AlexiMyGod Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Tarja je bila samo vokal. Tuomas je srce benda. Quote
macabre_girl Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Tarja je bila samo vokal. Tuomas je srce benda. ma bez tarje nishta nova pevacica sigurno nece moci ni da prismrdi tarjinom vokalu, jer tesko da ce uspeti da nadju nekoga takvog, ali videcemo......... Quote
PlanetHell Posted March 26, 2006 Author Report Posted March 26, 2006 mislish takvu jedino ako nadju nekog mushkog soprana Quote
macabre_girl Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 mislish takvu jedino ako nadju nekog mushkog soprana heh, greshka, ali vidish dobra ideja, nekog kastrata nek dovedu i bitje loodo Quote
Elldamar Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ma bez tarje nishta nova pevacica sigurno nece moci ni da prismrdi tarjinom vokalu, jer tesko da ce uspeti da nadju nekoga takvog, ali videcemo......... Aham... Isto kao shto ni Dickinson nije mogao da prismrdi Paul Diannu...isto kao i James LaBrie,Russel Allen,Mat Barlow.... Klanjajte se stereotipa... Quote
PlanetHell Posted March 27, 2006 Author Report Posted March 27, 2006 that's right! oh yeah aaaaaaaaa kad cje visheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nadam se da cje uraditi neki erotski spot Quote
Perfector Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Aham... Isto kao shto ni Dickinson nije mogao da prismrdi Paul Diannu...isto kao i James LaBrie,Russel Allen,Mat Barlow.... Klanjajte se stereotipa... Amin! Btw, Khana si zaboravio Quote
AlexiMyGod Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 ma bez tarje nishta nova pevacica sigurno nece moci ni da prismrdi tarjinom vokalu, jer tesko da ce uspeti da nadju nekoga takvog, ali videcemo......... Takvog/-u ne,ali boljeg/-u...vrlo vjerovatno! Quote
Narsil Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Isto kao shto ni Dickinson nije mogao da prismrdi Paul Diannu... Nisam u toku.........ali meni pol vs dik??? Quote
Arch Enemy Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 jao ljudi dokle vishe! pa sto puta ponavljate isto! odoh sada se poklopiti i iskulirati! koji vam je quratz svima?? Quote
macabre_girl Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Takvog/-u ne,ali boljeg/-u...vrlo vjerovatno! ma ionako ljudi kazu da tarja lici na musko, on-ona svejedno Quote
PlanetHell Posted March 29, 2006 Author Report Posted March 29, 2006 http://www.nightwish.com/gallery/displayim...?album=64&pos=2 ma skroz je ko mushkarac Quote
macabre_girl Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 pa dobro, kao trandza bi mogla da prodje ali ozbiljno neki ljudi kazu da im na momente lichi na mushko jer ispadne tako na slici zbog oshtre face, meni ne, ali eto ima i takvih Quote
PlanetHell Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 lichi na shredera iz nindza kornjacha ponekad ma dobra je skroz Quote
Elizabeth Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 ama to je slika jos od pre hrista! Quote
Baki Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa u poredjenju s Tuomasom i izgleda muskobanjasto! Quote
macabre_girl Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa u poredjenju s Tuomasom i izgleda muskobanjasto! true my man, totally true Quote
Telcontar Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 Pa u poredjenju s Tuomasom i izgleda muskobanjasto! Pa sta mislis sto se lozim na Tuomasa a ne na Tarju ???? Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 e su se oni raspali ili sta....jeste da kad ne znam o nekom bendu sto pisem komentar al morala sam da izrazim negodovanje sto je taj bend tako popularan.....prvo ona tarja je po svim tinejdjerskim casopisima se pozerise i skida.tz tz tz tz Quote
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 pa....heheheheh!!!kao el to lose??? Quote
METAL Man Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Ma nisu se raspali. Nafackali su se para pa sad odmaraju. Ima gomila dobrih pevaljki mogli su naci zamenu oooodavno, ali cemu? Quote
sheeeenk Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 ма Тарја је најбоља, замјену достојну њој ће тешко наћ', ал' опет, не би ваљало ни да се Тарја врати кол'ко би их тек онда пљували а нису то заслужили Quote
Recommended Posts