtf je taj uvod o Middle East? evo čitam ga opet i nisam sigurna da l' gubi kontakt sa realnošću ili je engleski problem ili sam ja do jaja neobaveštena 😅 Quote
ShinigamY Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Mislim da je on to napisao na Finskom, pa lupio na google translate, i tako ispalo. Al ovo za middle east - odnosi se na to da promoteri i izdavacke kuce, imaju vecinske vlasnike iz UAD i Saudijske Arabije, i da oni ubiraju kajmak od muzicke industrije, a da je u tim zemljama opresija, da odrubljuju glave alternativnim muzicarima itd, i da je sve to licemerno. Licno mislim da su u pitanju pare u NW, jer Tomica ima vecinsko vlasnistvo, i da on jedini uzima vecinu para od NW (pa onda ostatak core ekipe), sto od streaminga, sto od mercha, i da Marko ne dobija nista posebno od toga (osim para od turneja), i da ga je stislo sada finansijski zbog cele 2020 jer nisu imali turneje, pa je resio da se malo izduva po svima. 2 Quote
Havočka Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Pomislila sam da je tako nešto za ME, nije mi ni palo na pamet do danas da mislim o tome, haos Ali da, deluje teško, tužno i izvesno sve ostalo što si napisao. Mučno mi da vidim do koje mere su 'velikani' sposobni da pišaju po sirotinji. Svi bivši zaposleni da ti završe na lečenju, baš nešto radiš pogrešno. Quote
Yoda Posted January 26, 2021 Report Posted January 26, 2021 Čini mi se da je i Ragnar kukao na POS (Daniela) da mu je platio za rad na albumu koji je trajao duže od godinu dana oko 1000e. A pomenuo je i situaciju sa bivšim muzičarima iz Ghosta koje je Tobias zavrnuo. Morali bi neki skandinavski sindikat da osnuju... Quote
Night Prowler Posted June 1, 2021 Report Posted June 1, 2021 Bacajte link za ovaj live stream, nema ga nigde... Quote
dAdAiSt Posted June 2, 2021 Report Posted June 2, 2021 Ajd da se podsetimo kako je to zvučalo pre jače od dve decenije: Quote
Flash Gordon Posted June 9, 2021 Report Posted June 9, 2021 https://www.facebook.com/photo?fbid=336578997830057&set=a.228323745322250 Tuomas se vraća u mladalačke black/epic metal vode. Quote
Chicken Little 420 Posted September 10, 2021 Report Posted September 10, 2021 https://getmetal.club/193995-anette-olzon-strong-2021.html Quote
Chicken Little 420 Posted May 17, 2022 Report Posted May 17, 2022 https://www.serbian-metal.org/vesti/30120/tarja-turunen-na-prvom-vila-festivalu-u-vrdniku/ Quote
Angelystor Posted May 17, 2022 Report Posted May 17, 2022 Debeljača, Vrdnik - jel sledeći Jastrebac? Quote
Chicken Little 420 Posted May 17, 2022 Report Posted May 17, 2022 Šta znam, bolje je od kojekakvih sajmova za koncerte 😄 Quote
Haos sam ja Posted May 17, 2022 Report Posted May 17, 2022 Ne znam gde su tačno planirali da bude festival ali u Vrdniku je prilično lepo a ni hotel nije loš. Ići ću na Warpaint sigurno. Quote
Chicken Little 420 Posted January 11, 2023 Report Posted January 11, 2023 https://getmetal.club/210876-tarja-turunen-best-of-living-the-dream-2022.html 1 Quote
dAdAiSt Posted January 18, 2023 Report Posted January 18, 2023 Repriziram prva dva albuma ovih finaca, i i dan danas sve ovo zvuči napucano producijski i može se bez blama slušati i dan danas. Quote
ShinigamY Posted September 24 Report Posted September 24 (edited) Ne mogu da verujem da cu ovo reci, ali sam bas prijatno iznenadjen albumom i nekim pesmama. Zapravo ovi singlovi koje su izbacivali su bukvalno smece koje nije trebalo albumu uopste, iako u konceptu ima smisla, same pesme su wtf nekako ... Jebem li ga. Obzirom da je konceptualan album dao sam mu sansu konkretno od pocetka do kraja, i vec na prvo slusanje sam se uhvatio za (a i moj guide ako hocete da slusate od IMHO najbolje pesme): - The Weave - Najjaca pesma na albumu, ne znam sto ovo nije islo kao singl, jebe kevu pesma i Floor kida kako peva. - Spider Silk - spooky vibe, al' ima i metala - Hiraeth - veoma emotivna Welsh folk balada, Troy je ovde odpevao alal vera, bas je interesantna pesma, krene kao balada, pa predje posle u malo jaci power balad fazon. - The Anthikythera Mechanism - nekako klasicna NW pesma, malo duza nego sto bi trebala biti. - The Children of Ata - dodje mu nesto kao Dark Chest of Wonders, ima slicnosti, zato mi i zapala za uvo, ima odlican refren i par nekih bas mudnih deonica koje nisam cuo skoro kod NW. Sve u svemu, moracu jos da poslusam ovo, bas je slojevit album i ima svasta da se cuje, i moram da kazem, najkreativniji album koji su izbacili od kad imaju Floor za mikrofonom. Usudicu se da kazem najbolji album od Once. Inace mix su izgleda malo fixali nakon singlova, posto jedino singlovi na servisima i dalje zvuce smece, na ostalim pesmama Floor zvuci kako treba i up front. Edited September 24 by ShinigamY 1 Quote
Grobodan Posted September 26 Report Posted September 26 Što ne možeš da veruješ, u suštini je samo prethodni album bio podbačaj, ovo sve ostalo sjajno. Slušam još album, eto me uskoro s komentarom ali da, izvadili su se iz bule nastale prethodnikom. Quote
Recommended Posts