Ocean_Soul Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 belgarat Posted on 6. 11. 2005, 12:41 MOONWISH....au kakav bi to UZAS bio...dakle stvarno....:roll: zasto? vise ti se svidja NIGHTDIVE?? Arch Enemy Posted on 6. 11. 2005, 11:52 QUOTE (sRnde'S gHoST In ThE fOg @ 6. 11. 2005, 00:40) Ma jeb'o te Moonwish !!! Ja hocu Nightwish, onaj pravi sa Tarjom !!! slazem se s tim, meda se ne slazem sa izjavom da je cob gay bend. mislim to shto ti probably slushash cof(kao i ja) a poshto ih dosta cob svrstava u black/death pa verovatno su ti zbog toga gay-evi, zajebo si se buraz momci jebu kevu i to je istina! Quote
KinSlayer Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 E, vec mi muka ovog jebenog iscekivanja... Hocu vec jednom da znam ko je nova pevacica!!!! Sta mislite kad ce se znati? Jebena radoznalost... Quote
voodoo_ Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Nova pevaljka je Biki Siki, malopre rekoše u Grandu! Quote
Narsil Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 e qrac , a je sam hteo Daru bubamaru!!!!! Quote
crusader84 Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 zasto? vise ti se svidja NIGHTDIVE?? Možda Wish Of The Moonlight? Ma kako god... NAAAAAPRED NAŠI!!!!! Quote
srnde2 Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 E, vec mi muka ovog jebenog iscekivanja... Hocu vec jednom da znam ko je nova pevacica!!!! Sta mislite kad ce se znati? Jebena radoznalost... Ma jedu govna, nisu trebali da oteraju Tarju. Quote
KinSlayer Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Nova pevaljka je Biki Siki, malopre rekoše u Grandu! Biki Siki, a? Dobro zvuzi... Quote
Nightwing Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 nisi li ti svojevremeno bio u tom fazonu? bio i ostao Quote
Telcontar Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Da li bi mi neko dao link za onu sliku, onaj "Ovkako je trebalo da izgleda" alternativni cover za Century Child, sa onom ribom Lui Royo-a ? Quote
RedGirl Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Biki Siki, a? Dobro zvuzi... vi ste stvarno loodi! Quote
Ocean_Soul Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 KinSlayer Posted on 7. 11. 2005, 07:52 (Voodoo_NBGD @ 7. 11. 2005, 00:01) Nova pevaljka je Biki Siki, malopre rekoše u Grandu! Biki Siki, a? Dobro zvuzi... hm... mislim da ste potcenili stojine vokalne kvalitete.... Quote
Lorelei Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Auf, saznala sam za ovo poprilicno kasno (pre dva dana), i jos uvek prezivam doticnu vest. S jedne strane mi ne smeta toliko, posto sam ja Tarju uvek shvatala i dozivljavala kao "alat", da se tako plasticno izrazim, dakle kao orudje kojim je emocija izrecena. Stoga ukoliko nadju dovoljno dobar vokal koji moze nju da zameni meni ne smeta. Sa druge strane opet, postoji gomila fanova koja voli bend iskljucivo zbog nje/njenog glasa, tako da ce njeno iskljucivanje iz benda kod njih verovatno izazvati odbojnost prema narednim albumima. Sto se pisma tice, mislim da je sasvim ok sto je pismo izaslo, posto je mnogo bolje tako nego da sad fanovi i novinari svijaju mitove i legende o tome kako se sve to zaista odigralo. A i lakse je za njih. Manje objasnjavaju. Jedino nisu bas morali toliko da je napljuju. PS: Luis Royo. Uzivaj. http://img434.imageshack.us/img434/7820/02...ofdesire2bi.jpg Quote
PlanetHell Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 TARJINA konferencija za novinare u Finskoj 11. novembra, a u Berlinu 14. novembra dobro je sto je sacekala malo da joj se sve slegne... mada ce sad ponovo da se digne prasina.. samo ne bih voleo da se prepucavaju k`o strine ne, ozbiljno to mislim Quote
Ocean_Soul Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 joooj, nemojte opet o ovome...... Quote
Baki Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Slobo, kakav crni MOONWISH? Mislim, uz duzno postovanje prema Smiljkinom vokalu, ali....... Jedva cekam da cujem sta ce Taca reci! Quote
Narsil Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 ajde lepo svi da se suovimo sa tim NIGHTWISH IS DEAD!!!! Quote
PlanetHell Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 naravno da nije Jedna lasta ne cini prolece najzad sam uspeo da upotrebim ovu izreku Quote
Ocean_Soul Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Planet_Hell Posted on 7. 11. 2005, 23:56 naravno da nije Jedna lasta ne cini prolece najzad sam uspeo da upotrebim ovu izreku xexe, u pravu si.... kako ono bese una hirundo non facit ver ja mislim da ide ovako na latinskom..... Quote
Narsil Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 naravno da nije Jedna lasta ne cini prolece najzad sam uspeo da upotrebim ovu izreku Dobro teoretski nije ali posto nema Tarje a ni jedna druga nece uspeti da otpeva ono sto je T. otpevala nightwish je mrtav!!! Quote
dushmanin Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 Preterujes.....nije bas smak sveta,,,svi volimo tarju, ali duh muzike nije cinila samo ona.... Quote
Narsil Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac... muzika ce nadam se ostati odlicna ko i do sada , a sto se tice vokala.....dead... Quote
crusader84 Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ako ćemo tako, onda su dead već neko vreme tj otkad Tarja peva nekim glasom koji više ide uz te njene božićne pesmice nego uz NW... Quote
PlanetHell Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 shta nisi chuo ni jedan drugi soprano koji ti se dopao ja znam da ce nove pesme zvuchati super a za stare i nisam bash siguran Quote
Telcontar Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 pa dobro ajd mi reci dal jos neko moze da peva ko ona? Moze qrac... muzika ce nadam se ostati odlicna ko i do sada , a sto se tice vokala.....dead... Pa recimo ovako... sigurno barem jos 150 devojaka, za koje niko nikada nije cuo jer nisu clanice ni jednog poznatog benda... Quote
Recommended Posts