PlanetHell Posted November 15, 2005 Author Report Posted November 15, 2005 nja.. smorili su... tarja - neka joj je sa srecom... nightwish - ako mi se svidi nov album bice kao i do sada... Quote
Baki Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Sta se sad vadi ova Tarja, bre, ili jesi ili nisi DIVA, nema vadjenja sad! Quote
Elizabeth Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Evil Warning says: eh...obrijane picke... Fanta says: kad tarja u nemo kaze -my flower- mislim da misli na njenu picku Evil Warning says: verovatno Fanta says: njena basta....treba joj crevo za zalivanje Evil Warning says: ja ne znam mislis da je stvarno pesma o picki? Fanta says: sta ne znas? naravno da je pesma o picki.. Evil Warning says: Fanta says: ..lost in a dark..... ...for houp ajl GIV evriting zato je pogodi pesma svaki put kad peva.... Evil Warning says: Fanta says: Zarko says: zato su je i oterali zbog pesme o picki Fanta says: zato sto nije sherovala sa ostatkom benda Evil Warning says: picka Fanta says: kao polni organ? ili osobina njenog karaktera? Evil Warning says: oba Fanta says: bice da je tako.. Ali nije ona ta koja pise textove! Quote
Ocean_Soul Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 Svarog Baki Posted on 15. 11. 2005, 23:36 Cuti, vidish da jeste! Elizabeth Posted on 15. 11. 2005, 23:31 QUOTE (estranged @ 13. 11. 2005, 12:16) QUOTE (ICQ razgovor o buducnosti NWa...) Evil Warning says: eh...obrijane picke... Fanta says: kad tarja u nemo kaze -my flower- mislim da misli na njenu picku Evil Warning says: verovatno Fanta says: njena basta....treba joj crevo za zalivanje Evil Warning says: ja ne znam mislis da je stvarno pesma o picki? Fanta says: sta ne znas? naravno da je pesma o picki.. Evil Warning says: Fanta says: ..lost in a dark..... ...for houp ajl GIV evriting zato je pogodi pesma svaki put kad peva.... Evil Warning says: Fanta says: Zarko says: zato su je i oterali zbog pesme o picki Fanta says: zato sto nije sherovala sa ostatkom benda Evil Warning says: picka Fanta says: kao polni organ? ili osobina njenog karaktera? Evil Warning says: oba Fanta says: bice da je tako.. Ali nije ona ta koja pise textove! not funny at all..... Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Kako sad ona ne pise tekstove, kad je zbog toga isla kod prorocice... I oce da peva o gutanju i svojoj picki il nece... ) Quote
Tatyannahhh Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 pevace kako sad nema vise ko da je jebe jer nema bend Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Oh how I wish to have cock in my mouth.... Al ce zato bend da nadje neku 19godisnju klinku koja ce svima da pusi, dok ce Tero da pisa po njoj kad se svi izredjaju.. ( dobro je to za glasne zice... ) Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Jel da da je ovaj Yum nepresushni izvor debila? Eh, nekada se za to dobijao ban... Quote
Tatyannahhh Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Oh how I wish to have cock in my mouth.... Oh how I wish for me to suck Oh how I wish Tuomas' cock Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Vrh... ja lepo kazem da je otisla iz benda jer nije dala picke... ( jebote, ovo se pretvara u najgori spam... and i like it ) Quote
dushmanin Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Apsolutno ODVRATNO....Vazno da je tebi NW omiljeni bnd..duuh Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Vazno je koga ce sada oni da jebu posle koncerta... Quote
Nightwing Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 pa, o bravu smo i pricali.... ne..to je clanak iz hupera Quote
Nightwing Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Apsolutno ODVRATNO.... nadam se da si sarkastican Quote
PlanetHell Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 ok, guys (and dodjavola) I`m scared... you can stop now Quote
dushmanin Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 @ estranged.....naravno da nisam sarkastican...e da video sam sta si sve lepo dao bilji od diskova ....xexexexe...sve cu da joj uzmem.... Planeto reci im!!!!! tako po nwu...ccccc Quote
DragonHeart Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ej ljudi, jeste vi culi za jos neki bend osim Nightwish-a? Pojedini se javljaju samo na ovoj temi, a ostale vas ne interesuju. Zasluzilo je puno bendova malo vecu paznju nego sto im se poklanja. Quote
Narsil Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 U pravu si ali trenutno je nightwish aktuelan zbog odlaska Tarje!!!! Mada mene licno bas zabole sto je otisla , uradili su seste odlicnih albuma pa imam sta da slusam!!! Quote
DragonHeart Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Nije to slucaj od kad je Tarja izbacena iz benda vec od ranije. Ljudi su se "zalijepili" za Nightwish da je to nevjerovatno. Quote
dushmanin Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) Mene prosto smara da idem na vise tema.....ovde bar znam da nece biti niske prozivacine zato sto znam uglavnom ko su ljudi...uostalom, pogledaj , mali je procenat ljudi koji ostavljaju samo ovde....svi svrljamo bar na jos 10ak tema... dobro u stvari ne znam za ostale...to bar ja tako... Edited November 16, 2005 by belgarat Quote
Nightwing Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Mene prosto smara da idem na vise tema..... isto..malo po kulturi i to je to.. a i u poslednjih 6 meseci retko slusam metal... sad sam se nalozio na Bulit For My Valentine ali opet trenutno skidam sa neta - David Hasselhoff - Looking for Freedom Quote
DragonHeart Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 a i u poslednjih 6 meseci retko slusam metal... U narednih 6 mjeseci ces vjerovatno i definitivno bataliti s Metalom Gledaj "Cuvare plaze" i slusaj Hasselohoff-a Quote
PlanetHell Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 alo bre!!! leave the fanta alone!!! sta ono htedoh reci... ah, da.. ja sam za NW zalepljen od kad sam ih prvi put chuo tako da ono... nothing new.. a i ti doshao da se raspravljas sto nam je NW omiljeni bend jbt.. sta te boli kara just kidding Quote
Telcontar Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 (edited) Ej ljudi, jeste vi culi za jos neki bend osim Nightwish-a? Pojedini se javljaju samo na ovoj temi, a ostale vas ne interesuju. Zasluzilo je puno bendova malo vecu paznju nego sto im se poklanja. NE JA SAM FENSER, KOJI SLUSA ISKLJUCIVO POP-ROCK, I NARODNJAKE KAD SAM PIJAN, A ZA NIGHTWISH SAM CUO PRE 4 MESECA, KADA SU NA PINKU PUSTILI NEMO, I ZATO SAM SAD OVDE..... STA TEBE KOJ MOJ IMA DA ZANIMA GDE LJUDI POSTUJU I ZASTO POSTUJU NA TIM TEMAMA ? Edited November 16, 2005 by Telcontar Quote
Recommended Posts