mia Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 gledajte to sa vedrije strane........nightwish cje konacno imati pevacicu, a ne narikacicu.... ...mislim, ja stvarno volim njihovu muziku...ali me je njen glas odbijao od vecjine pesama...Sad cju konacno mocji da uzivam....sem ako ne nadju narikacicu 2 - tarjinu kopiju .... mada, posle onog pisma mislim da cje se tuomas potruditi da napravi sto vecji kontrast....bog ga blagoslovio Quote
mia Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 kuchka glupa? kurva? moj komentar na ovo nije mi jasno kako mozete da budete tako lakoverni... zasto ste toliko ubedjeni da je sve ovo istina??? ja takodje smatram da je tuomas nightwish, ali bez obzira na to ne verujem da svu krivicu treba svaliti samo na jednu stranu. ova cetvorica su u pismu pretvoreni u neke svece koji nikada nista nisu zgresili... od sad bi trebalo da nastupaju sa prikacenim oreolom za glavu... zgadili su mi se i tuomas i tarja i marco i emppu i jukka... prepucavaju se kao ovi nasi malogradjani sa pinka fuj!!! a vi koji govorite kurva , crkla dabogda i sl. ste mi jos odvratniji od gore navedenih... osecam da ste se do juce u tu istu tarju kleli i drkali na nju... pokrijte se usima i ne serite jer niko od nas blage veze nema sta se tu stvarno desava... mozda se bend raspada zato sto je tarja silovala tuomasovog caleta, otkud znate... glupi ste i verujete svemu sto vam se servira... ja ne drzim niciju stranu jer su mi od sad pa nadalje odvratni svo sestoro (mislim naravno na nw kompaniju)... izvinjavam se ako sam nekog uvredila, nije mi bila namera, samo sam malo temperametna i revoltirana... pozz wauuu......ti znas da nabrojis sve clanove benda i jos im tacno ispises imena..... Quote
mia Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 (edited) najtvish fen godis, klanjam ti se! jos jednom izvin'te! Edited October 27, 2005 by mia Quote
Nightwing Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Nisi ni svesna koliko si u pravu,ovde polovina foruma ispalo dripci Tarja jeste bivala prokomercijalizovana,ali brate sutka iz banda navrat-nanos nije tu nista navrat nanos Quote
Earendil Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Odlicna vest nadam se da ce naci neki lepu,sisatu,dugonogu pevacicu sa jebozovnim operskim glasom OCEANBORN RULES!!! crofne sucks Quote
Telcontar Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Hm, zaista mislim da to sto mi nismo znali i nismo ocekivali da ce Tarja biti sutnuta iz benda, ne znaci da nisu ni oni, cak stavise, po nekim Tuomasovim izjavama sada postaje jasno da se to spremalo vec mesecima.... Tako da nista tu nije iznenada, i odjednom... Nit su oni tako resili za jedan da da jadnu Tacu izbace... Samo mislim da ce ovo biti dobro za Nightwish, kao sto je bila dobra promena sa Samija na Marca... a Tarja i dalje ostaje meni jedna od zena sa najboljim glasom, a i verujem dace se odlicno snaci ..... Quote
Elldamar Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Koliko fanova ima NW u Argentini,mislim da bi joj najmudriji potez bio da se kandiduje za predsednika tamo...ako vecj toliko vapi za lovom Quote
Earendil Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Sta ces argentinska snaja kao sto je Mateus srpski zet hehe Quote
Little Angel Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Znaci odlazi? E pa drustvo, svemu jednom dodje kraj. Quote
Гера Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 ha ha, najtvishovci, cuo sam da vam ode tarja! e, jeba ga! nek dodje ona ruzna iz synergy-a da peva! sta bi vam falilo! i onako je bolji vokal! ( ) sad cete da me pospete drvljem i kamenjem! mogla bi mozda i ana stanic da zapeva, a? ili stoja? ili... ??? Quote
KinSlayer Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 ha ha, najtvishovci, cuo sam da vam ode tarja! e, jeba ga! nek dodje ona ruzna iz synergy-a da peva! sta bi vam falilo! i onako je bolji vokal! ( ) sad cete da me pospete drvljem i kamenjem! mogla bi mozda i ana stanic da zapeva, a? ili stoja? ili... ??? Posipam te drvljem i kamenjem!!! Tarja je stvarno super vokal, ali naci ce vec Tuomas nesto bolje, ima tooliko sisatih zgodnih finkinja sa dobrim glasom... Quote
PlanetHell Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 ali ko moze da otpeva ghost love score, bless the child, kinslayer.... ako ne tarja.. ja ne mogu da zamislim na sta ce sve ovo da lichi sad kada dodje nova pevachica Quote
Baki Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Ma snacice se i bend i Taca.....ima tamo Taca da bude popularno ki Evita...mada predvidjam da ce se razvesti od tog producenta........javlja mi se tako.....u svakom slucaju, jedva cekam njene solo albume, onaj singl Yhden Enkelin Unelma rulaaaaa!!!!! Quote
*One Wish* Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Meni se neshto javlja da cje mozda i da zaigra u nekom filmu(mjuziklu) jelte... ko zna.. ipak je ona sad diva.. popularna... pevaljka.. and stuff Quote
Baki Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Fala Bogu da je diva!!!! Kad moze jedna Britni, da se tu nesto kurci, a pritom nema ni g od glasovnih mogucnosti, sto ne bi Tarja sa svojim vristece-prosecnim operskim vokalom? Quote
Kali Agna Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Fala Bogu da je diva!!!! Kad moze jedna Britni, da se tu nesto kurci, a pritom nema ni g od glasovnih mogucnosti, sto ne bi Tarja sa svojim vristece-prosecnim operskim vokalom? Da se razumemo, Tarja nije prosecan vokal. Hocu reci, tehnika je prosecna, mogla bi da bude i bolja, ali boju njenog glasa ima jako malo soprana, jer se sve svodi uglavnom na lirske i koloraturne soprancice, a Tarja bi pre spadala u neki spinto ili cak dramski sopran sto se jako ceni! Ovo vam kaze diplomirana solo pevacica Quote
Baki Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 E pa diplomirana solo pevaljko, ja sam i mislio na tehniku..... Mislim, da se razumemo, Tarja svakako nije nova Marija Kalas, tako da u vecim operskim kucam bi svakako bila prosecna siolistkinja...Dakle, njena nada da postane prava diva lezi u nekom krosoveru klasike i popa (sad je to fensi kobinacija), i josh uz pomoc bogatog i uticajnog muza..... Quote
Nightwing Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 ali ko moze da otpeva ghost love score, bless the child, kinslayer.... ako ne tarja.. slava joj.... ja ne mogu da zamislim na sta ce sve ovo da lichi sad kada dodje nova pevachica ma breeeee....to je sve ultra zanimljivo... jedva cekam da joj nadju zamenu... samo da bude ribetina - ipak je to najvaznije.... Quote
Nightwing Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Dakle, njena nada da postane prava diva lezi u nekom krosoveru klasike i popa (sad je to fensi kobinacija), i josh uz pomoc bogatog i uticajnog muza..... Tetka Sarah ? Quote
Leona Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 samo da bude ribetina - ipak je to najvaznije.... Mrzim te... Tarja je nezamenljiva. Kako mozes... muskarci... Quote
Tatyannahhh Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Estranged mislim stvarno......vise ti se nikad necu obratiti preko interneta Quote
Elldamar Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 jbt koji ste vi spameri...znachi ne verujem Quote
Kakashi Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Tetka Sarah ? Sva sreća pa je ova blasfemija potpuno nerealna. Quote
Recommended Posts