Elizabeth Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 ma, svi se slazemo... mislim da ce na kraju sve biti ok, uvek volim to da kazem ma sta god bilo u pitanju. samo kad everdreamers ponovo rade. Quote
PlanetHell Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 proradili everdreamersi Quote
dushmanin Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 wattafuck is wrong sa everdreamersima....pola tema fali...grsh... Quote
Arch Enemy Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 slazem se sa tobom... nadam se da niko vise nece pljuvati po njoj, sta god da ispadne, jer ipak smo je voleli... mislim, nije umrla ... podrzavam vas Quote
Narsil Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 mislim, nije umrla Za mene jeste! Quote
srnde2 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Dragana Mirkovic ! A shto je ova, kako se zove otishla ?! Quote
PlanetHell Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 Tarja Turunen zato sto su je momci shutnuli iz benda :| Quote
Elizabeth Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 wattafuck is wrong sa everdreamersima....pola tema fali...grsh... da.. sad sam i ja bila, jos uvek je unavailable... no dobro...ko ceka doceka Quote
srnde2 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Tarja Turunen zato sto su je momci shutnuli iz benda :| Debili ! Bash je bila do jaja !!! Shto su je shutnuli ?! Quote
Shamandalie Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Srnde!!!!!!!!!!!!!!Ne mogu da verujem, pa zar ti slusas Nightwish, a meni kazes da su Children of Bodom gej metal? Quote
srnde2 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Srnde!!!!!!!!!!!!!!Ne mogu da verujem, pa zar ti slusas Nightwish, a meni kazes da su Children of Bodom gej metal? Children Of Bodom jesu, Nightwish nije. Quote
PlanetHell Posted November 5, 2005 Author Report Posted November 5, 2005 @Srnde: evo ti pismo koje su momci dali tarji posle koncerta 21. oktobra... http://www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.html Quote
srnde2 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 @Srnde: evo ti pismo koje su momci dali tarji posle koncerta 21. oktobra... http://www.nightwish.com/english/lettertotarjaen.html Pih ! Ne moze biti isto bez nje... Quote
KinSlayer Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ne moze biti isto bez nje... Ne moze biti isto - samo bolje! Quote
crusader84 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ma ja sam i dalje za fuziju Nightwish-a i našeg Moondive-a! Mogli bi da se zovu Moonwish! Zamislite kakvo bi osveženje svirci NW-a doneo Marko sa svojim gitarskim umećem! Zvučali bi bolje nego ikada. A Smiljka bi dostojno odmenila Tarju. Naročito ako se setimo kako je Tarja pevala u poslednje vreme, dovoljno je čuti ono skrnavljenje Sleeping Sun! MOONWISH MOONWISH MOONWISH MOONWISH MOONWISH MOONWISH!!!! Quote
srnde2 Posted November 5, 2005 Report Posted November 5, 2005 Ma jeb'o te Moonwish !!! Ja hocu Nightwish, onaj pravi sa Tarjom !!! Quote
Narsil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Srnde nikada vishe da nisi rekao da su CoB gey bend! Quote
KinSlayer Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ma jeb'o te Moonwish !!! Ja hocu Nightwish, onaj pravi sa Tarjom !!! Ma, jebala te Tarja! (voleo bi to zar, ne?) Quote
Nightwing Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nightwish is a way of life, something to live for, and we`re certain we can`t let it go. Quote
Arch Enemy Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ma jeb'o te Moonwish !!! Ja hocu Nightwish, onaj pravi sa Tarjom !!! slazem se s tim, meda se ne slazem sa izjavom da je cob gay bend. mislim to shto ti probably slushash cof(kao i ja) a poshto ih dosta cob svrstava u black/death pa verovatno su ti zbog toga gay-evi, zajebo si se buraz momci jebu kevu i to je istina! Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 MOONWISH....au kakav bi to UZAS bio...dakle stvarno....:roll: Quote
Telcontar Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ne moze biti isto - samo bolje! Taj fazon... Smiljka bi dostojno odmenila Tarju Quote
srnde2 Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ma, jebala te Tarja! (voleo bi to zar, ne?) Quote
Gothic Angel Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nightwish is a way of life, something to live for, and we`re certain we can`t let it go. nisi li ti svojevremeno bio u tom fazonu? Quote
Recommended Posts