KRANG Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) wow!! mislim da lice ove planete nikada više neće biti isto. ovo je najtužniji dan mog života hahaha Edited October 23, 2005 by KRANG Quote
Nightwing Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Tarja isterana evo placem ciJelo jutro.... Quote
Telcontar Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ma boli ih uvo, sad ce da nadju neku klinku da peva, i pri tome ce da je trpaju i da im guta u backstage-u... "Rock of ages" fazon.... Da blajvi karinu Tero-u dok sviraju Moondance... Quote
Tatyannahhh Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 NIGHTWISH is a way of life, something to live for jebote ovo ko da je Telcontar pisao elem.....NW bez tarje....i takooooo.....a ja jos nisam otisla na koncert...kako sam raspala pa to je strasno Quote
Telcontar Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Pa ja sam ti rekao, mozda u 27 i odes... Quote
Sinstrel Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) Jebi ga naravno da su je sutnuli iz benda kada je postala tetka. Visak godina, visak kilograma. Bilo bi ql kada bi maznuli onu malu iz Ambeon-a da im peva i kada bi ubili Tuomasa. I promenili ime i vrstu muzike... Edited October 23, 2005 by Sinstrel Quote
Kakashi Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 OVO NIJE ZAJEBANCIJA. TARJA STVARNO VISE NIJE CLAN NIGHTWISHA ! Eto dokaza da je brak zlo! Quote
Baki Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ljudi, pa ovo je......jebote, ne mogu da verujem! Ali.....kako?????? Ne razumem, bar nisu morali ovako javno da se napljuju, vec da zavrse dostojanstveno....i ja ne mogu da prihvatim NW bez Tarje, koliko god nju svo smattrali kuckom, mislim da bi NW trrebalo da se skroz sad raspusti! Quote
Misantrophil Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Bas mi drago sto su izbacili Tarju nadam se da ce naci bolju ribu Quote
Baki Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Ma oni bi sad trebalo da se povuku, i da zajebu pricu s zenskim vokalima, jer NW posle ovakvog blama gubi svaki kredibilitet! Quote
Gothic Angel Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Bas mi drago sto su izbacili Tarju nadam se da ce naci bolju ribu ne, ovo nije olicenje gluposti i plitkoumnosti, ne daj da te lazu... Quote
Baki Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Jebiga, razocarao sam se potpuno u Tacu...nadam se da ce bar i ona uputiti neku repliku, kad je vec pocelo ovako bedno javno prepucavanje..... Quote
Telcontar Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Kako Boris to lepo rece sinoc, zla je rabota taj brak... Quote
Vic Rattlehead Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 He he, ja sam prvi saznao! Mada mi je u neku ruku i krivo što je istjerana, ipak je ona bila zaštitni znak Nightwisha. Ali ja vjerujem da će se vratiti, isto kao i Kotipelto u Stratovarius. Quote
Nightwing Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 jedva cekam da nadju novu pevaljku koju ce svi tr00 metalci da pljuju a ja cu da je obozavam Quote
KinSlayer Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) Pa ode Tarja u kurac.... Ionako je postala mean bitch... Edited October 23, 2005 by KinSlayer Quote
solicitor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Nisam toliko na "jebi si mater" sa clanovima benda, tako da ne znam koliko je sve ovo autenticno. Mislim da je pre svega glupo na ovakav nacin nekoga iz benda javno napushiti i isterati. Sto se isterivanja tiche, njihova stvar, i nek je sve tacno sto su o Tarji tamo napisali, i nek s je isterali, samo mislim da nema smisla to iznositi na ovakav nacin. NAravno, ne plasim se da ce Tarja umreti od gladi, a NW ce se sigurno snaci ... samo malo vise dostojanstva treba po mom misljenju ... Quote
solicitor Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 (edited) Tarja se ponasha k'o Zechevic E, da je Zecevicev tim uspesan kao NW sa Tarjom de bi nam kraj bio Sad ce Tarja potraziti angazmane u drugim vrstama muzike, gostovace valjda svima, kao sto to sad radi, a bice zanimljivo kako ce, i da li ce graditi neku solo karijeru. NW ce pazljivo odabrati neku pevaljku, sto nece biti bas previse tesko, jer nema gothicharke koja ne bi zapevala u NW Naravno, tesko ce se Tarja bas adekvatno zameniti, ali navicicemo se ... uostalom, svi cemo mi umreti jednog dana .. ko da je bitno ko peva u NW Edited October 23, 2005 by solicitor Quote
Ocean_Soul Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 ne znam sta da kazem... i dalje ne mogu da verujem...saznala sam jutros za to i tek me je sad strefilo... mislim da stvarno nije bilo potrebe za ovakvom pljuvacinom jer kakva god ona bila zauvek ce biti deo nightwish-a i svih nas koji ih volimo... ranije sam rekla da su svi iz benda (koliko god ih ja volela) zamenljivi osim tuomasa i tarje i dalje tako mislim bez obzira na sve... volim je kao i sto sam je volela (obozavala) od prvog dana i tako ce ostati no matter what... ostaje mi samo da zalim i da se nadam da ce nova pevacica biti isto toliko fenomenalna (mada nisam neki optimista uprkos zelji da to budem)... "An end of an Era" > upravo tako... mozda ce nekom ovo biti pateticno ali ja moram da napisem (a zna se na koga se odnosi) : Without you The poetry within me is dead Quote
Vic Rattlehead Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Nije to toliko strašno. Uostalom, kako reče Tuomas, Tarja nije nikada pisala muziku za Nightwish, tako da sumnjam da će se osjetiti ikakvo pogoršanje u muzici Nightwisha. Jedino što će stare pjesme zvučati neobično bez nje, ali vremenom ćemo se navići. Quote
Baki Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 TARJA NIJE RUZNAAAA! Slazem se sa Solijem, koliko god i da je sve ovo tacno, trebalo je da samo izmedju sebe to kazu, a da ne iznose prljavi ves u javnost...Ovako su izgubili reputaciju i oni i Tarja, i ja licno od sad necu vidse moci da gotivim ni NW ni Tarju posle svega ovoga! Quote
Recommended Posts