dushmanin Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 dakle... ustvari... odo ja odavde....kvari zdravlje... Quote
Nightwing Posted February 22, 2006 Report Posted February 22, 2006 idi na ED..tamo su tr00 fanovi Quote
PlanetHell Posted February 22, 2006 Author Report Posted February 22, 2006 tr00li pre bi se reklo Quote
dushmanin Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 znate kako....otisao sam i sa everdreamersa......a sad i ovde da kazem svi se vi lepo jebite.... Quote
Elizabeth Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 Nemoj tako.... nek se jebu svakako, ali jaooo... jebi ga. Quote
Nightwing Posted February 24, 2006 Report Posted February 24, 2006 znate kako....otisao sam i sa everdreamersa......a sad i ovde da kazem svi se vi lepo jebite.... nemoj Dujo...kako ce bez tebe... mene banovali... ma mogu da mi se sagnu... Quote
METAL Man Posted February 25, 2006 Report Posted February 25, 2006 A zar ne bi bilo lakse da otvorite temu : "MI MRZIMO TARJU", a ne da spamujete ovu temu iz strane u stranu? Quote
Elizabeth Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 duji dopizdilo a fantu banovali. e, svasta se desavalo dok ti nisi bio tu... ajde bre u Vjevericu pa pricaj kako je bilo u Jevropi!!! Quote
Tatyannahhh Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Sto su FANTA I dUJA otisli s ED foruma?! skandalozno Quote
Nightwing Posted March 3, 2006 Report Posted March 3, 2006 Sto su FANTA I dUJA otisli s ED foruma?! zato sto smo veci od institucije EDa kako serendam skandalozno bitno je da imam tvoju podrsku mico Quote
dushmanin Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ja sam smanjio odlazak na ed na minimum...tamo sam zbog ok ljudi, koje gotivim, a trudim se da izbegavam odredjene....mislim htedo da odem, ali ne dok traju razgovori sa odredjenim ljudima koje cenim odatle... Quote
Elizabeth Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ma niko tebe bre ne izbegava! cut' tu! jao ne znam, sve sto se tamo sad desava... bas me rastuzi. @belgarat - drago mi je da si se predomislio (ali dobro je i sto si smanjio posete jer je i ed i internet i sve u stvari samo kradja dragocenog vremena.... mislim, ja sam primer za to ) bas mi je krivo sto ima toliko nerazjasnjenih stvari izmedju nekih ljudi, ali nadam se da ce se to vremenom srediti... Quote
- Trinitus - Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ljudi,a sta se tamo deshava ? Ja sam skroz ne upucen ? Quote
Elizabeth Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ma ono... Ninoslav dao ostavku, vise niko nije moderator nego ce se ponovo glasati (ili tako nesto), imam utisak da svako ima nesto protiv nekoga... jebi ga. Quote
crusader84 Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Maaa... mrse muda! Da prostite... Ne znam ko je tu s' kim u zavadi, nit' me zanima, ali očigledno su neke svoje privatne razmirice preneli na forum, bar tako deluje... Quote
Elizabeth Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 ma ne znam, ali i ja imam takav utisak... no dobro... Quote
Ninoslav Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Evo sad mozete da dodjete na ED, imamo potpuno novu upravu Quote
Nightwing Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 (edited) good for U Edited March 9, 2006 by estranged Quote
PlanetHell Posted March 9, 2006 Author Report Posted March 9, 2006 ukoliko se sve ne reshi vecheras, ja cju sam sebe da banujem ozbiljan sam. Quote
Ninoslav Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 good for U Pa jeste, ja nemam nikakve funkcije, sad imamo i nove admine i moderatore... A ti, sto me nisi zvao da dodjem do tebe da ti se sagnem na Charonu, kad si vec to rekao ovde i kad se toliko kurchis... Kukavica i beogradski pedercic, nista vise nisi... Kao i tvoji prijatelji. PlanetHell, nemoj da se nerviras. Quote
Recommended Posts