- Trinitus - Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 (edited) set-lista NW-a? Tell us,plz ! Ej,jel neko zna da li su na nekom koncertu svirali Gethsemane ? Bas me interesuje. Izvinjavam se zbog duplog posta nesto mi se internet baguje. Edited July 19, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
PlanetHell Posted July 19, 2005 Author Report Posted July 19, 2005 imam ja video snimak iz Torina i ne znam da li imash onaj sa neke finske televizije... a chini mi se da su i na CC tour jedno vreme svirali tu pesmu... Quote
Tristania Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 Ej,jel neko zna da li su na nekom koncertu svirali Gethsemane ? Bas me interesuje. HEHEHEEHE Svirali su ga puno puta, a recimo da ovo sigurno ne znate! Svirali su ga i na nama dragom FWTE ali su ga izbacili sa snimka jer zvuk nije valjao... Quote
PlanetHell Posted July 19, 2005 Author Report Posted July 19, 2005 stvarno nisam znao pa zar je toliko loshe bilo??? jer to bila jedina koju su `izbacili` i iz,edju kojih pesama je bila??? Quote
- Trinitus - Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 (edited) Posto cemo to skidati u Carrion-u,pa me bas interesuje... Bas steta sto su ga izbacili ,inace najbolji deo te pesme je u mom potpisu,mislim da su na tom delu klavijature jednostavno jebitacne,kao i u celoj pesmi .Barem meni. Onako utisane, moras da udjes u zvucnik da bi skontao lepotu.Inace pesma je,kako nas drug Toma (Tuomas) kaze BOMBASTICNA !!!! Edited July 19, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Nightwing Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 HEHEHEEHE Svirali su ga puno puta, a recimo da ovo sigurno ne znate! Svirali su ga i na nama dragom FWTE ali su ga izbacili sa snimka jer zvuk nije valjao... ali se cuje na dokumentarcu sa prvog DVDa.... Quote
Baki Posted July 19, 2005 Report Posted July 19, 2005 HEHEHEEHE Svirali su ga puno puta, a recimo da ovo sigurno ne znate! Svirali su ga i na nama dragom FWTE ali su ga izbacili sa snimka jer zvuk nije valjao... Aha, a i na FWTE koncertu je prvo svirana She is My sin, pa tek onda Kinslayer. Inache, poslednji put su svirali Gethsemane 2000, sa izuzetkom koncerta iz Oberhauzena 2003 kad su je uradili kao specijal! Quote
- Trinitus - Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ocu to da vidim!Kako ste rekli da se zove onaj program slican "kazi"? Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ocu to da vidim!Kako ste rekli da se zove onaj program slican "kazi"? koji? ima ih milion........edonkey,winmx,limewire,bitcomet.... Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ej,jel neko zna da li su na nekom koncertu svirali Gethsemane ? skinoh malopre Gethsemane live .....fino zvuci samo ne znam sa kog je certa Quote
- Trinitus - Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Preko cega si skinuo? Ja imam Winmx i ne svidja mi se nesto. Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 preko limewire-a.....'este gledali Final Fantasy IX - Ever Dream? Quote
Baki Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 stvarno nisam znao pa zar je toliko loshe bilo??? jer to bila jedina koju su `izbacili` i iz,edju kojih pesama je bila??? Gethsemane su svirali kao trecu pesmu, i mozesh videti da zaista pre Deep Silent Complete ima crn ekran, gde se chuje samo masa. Quote
Nightwing Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 preko limewire-a.....'este gledali Final Fantasy IX - Ever Dream? imam ja mnogo tih `spotova` ne svidja mi se ni jedan Quote
shock! Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 (edited) imam ja mnogo tih `spotova` ne svidja mi se ni jedan ja imam taj i imam Phanton Of The Opera....Phantom je ocaj.....a Ever Dream onako.....u principu bezveze mada ima nekih dobrih tripova......nasao sam sad za 10th Man Down....ne znam da l da ga skidam Edited July 20, 2005 by shock! Quote
Telcontar Posted July 20, 2005 Report Posted July 20, 2005 Ma to je sve sranje... to monitranje zike na neku scene iz crtaca... smor, raspad.... Srecno ko ide u Rumuniju... kolko je viza na kraju ? 40 il 70 eura ? Quote
- Trinitus - Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Ej,poceo sam da skidam Gethsemane,Sad je negde na 29 %.Nisu svirali 100 posto isto,ali mi se svidja.Inace jako komplikovana pesma....pa cim tuomas nije svirao kako je na originalu.....onda znate... Sad je negde na 29 %. Quote
Nightwing Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 ma njega ta pesma potresa..zato je ne svira....zbog onog stiha iz tvog potpisa... Quote
Old Smuggler Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 Kad već skidate toliko NWa, budite mudonje pa skinite Crownless Quote
PlanetHell Posted July 21, 2005 Author Report Posted July 21, 2005 da skinemo bezkrunichnog... [uh al sam ga izvuk`o.. ] ja mislim da nikada nisu svirali tu pesmu uzivo... ali mi se jako sviDZa pochetak te pesme... Quote
- Trinitus - Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 (edited) Ma,crownless je laksi od Gethsemane-a.Gethsemane rules .Btw.Skinuo sam celu,ljudi sta znaci oprema,majko mila.Ko da su iz srbije,a ne iz finske.Jedino mi je malo smesno,tarja kad popizdi na drugoj strofi,i ono kako izgovori "Your Paradise",he he.Anyway dobro je. @Planetarni:Mislio je na carrion,ne na nas koje visimo na forumu.Mada i ja mislim da to nisu nikad svirali Live. @Fanta:Znam,Znam da ga potresa kao i OceanSoul i ForeverYours.Sta ce jadan.... Edited July 21, 2005 by Ilija_CarrionBand Quote
Baki Posted July 21, 2005 Report Posted July 21, 2005 da skinemo bezkrunichnog... [uh al sam ga izvuk`o.. ] ja mislim da nikada nisu svirali tu pesmu uzivo... ali mi se jako sviDZa pochetak te pesme... Sviralisu Bezkrunichnog 30. 5. 2000 na prvom koncertu Wishmaster turneje! Mada mnogo je jednostavna pesma! Quote
- Trinitus - Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Mada mnogo je jednostavna pesma! I agree ! Quote
Old Smuggler Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 (edited) Sve njihove pesme su manje više proste (sem vokala naravno), al ova je jedna od retkih koja ima onu pravu solazu gde su zajedno u oktavi sint i djitra. Mada je i ona prosta... Onako nije baš tipična Nightwish pesma.... Gethsemane ima puno materijala za sviranje da se nauči .... ima onih zglobnih stringova da se odvališ .... Edited July 22, 2005 by SoulForged Quote
- Trinitus - Posted July 22, 2005 Report Posted July 22, 2005 Gethsemane ima puno materijala za sviranje da se nauči .... ima onih zglobnih stringova da se odvališ .... Ali najjakija je Fantasmic sto se tice sviranja,mada je tu pesmu nemoguce odsvirati(frulica ),al ajde,good practice.Jos kad navezbas sa jednom rucicom onaj pocetak. Quote
Recommended Posts