AmyLee Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Vratice se Tarja,breee !Dajte ljudi,malo optimizma,ne lozite se valjda na ove raspadnute *potencijalne nove pevacice*NW?! Quote
Elizabeth Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 Ma dajte ljudi posle ovih svih sranja nema sanse da se Tarja vrati, koliko god mi to zeleli. Prvo i prvo, Marcelo joj nece dati, a onda ce i tuomas da sere, i na kraju krajeva, rpevise se ona nekako ufenserisala za NW. sad snima i serije i kojekakve gluposti. Joooooj! Quote
Nightwing Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 TE DVE DEVOJKE NISU ISTA OSOBA PRVA JE NICOLE - ona o kojoj prichamo A DRUGA JE MELISSA - ona koja je doshla kad je Nicole dobila sporazumni otkaz vidis da ne vredi objasnjavanje Sto bi viking rekao ROFL ROFLMAO Quote
Tatyannahhh Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 cekaj bre ko je nova pevaljka? Quote
PlanetHell Posted February 18, 2006 Author Report Posted February 18, 2006 ne zna se josh uvek dodjavolice Quote
Elizabeth Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 a u kurac vise i sa tom Tarjom, vec su mi preko glave price o njoj... samo jedno te isto.... Quote
quiet Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 a u kurac vise i sa tom Tarjom, vec su mi preko glave price o njoj... samo jedno te isto.... Quote
Baki Posted February 18, 2006 Report Posted February 18, 2006 E, sta serete s tim da se Tarja ufenserisala! Ona je diva, to joj je posao! Quote
PlanetHell Posted February 19, 2006 Author Report Posted February 19, 2006 diva diva + koza = divokoza e to je ona Quote
Apeiron Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Tarja mi ponekad lici na crnu Sylviju Saint ??? Da bar... Kako god, da biram, izabrao bih Sylviu, bez preteranog razmisljanja, a Telcontar je naveo neke valjane razloge za to Quote
Elizabeth Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 joj koliko gluposti ovde...NW to nije zasluzio... Quote
Apeiron Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 joj koliko gluposti ovde...NW to nije zasluzio... Sta sad covek treba da radi? Da place zato sto ova nije vise u bendu? Tarju ne bi trebao biti problem zameniti. Operska pevacica prosecnih mogucnosti i stila. Nije sad da je smak sveta zato sto je otisla, s obzirom da se zna ko radi muziku. Koju god devojku da nadju, sigurno je da ce muzika da bude dobra, produkcija... i to je to. Pozdrav! Quote
Elizabeth Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ma ne treba niko da place, samo da prestane da se toliko kenja o svemu tome... Quote
Nightwing Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 E, sta serete s tim da se Tarja ufenserisala! Ona je diva, to joj je posao! sta ti imas protiv fansy riba ? koliko smo pricali te su ti omiljene Quote
dushmanin Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 @ elizabeth... na mnogo prostackiji nacin pokusao sam da ukazem na to pre dve strane ovde, ali ljudi vide samo ono sto zele da vide.... Quote
Baki Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 sta ti imas protiv fansy riba ? koliko smo pricali te su ti omiljene Naravno da su mi omiljene, ali mrzim kad ih nazivaju fensi ribama! Postoji droljasti nacin oblacenja, ali Tarja ne spada u njih, vec u one dova-like! Quote
Elizabeth Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 Tarja nikad nije bila fenserka u onom pravom smislu... ama bre dosta vise o njoj, sve ovo smo prezvakali vec zilion puta. aman zaman. Quote
Nightwing Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 naravno da nije... bila je iskomplexirana tinejdzerka bez prijatelja... onda ju je Tuomas pozvao da otpeva pesmice za prvi demo i.... da nije bilo njega nikad ne bi postala fenserka i nikad ne bi upoznala Marcela... zivela bi u nekoj Finskoj selendri i pravila salo.... cudno je kako zivot sve izokrene Quote
AlexiMyGod Posted February 19, 2006 Report Posted February 19, 2006 ajde fanto, sad ga pretera. Aj agri. Quote
Telcontar Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 Sto je najgore nije preterao, u pravu je.... U najboljem slucaju pojavljivala bi se u nekom lokalnom pozoristu.... Njah bolje droljasta nego fancy riba... kratka suknja+stikle+zbudzene sise... Quote
~MaX~ Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 da nije bilo njega nikad ne bi postala fenserka i nikad ne bi upoznala Marcela... zivela bi u nekoj Finskoj selendri i pravila salo.... cudno je kako zivot sve izokrene KRALJU!!!!!! Quote
Baki Posted February 20, 2006 Report Posted February 20, 2006 naravno da nije... bila je iskomplexirana tinejdzerka bez prijatelja... onda ju je Tuomas pozvao da otpeva pesmice za prvi demo i.... da nije bilo njega nikad ne bi postala fenserka i nikad ne bi upoznala Marcela... zivela bi u nekoj Finskoj selendri i pravila salo.... cudno je kako zivot sve izokrene Nismo li svi mi pomalo bez prijatelja? Quote
Nightwing Posted February 21, 2006 Report Posted February 21, 2006 ja nisam..imam ih za izvoz... i nemoj da branis Tarju na svakom koraku Quote
Recommended Posts