dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 I JA bih back on everdreamers...ovaj yum je krsh krshevski postao..kad ce bidne popravljen? Quote
dushmanin Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Xaxaxaxaxaxaaaaaa....... kriza nego sta! Quote
Narsil Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Zajebavam se! Nego kakva je stvarno fora sa everdre... Zasto ne radi? Quote
*One Wish* Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma neshto je do servera... hocju i ja evredreamers... Quote
Telcontar Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Ma dajte sta vam je ? Prvo, koj ce im kurac Tarjin klon, ne zelim ga... Bolje i da nadju neko pevacicu koja ima sasvim 10 stil, i da snime najgori album u istoriji Nightwisha, nego da kopriaju sami sebe ! Ne zelim da slusam kopije proslih albuma ! A sto se tice Tarje, nije to nista cudno, ona se primila da pravi svoju solo karijeru, i sama je Tuomasu rekla da ce da snimi jos jedan album, i ode iz benda. To vam je i glavni razlog zasto je izbacena, sto bi onda ona snimila album ( il dva ) al ne bi htela da ide na Turneje vec da NW bude studijski bend, a Tuomas to ne zeli. Zato je i sutnuta iz benda, jer su vec pre najavili pauzu posle ove turneje, tako da sad imaju godinu dana da nadju novu pevaljku.... Quote
Elizabeth Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Tuomas sad ima tezak zadatak da nadje neku kojoj ce prisajati da peva i stare NW pesme... Zamislite neku seljanku koja skici i radja mecke dok izvlaci one visine u She is my sin, i da ne spominjem sve ostale pesme koje zahtevaju ozbiljn(ij)e vokalne performanse... Quote
Telcontar Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Pa Tarja je ionako sve te pesme zadnje dve godine pevala za oktavu nize.. neke je spustala cak i vise... tako da... Quote
- Trinitus - Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ma tarja je pocela da drugacije peva od kraja CC toura Quote
Elizabeth Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 da, glas joj je nekako 'masniji' a vibrato dramaticniji; meni licno je to ok, ali... ja jos uvek ne mogu da zamislim da neko drugi peva sve to... i nedostaje mi everdreamers... Quote
Novaliis Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Dajte ljudi,kao da je ona jedina..naci ce oni neku bolju i mladju.. Quote
Guest The Siren Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Da.....ali nikada Nightwish nece biti isti.......a neki nikada nece cuti uzivo Tarju........tuga......bez obzira na sve..........zao mi...........I STO SAD NE RADI JEBENI SERVER NA EVERDREAMERSIMA?! Sad,kad nam treba..... Quote
*One Wish* Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 aaaaaaaaaaaaaaa... ocju da znam ko cje da bude nova pevaljkaaaaaaaaaaaaaa i ocju da proradi forum Quote
Leona Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 (edited) Cula sam da je novi vokal u NW-u Kimberly iz Sinergy. Edited November 1, 2005 by +Leona+ Quote
Leona Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Jedna osoba danas meni lepo posalje sms, a ja nisam pitala sa kog je to sajta iskopano.... Quote
*One Wish* Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ne znam zashto.. ali neshto ne bih bash volela da ona peva... Quote
Leona Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ne znam zashto.. ali neshto ne bih bash volela da ona peva... Dabogda se Tarja vratila!!! Quote
Leona Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ne znam zashto.. ali neshto ne bih bash volela da ona peva... Dabogda se Tarja vratila!!! Quote
Nightwing Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 Cula sam da je novi vokal u NW-u Kimberly iz Sinergy. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! stoka debela Quote
Recommended Posts