Elldamar Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Jeste Debili na kvadrat! Elem....neki vecj imaju EoAE Quote
crusader84 Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Elem....neki vecj imaju EoAE Nrrrrrrrrrd! ('oću i ja!!!!!!!!!!!!! ) Quote
Elldamar Posted May 31, 2006 Report Posted May 31, 2006 Artist.......: Nightwish Title........: End of an Era Genre........: Metal Language.....: English Tracks.......: 18 Source.......: CDDA Playtime.....: 103:12 min Release Size.: 152,0 MB Release Date.: 31.05.2006 Street Year..: 2006 Label........: Spinefarm Cat.no.......: SPI1300 Quality......: VBR/HQ/44,1khz/J-Stereo Ripper Soft..: EAC Encoding Soft: LAME 3.97b2 CD1 01. Dark Chest of Wonders 02. Planet Hell 03. Ever Dream 04. The Kinslayer 05. The Phantom of the Opera 06. Siren 07. Sleeping Sun 08. High Hopes 09. Bless the Child 10. Wishmaster CD2 01. Slaying the Dreamer 02. Kuolema Tekee Taiteilijan 03. Nemo 04. Ghost Love Score 05. Stone People 06. Creek Marys Blood 07. Over the Hills and Far Away 08. Wish I Had an Angel Quote
Baki Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 A Cd imas, a ne DVD? Pa pricaj picko, kako ti se cini? Quote
Baki Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Imacu i ja DVD nadam se krajem iduce sedmice...pa cu vam svima praviti zazubice!!!!! Quote
AlexiMyGod Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Ali su zato shanse da ga ja dobijem ravne nuli. Btw,nisam odushevljena listom. Edited June 1, 2006 by AlexiMyGod Quote
Baki Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 Zasto? U odnosu na ono sto su svirali na Once turneji, ova je sasvim solidna...jedino me OTHAFA smara, koji je kurac stalno sviraju? Quote
Elldamar Posted June 1, 2006 Report Posted June 1, 2006 (edited) Uvod na ED je totalno tripozan,a josh je gospodja I want it all unishtila pesmu nekim chudnim i sporim pevanjem...ovo ostalo klasika...Marco jebao kevu na Planet Hell ... recji cju vishe kad se naslusham! EDIT: Chak i ljubitelji Maidena imaju svoj deo Edited June 1, 2006 by Elldamar Quote
Baki Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Meni ED bas lepo zvuci....dok recimo u Fantomu ili SS nije joj bas islo, ali dobro, imala je tada grip...mislim, super zvuce stvarno, ocekivao sam mnogo goru svirku.....Inace, ovo mi je prvi put da sam pustio NW od kraja juna 2005!!!!!!! Quote
Baki Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Mnogo, ali mnogo mi se svidja High Hopes....no offence, ali meni je ovo bolje i od Flojda.......mnogo lepo peva covek!!!!! Quote
Nightwing Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Jeste Debili na kvadrat! Elem....neki vecj imaju EoAE dat mejks tu of as odlican snimak.... Ell...znas koga da dovedes na sledecem Touru verujemo u tebe... Tarja kurvo zasto nisi bila dobra ? Quote
Baki Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 Evo exkluzivne informacije: Ugovorio sam s Tarjom da na njenoj solo turneji KUD Abrasevic iz Cacka igra na uzdignutom delu bine patagonijska kola! A u toku pesme "Moja mala, izeli te vuci" i ona ce se prikljuciti u kolo!!!!!! Quote
Yggdrasil Posted June 2, 2006 Report Posted June 2, 2006 ...ја од ове целе стране разумем само горњу поруку. Е да: гласајте за Жигу. Жига је наш човек. Ваш глас за Жигу. Quote
PlanetHell Posted June 2, 2006 Author Report Posted June 2, 2006 odslusah par pesama sa EoaE pa sta ja znam, nije savrseno, Tarja je mogla malko bolje da otpeva ali utisak je sasvim na mestu... u ED kresti manje nego obicno, ono kukanje u sireni je sjebala i ima neke tikove u fantomu, ali ipak je to skroz na visokom nivou jedva cekam da slusam i gledam, jer je DVD svetskog kvaliteta posle gledanja privjua EoaE umalo da padnem sa stolice Quote
PlanetHell Posted June 2, 2006 Author Report Posted June 2, 2006 odslusah par pesama sa EoaE pa sta ja znam, nije savrseno, Tarja je mogla malko bolje da otpeva ali utisak je sasvim na mestu... u ED kresti manje nego obicno, ono kukanje u sireni je sjebala i ima neke tikove u fantomu, ali ipak je to skroz na visokom nivou jedva cekam da slusam i gledam, jer je DVD svetskog kvaliteta posle gledanja privjua EoaE umalo da padnem sa stolice Quote
crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 odslusah par pesama sa EoaE pa sta ja znam, nije savrseno, Tarja je mogla malko bolje da otpeva ali utisak je sasvim na mestu... u ED kresti manje nego obicno, ono kukanje u sireni je sjebala i ima neke tikove u fantomu, ali ipak je to skroz na visokom nivou jedva cekam da slusam i gledam, jer je DVD svetskog kvaliteta posle gledanja privjua EoaE umalo da padnem sa stolice Meni preslaba veza da bih gledao kod kuće, zato sam gledao na faksu, ali tamo nema zvučnika pa nisam mogao i da čujem! Quote
Novaliis Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Zasto? U odnosu na ono sto su svirali na Once turneji, ova je sasvim solidna...jedino me OTHAFA smara, koji je kurac stalno sviraju? Jedina pesma od njih koja mi nesto vredi..jer i nije njihova. Quote
Baki Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Ma dobro su svi zvucali......jedino gde je Tarja malo "cudno" zvucala jeste Fantom (u strofama), Sleeping Sun (pokusavala da iskopira svoje pevanje iz nove verzije), i pomalo u Ghost Love (kao da je gubila dah na pojedinim mestima)...ali zato Ever Dream, Sirena, High Hopes, Kuolema......... Quote
crusader84 Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 EDIT: Chak i ljubitelji Maidena imaju svoj deo OK, koji rif je dodao na kraj Wishmastera, iz Trooper-a ili iz Fear Of The Dark? Quote
PlanetHell Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 da, pa tarja je imala problema, ali kao sto je i rekla bila je prehladjena neposredno pre koncerta... 2 dana nije pricala uopste... moj trenutni favorit jeste CREEK MARY'S BLOOD Mr. 2 Hawks me je odusevio i Tarja je tu pesmu takodje super otpevala Quote
Baki Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Pa sad...zvucala je dobro, ali Jovan Dvoorlovic je u sredini pesme bas izfalsirao! Mislim, bas se culo kako mu je "skviknuo" glas dok je ono urlao..... Quote
Recommended Posts