Telcontar Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Joj bre sta serete bre ? Nw je vr' bend... to sto je ova otisla je nista... Aj nesto novo recite... A bend je potpuno obravdano popularan...5 albuma od kojih je svaki vrh su nesto Quote
PlanetHell Posted April 2, 2006 Author Report Posted April 2, 2006 imaju novu web stranicu i mozemo da pisemo jukki ovog meseca Quote
Elizabeth Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 iste price again and again... and again... Quote
neiskvarena Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 da da.....sta su se bre svi nalozili na tu tarju???? devojka ili bolje reci zena je strahota.....ako je to kako mi devojke treba da izgledamo da bi se neko nalozio onda evo prislonia sam glavu na zid i.... Quote
Elldamar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ne vredi ti da lupash glavom o zid,vecj se potrudi da tako izgledash Quote
blacksmith Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ako je to kako mi devojke treba da izgledamo da bi se neko nalozio onda evo prislonia sam glavu na zid i.... ma jok bre to samo ona pozerise sa kilo sminke i skupe odece... vise se momci pale na pare koje bi devojka dala da tako izgleda nego na izgled... a sto se sad pljuje po tarji kad je pre bilo u fazonu "najbolji vokal" i tako to... njenom glasu stvarno nista ne fali, neznam o cemu se kenja... Quote
Peti.Maj Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Sad ispade da ce bend propasti jer je Tajra otisla. Jeste imala lijep glas ali ne i savrsen, a i ako ste Nightwish slusali samo zbog boje njenog glasa onda muziku volite iz progresnog razloga. Nace oni, ako odvec nisu dovoljno dobru, ako ne i bolju da je zamijeni.... Quote
Himo_Wishmaster Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nightwish je odlican bend,Tarja je imala odlican vokal ali nije ona cinila bend Tomas je pisao sve tekstove i kompozicije... Meni ona nikad nije bila nesto privlacna,cak mozda malo i ruznjikava ali glas joj je odlican i savrseno se uklopio u njihovu muziku Mene bas zanima kako ce zvucati kad nadju drugog vokala Quote
+MIDIAN+ Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 kad nadju drugog vokala pa pitam se...kad ce vise Quote
blacksmith Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ma koj ce im qrac vokal, ima da nadju neku jos ruzniju od tarje i sta su napravili... bolje da nastave bez vokala i sviraju instrumentale... Quote
Telcontar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 (edited) da da.....sta su se bre svi nalozili na tu tarju???? devojka ili bolje reci zena je strahota.....ako je to kako mi devojke treba da izgledamo da bi se neko nalozio onda evo prislonia sam glavu na zid i.... Ok evo kad ti budes tako izgledala ozenicu te istog momenta... Do tada, pali Tarja jeste najbolji vokal, i jeste lepa, druga je stvar sto je ona kucka kao osoba! Ali vocal joj je jebeno odlican bio i ostao ! A sto se tice izgleda da samo pola riba koje slusaju metal se trude da izgledaju kao ona, a ne da nose raspale prljave Iron Maiden majce, pocepane farmerke i blatnjave starke, i pri tome ne cupaju obrve i ne stavljaju sminku "jer to rade glupe fensreke" ja bi bio mnogo, mnogo srecniji covek.... Edited April 3, 2006 by Telcontar Quote
SacrilegiouS Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ok evo kad ti budes tako izgledala ozenicu te istog momenta... Do tada, pali Tarja jeste najbolji vokal, i jeste lepa, druga je stvar sto je ona kucka kao osoba! Ali vocal joj je jebeno odlican bio i ostao ! A sto se tice izgleda da samo pola riba koje slusaju metal se trude da izgledaju kao ona, a ne da nose raspale prljave Iron Maiden majce, pocepane farmerke i blatnjave starke, i pri tome ne cupaju obrve i ne stavljaju sminku "jer to rade glupe fensreke" ja bi bio mnogo, mnogo srecniji covek.... blagi boze... zaboravio si da dodas da mogu i da se operu... Kakvu ti sliku imas o nekim stvarima, to je da se covek zabrine. Ovo se odnosi na ovo sa sminkom, a slazem se da je tarja odlican vokal i da je nightwish jedan od najoriginalnijih bendova koji se pojavio u poslednje vreme. Btw, ovo sa majcama maidena ti je zesce glupo i nepotrebno. Ides mnogo u krajnost. Neverovatno je kolika je kolicina gluposti na ovom forumu, a jos mi je manje jasno sta je po ovoj neiskvarenoj lepo. Mislim da devojka ni sama sebi nije najjasnija. Voleo sam nigthwish dok jos vecina ovde nije ni znala za bend, a volim ih i danas kada ih skoro svi slusaju. Nije poenta biti ceo zivot underground i glupog li izraza tr00! Quote
Natasha! Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 ja se izvinjavam jer stvarno nisam u toku s bendom i celom tom farsom oko njenog odlaska ali da li bi neko mogao da mi kaže zašto je ona napustila bend i zašto je "kučka"? Quote
Elldamar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nije napustila vecj je IZBACHENA!Big difference ... a kuchka je hmm...pa iz jedno milion razloga....mrzi me sada da navodim sve... Quote
METAL Man Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 and again... Otvorite temu: Mi mrzimo Tarju ili Zasto je Tarja otisla, ili da li je Tarja tranvestit? Ova tema bi slobodno mogla da se ugasi jer bend ocito vise ne postoji a vi vrtite istu pricu u krug i u krug i u krug... Quote
sheeeenk Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 наравно да Тарјин одлазак не значи распад групе, Symphony of Destruction (са The Siren сингла) им је једна од најбољих пјесама, а ње ту нема. ал' треб'о би им женски вокал, попут Тарје јер то представља групу Quote
PlanetHell Posted April 3, 2006 Author Report Posted April 3, 2006 ona da peva pesmu megadeth-a mislim volim je ja, ali marco ima daleko bolji glas za tu pesmu nego ona Koja je fora da su se raspali? Nemojte lupati kad vas molim! Quote
Baki Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 @ Natasha Ma, glavna caka je u tome sto je Tarju muz pretvorio u pohlepnu divu, i nisu je toliko izbacili zbog nje koliko zbog tog magarca. @ Neiskrena Znas kako, ne znam kako ti izgledas, ali ako je u poredjenju s tobom Tarja gabor, daj da te ozenim ove sekunde! Quote
crusader84 Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 S' obzirom na to dokle je ovo sve došlo, izgleda da bi bilo bolje da su 2001. definitivno prestali da postoje... Quote
Telcontar Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 blagi boze... zaboravio si da dodas da mogu i da se operu... Kakvu ti sliku imas o nekim stvarima, to je da se covek zabrine. Ovo se odnosi na ovo sa sminkom, a slazem se da je tarja odlican vokal i da je nightwish jedan od najoriginalnijih bendova koji se pojavio u poslednje vreme. Btw, ovo sa majcama maidena ti je zesce glupo i nepotrebno. Ides mnogo u krajnost. Neverovatno je kolika je kolicina gluposti na ovom forumu, a jos mi je manje jasno sta je po ovoj neiskvarenoj lepo. Mislim da devojka ni sama sebi nije najjasnija. Voleo sam nigthwish dok jos vecina ovde nije ni znala za bend, a volim ih i danas kada ih skoro svi slusaju. Nije poenta biti ceo zivot underground i glupog li izraza tr00! Nije to slika, to je ralnost... samo odes u KST il na neku svirku... Pola riba ili ima vise sminke na faci od najgore drolje iz granda, a naravno sminka je crno-bela, samo sto nije corpse paint, ili izgleda ko da ih je izbacila poplava.... A i ono sa majcama je tacno.. ima li ista gore od devojke u muskoj metal majci, 2 broja veceoj, i jos ispranoj.. mada i kad je nova.. ako je vec riba, nek kupi zensku majcu, nikakav problem.... Quote
blacksmith Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 sve bi bilo u redu da je pera odmah otisao u policiju... Quote
Recommended Posts