Nightwing Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 do kurca ako ona bude nova pevachica barem je ribetina...njene slike mi vise pored kompa uz dodjavolinu jednu Quote
Shamandalie Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Nadam se da nece nova pevaljka biti KAte Bush, kako su napisali u M.Hammeru. Quote
Apeiron Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) Nadam se da nece nova pevaljka biti KAte Bush, kako su napisali u M.Hammeru. I ja mislim da bi to bilo najbolje. Kate je bas power female fronted soprano lady Nego, Lady Angelica... Forever Slave... recenzirao sam to za novi Butcherian, naravno proucio sve galerije koje postoje na njenom sajtu pre toga (), dobro izgleda, mada malo by the book... takve mogu i na Bogijevim gothic vecerima da se pronadju ako se malo pazljivije potrazi... ali glas... Glas definitivno nije nesto. Mislim, peva ona OK, ali sterilno i nezanimljivo, i naravno - neprepoznatljivo. Nightwishu bi definitivno bilo bolje da pokusaju sa ne-operskom pevacicom. EDIT: A za Lady Angelicu, napisah da bih joj bio SLAVE, i to FOREVER Edited January 2, 2006 by Apeiron Quote
Shamandalie Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 (edited) Dragi Apeirone, mislim da smo na ovu temu o ovome juce pricali, dakle, koja je od ove dve bolja za Nightwish? Kao sto si rekao, obe su ne-operski vokali. Edited January 2, 2006 by the charmed one Quote
Apeiron Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 Hmmm.... teska odluka, teska... Da razmislim jednu-dve stotinke... SHAKIRA ipak! Quote
Gothic Angel Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 prva ima vecu sisu! i made my choice! Quote
Telcontar Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 SHakira je bolja al ne za NW... Ja mislim da im bas treba neki opera vocal, ali u fazonu da peva kao Tarja na starim albumima, ali ne da kopira nju, nego da ima svoj fazon, i da moze bez frke da peva ceo koncert onako visoko .... Quote
PlanetHell Posted January 2, 2006 Author Report Posted January 2, 2006 (edited) ma ok je to za nove albume ali nema tu magije ljudi.. kako ce da zvuche stare pesme.. zamislite da mi neka neoperska pevaljka zapeva deep silent complete... pa samo da je gadjam kechapom i nista vise... nadam se da ce da bude sopran ili neki bitchy voice poput Floor iz AF... a neke sitne glashchitje bolje nek sankcionishu.. :E Edited January 2, 2006 by Planet_Hell Quote
Arch Enemy Posted January 2, 2006 Report Posted January 2, 2006 kako ce da zvuche stare pesme.. nadam se da ce da bude sopran Quote
Ivan_Creed Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 (edited) "In a recent interview conducted by Blabbermouth.com, Tuomas mentioned that he might be also looking for a non-opera vocal, for an upcoming audition. The reasons why were not yet revealed, but he told us that a lot are considered, but that only one really stood out, and that, aside for what the band was looking for, she had some awesome attidtude, moves and a breathtaking, penetrative voice. When asked to tell us more about her, he just sighted and laughed, and said only two words: Indira Radic! Then suddenly feeling (obviously) very happy and joyful, he walked away from then interview nodding his head... Perhaps he has an idea?" Edited January 3, 2006 by Milko Quote
Nightwing Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Nightwishu bi definitivno bilo bolje da pokusaju sa ne-operskom pevacicom. EDIT: A za Lady Angelicu, napisah da bih joj bio SLAVE, i to FOREVER Quote
Arch Enemy Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 prva ima vecu sisu! i made my choice! Quote
StarbreakeR Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Ma dobra je ova gore sa linka...makar ce da se lepo zabave svi clanovi sa njom pre koncerta A Shakira je dobra al samo za jedno Quote
Vangelis Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 "In a recent interview conducted by Blabbermouth.com, Tuomas mentioned that he might be also looking for a non-opera vocal, for an upcoming audition. The reasons why were not yet revealed, but he told us that a lot are considered, but that only one really stood out, and that, aside for what the band was looking for, she had some awesome attidtude, moves and a breathtaking, penetrative voice. When asked to tell us more about her, he just sighted and laughed, and said only two words: Indira Radic! Then suddenly feeling (obviously) very happy and joyful, he walked away from then interview nodding his head... Perhaps he has an idea?" Odlicno e odlicno hahah smejao sam se pola sata hahahahah Inace zamislite Nightwish sa muskim vokalom, a da nije Marco... Quote
Shamandalie Posted January 3, 2006 Report Posted January 3, 2006 Odlicno e odlicno hahah smejao sam se pola sata hahahahah Inace zamislite Nightwish sa muskim vokalom, a da nije Marco... Kakav muski vokal, npr...navedi nekog? Quote
Nightwing Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Inace zamislite Nightwish sa muskim vokalom, a da nije Marco... Jesi slusao For My Pain? gay muski vokal bi odgovarao NWu Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Mogao bi ovaj basista...ili... Ville Vallo Quote
Shamandalie Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Jaoj, jaoj, jaoj, opet ste poceli sa gej vokalima, kome je na svetu to jos potrebno...Bolje pomozite Tuomasu da donese pravu odluku! Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Ma sta me briga...sto se mene tice bolje da su se raspali pre Once da ljudi ne izgubve utisak...moze da uzme koga hoce nece mu niko pomoci... Quote
Druidess Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 ...i neka usput promene ime...bilo bi bljak da ostane Nightwish bez Tarje... Quote
dushmanin Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 oh dosta vise prezvakavanja....kao da ce oni da se uopste uzbudjuju u vezi bilo cega sto mi napisemo ili ispamujemo ovde.... Quote
PlanetHell Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 ...i neka usput promene ime...bilo bi bljak da ostane Nightwish bez Tarje... vec sam jednom rekao ali evo da ponovim Tarja ne chini Nightwish ona je ono spolja, a Tuomas je ono sto je iznutra tako da je od tarjinog odlaska dzabe napravljena melodrama... mislim i meni je krivo, ali sta sad... ali ipak strepim od nove pevachice... ako ne bude sopran onda mislim, da se razumemo, kada pomenes NW prvo pomislis na opera voice... Quote
StarbreakeR Posted January 4, 2006 Report Posted January 4, 2006 Od skora kad pomilsim na nightwish prvo pomislim na Nemo...i onda kazem...blaahhhh Quote
PlanetHell Posted January 4, 2006 Author Report Posted January 4, 2006 e pa jbg to je tvoj problem Quote
Recommended Posts