DragonHeart Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Grehote, kako ste bez zivaca i tolerancije. Iznio sam sasvim kulturno svoje misljenje i vi tako reagujete. Vjerovatno sto sam rekao istinu, a ona ponekad zna da zaboli. Quote
PlanetHell Posted November 16, 2005 Author Report Posted November 16, 2005 ne laskaj sam sebi... uostalom ne znam sta si ti tako mudro rekao da bi to sad bila neka istina.. ako jesi nesto rekao a ja nisam video molim te prosvetli me Quote
Baki Posted November 16, 2005 Report Posted November 16, 2005 Ili je mozda napustila Tarja jer joj je Tuomas muvao muza, pa rek'o, bolje da spasim brak nego karijeru! Quote
*One Wish* Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Bakisha ti si nachisto lood Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Ili je mozda napustila Tarja jer joj je Tuomas muvao muza, pa rek'o, bolje da spasim brak nego karijeru! I ja bih rekao. Quote
Nightwing Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 U narednih 6 mjeseci ces vjerovatno i definitivno bataliti s Metalom Gledaj "Cuvare plaze" i slusaj Hasselohoff-a znas sta..ja mogu celom YUMu da drzim predavanja iz `istorije` metala a tek tebi imam vise metal diskova nego sto ti imas ukupno.. zato nadji nekog drugog da mu prodajes `metal je rat` filozofiju jer to interesuje samo male komplexase koji drkaju i mrze ceo svet... da..najzad imam novi BSB Quote
Nightwing Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 NE JA SAM FENSER, KOJI SLUSA ISKLJUCIVO POP-ROCK, I NARODNJAKE KAD SAM PIJAN, A ZA NIGHTWISH SAM CUO PRE 4 MESECA, KADA SU NA PINKU PUSTILI NEMO, I ZATO SAM SAD OVDE..... To Teli..karaj u bulju Quote
Narsil Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 znas sta..ja mogu celom YUMu da drzim predavanja iz `istorije` metala a tek tebi imam vise metal diskova nego sto ti imas ukupno.. zato nadji nekog drugog da mu prodajes `metal je rat` filozofiju hehehe Quote
fiction Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 znas sta..ja mogu celom YUMu da drzim predavanja iz `istorije` metala a tek tebi imam vise metal diskova nego sto ti imas ukupno.. Na ovo drugo se ne bih kladio Quote
Evil warning Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Pustili su Nemo na pinku? Ponekad ide kao muzicka podloga u City-u. Quote
DragonHeart Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Na ovo drugo se ne bih kladio Ma, pusti budale, vidis da ne znaju sto pricaju. Quote
Demigod Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Nightwish Nemoj sad kao na temi o CoB.. Quote
Tatyannahhh Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 najzad imam novi BSB me wanna!!!!!zelim SVE od Shakire posto imam samo Best Of p.s. raspadnem vas sve JA IMAM NAJVISE METAL DISKOVA!!! Quote
ErliK Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 imam vise metal diskova nego sto ti imas ukupno.. ... jao blago tebi. znas sta..ja mogu celom YUMu da drzim predavanja iz `istorije` metala ... pocni prvo od Mendeljejevog periodnog sistema i polozaja metala u njemu Poz! Quote
Ocean_Soul Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 Hehe... ponekad ste neverovatno duhoviti, ponekad ubijate koliko serete i koliko ste dosadni..... Ipak ste jako duhoviti...... jos malo onako "socnih" telcontarovih izjava i ja cu zavrsiti ispiranju zeluca na VMA...... pozzzz Quote
ValhallaWarior Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 da na tvoju zalost nisu se raspali Valhalla ... idi ubijaj zmajeve sad Quote
ValhallaWarior Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ajde molim te vrati se u selo iz kog si dosao! Ja nikad nisam ni otisao iz svog sela Quote
Ocean_Soul Posted November 17, 2005 Report Posted November 17, 2005 ValhallaWarior Posted on 17. 11. 2005, 23:14 (Evil Spirit @ 15. 11. 2005, 20:28) ajde molim te vrati se u selo iz kog si dosao! Ja nikad nisam ni otisao iz svog sela xexexe... odlican odgovor na glupavu izjavu... Quote
Nightwing Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 me wanna!!!!!zelim SVE od Shakire posto imam samo Best Of p.s. raspadnem vas sve JA IMAM NAJVISE METAL DISKOVA!!! skinucu sve..samo da potrazim... btw ja sam vecinu diskova podelio napaljenoj decurliji Quote
The Watchtower Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 xexexe... odlican odgovor na glupavu izjavu... aj se sad pojebite. Quote
Narsil Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 me wanna!!!!!zelim SVE od Shakire posto imam samo Best Of Quote
Recommended Posts