PlanetHell Posted June 3, 2006 Author Report Posted June 3, 2006 u poredjenju sa Tarjinim krestanjem u Slaying the Dreamer dok peva strofe, ono je cvecje Quote
Baki Posted June 3, 2006 Report Posted June 3, 2006 Nije, bas je sexy Taca u STD. Meni se nije dopao pocetak SSa, a ponekad u GLS gubi dah......ne kresti ona....nego samo pokusava da bude "zestoka" poput cika-Marka! Quote
Sirius Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Odavno niko nista ne rece ... Ma najbolji band, svaka pesma im je do yaya , i za sviranja je svaka zeznuta... Osim mozda Deep Silent Complete ... Ali to je zajebano za vokala ... Ma sta imam vise pricati... Quote
Baki Posted June 13, 2006 Report Posted June 13, 2006 Nego, sta kazete na novu verziju price, iz ustiju MarSSSSela Kabuljija? Quote
Telcontar Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Kazem da kabuli moze da sebi nabije kurac u dupe... Ma nek se tera seljacina argentinska... ionako bi mogli da ga gaznimo da zabijemo argenticnima 2 komada za koji dan Quote
PlanetHell Posted June 14, 2006 Author Report Posted June 14, 2006 Pojavio se DVD ajde? a marcelova istina je veoma interesantna stupid asshole Quote
Sirius Posted June 14, 2006 Report Posted June 14, 2006 Imam plan da koknemo Marcela... Treba mi moralna podrska i 5 tona dinamita... Quote
METAL Man Posted June 16, 2006 Report Posted June 16, 2006 Nego, sta kazete na novu verziju price, iz ustiju MarSSSSela Kabuljija? Sta bi? Nisam bas u toku... Quote
PlanetHell Posted June 16, 2006 Author Report Posted June 16, 2006 pa recimo da je rekao da je Tuomas bio zaljubljen u Tarju sto meni jos uvek ne ide u glavu Quote
PlanetHell Posted June 22, 2006 Author Report Posted June 22, 2006 ok danas sam dobio 2cd-a sa video EoaE Ljudi ja sam skroz pod utiskom upravo sam odgledao od prve do poslednje sekunde i nemam reci... Savrsenstvo slike i zvuka! Definitivno najdirljiviji momenti su Ever Dream kada se Tuoma zaplakao posle uvoda u pesmu i Sleeping sun kada se Tarja malko raspilavila na kraju... A Tarja... izgleda fenomenalno, u svakom pogledu.. sminka, odeca... savrseno... Sto se tice slike najbolji su mi bless the child i the siren, sjajne animacije u pozadini, a i zvuk je super... Ali ako bih morao da izaberem jednu pesmu koja rula i po slici i po zvuku bila bi to pesma "Wish I had an angel" kamermani su mu jebali kevu!!! a zvuk.. pa recimo da od svih snimaka ove pesme koje sam cuo (a cuo sam ih dosta) ovaj je NAJSAVRSENIJI!!! nerviraju me one goticarke u prvim redovima sto su kao non stop plakale... fuj! btw, nisam znao da je indijanac onako star jbt kad se sve sabere i oduzme 10/10 Quote
Baal Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Tarja i fenomenalno ne mogu da stoje jedno pored drugog. Quote
Nightwing Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Pojavio se DVD krs rezija..vratili nas u 95u... bas sam mislio da ce bolje odraditi... vidi se da su ipak mali bend... bina je i prevelika za njih - ne snalaze se na tolikom prostoru... Tarja ne ume da igra..sladja je bila kad se palila da je metal girl... Tuomas je OK pile maleno... Kepec na gitari bi mogao da poraste From Wishes - mnogo bolji... over and out Quote
DJ_raBo Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Kepec na gitari bi mogao da poraste ali da svira-svira Quote
METAL Man Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 pa recimo da je rekao da je Tuomas bio zaljubljen u Tarju sto meni jos uvek ne ide u glavu Uuuuu. A ja mislio da je on GAy. Quote
PlanetHell Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 From Wishes - mnogo bolji... mozda u nekim segmentima, ali objektivno gledano na globalnom nivou nikako se ne slazem sa ovim... za jedan relativno popularan bend iz Finske ovo je masterpeace.. uostalom bice bolje, godine rada su pred njima Quote
crusader84 Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 Uuuuu. A ja mislio da je on GAy. Možda ranije nije bio gay... Pa je postao kad se Tarja udala! Quote
crusader84 Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 From Wishes - mnogo bolji... Nisam još gledao End Of An Era, ali mislim da, u svakom slučaju, takav 'cert kao FWTE nikada više neće napraviti... Ono je savršenstvo NW-a, bar po meni, upravo onakav NW koji je jedan od mojih najomiljenijih bendova! Quote
PlanetHell Posted June 30, 2006 Author Report Posted June 30, 2006 FWTE je po Tarjinom pevanju bolji.. to stoji... ipak EoaE je super, pored nekih propusta u produkciji slike, zvuk je ispao veoma dobar... s tim sto je Tarja dosta zabusavala, kako vec to zadnje 3-4 godine i radi... Quote
Nightwing Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 FWTE je po Tarjinom pevanju bolji.. to stoji... s tim sto je Tarja dosta zabusavala, kako vec to zadnje 3-4 godine i radi... ja se ne razumem bas nesto u boju glasa i tako te stvari... samo znam da Tarja na FWTE deluje cool.. a novi dvd...katastrofa.. kao pevaljka starogradseke muzike od jedno 60 god... kako se smesno njise...nema osecaj za ritam ni u naznakama... mene je blam zbog nje pa moram da pravim pauze dok gledam nadam se da ce nova pevacica biti kompletna `pojava` Quote
solicitor Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Slazem se za Tarjine scenske nastupe da su pomalo debilni, ali za glas nikad nisam imao ni 1 rec prigovora. Mozemo biti sigurni da ce nova pevaljka biti mladja, lepsa, budzenija ... i da ce imati lep glas .. ali mislim da je Tarja prilicno unique po boji i ne bi trebalo ocekivati slicnu boju glasa .. bar da sam ja na mestu NW menadzera to ne bih trazio ... Quote
PlanetHell Posted July 3, 2006 Author Report Posted July 3, 2006 jao scenski nastup joj je mada ja sam se navikao... od pre godinu dana kada sam skinuo onaj koncert iz bukuresta, preko koncerata sa lowlandsa i iz slovenije... navikne se covek... Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Konacno je stigao! Nesto za nas "bezukusne" sto slusamo Nightwish! Napomena, ovo je bila aluzija na idiotizam jednog novinara Butcherian Vibea. Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Gle, moze da se osvoji "splash" cinela sa autogramima clanova benda. Treba da se popuni kupon i posalje nazad. Quote
Baki Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Ne znam, meni je ono mnogo bolje od FWTE.........Mislim, kvalitet zvuka i slike je odlican, sa izuzetkom slou mousna i onih animacija koje su ponavljali u svakoj pesmi k'o poslednji retardi........A i ne znam sta ste se obrusili na Emppuov i Tarjin nastup, mnogo su aktivniji i pokretljiviji nego na FWTE........ Quote
Recommended Posts