Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hteo bih samo da obavestim zainteresovane da bend Points of light pravi tribute Nightwishu 17.11. u zemunskom klubu Fest,pa ko hoce moze da dodje (ima i tema na koncertima i okupljanjima). pivopije.gif

Posted

Da li je nekad nekome odavde odgovoreno na nightmail-u? Planet_Hell, mozes mi reci kolika je cena EoaE, i gde se moze nabaviti, posto ga trazim ceo zivot, a u ovoj jami-Prijepolju, ne mogu naci ni...

wallbash.gifwallbash.gif

Posted

Da,znam,ali me zanima da li je odgovoreno nekome sa foruma... Jedna cura iz Srbije je pitala Tuomasa da li je bio u ljubavi sa Tarjom... Nesto je smrsio,mada...

• 3 weeks later...
Posted

TARJA TURUNEN - 2006 - Henkäys ikuisuudesta

Neoclassical, dobra je mjuza. NA ime ce se ovo dosta proadvati, ne kazem da nije dobro, ali ce mnogi uzimati samo da bi culi Tarju, a ne sto vole neoclassical. Ako ova vrsta muzike dobije nove fanove, jos bolje.

Posted

E da, na albumu je i Walking In The Air .. cisto malo NW nostalgije ... ne znam kako su joj dali pravo na text posle svega .. ja nisam ni znao da to nije NW pesma, ali ebiga .. ne mogu ni ja sve da znam :)

Posted

Ne znam.. meni se ne dopada ovaj Tarjin album... muzika i nije losa, ali mi se ne svidja njen stil pevanja na ovom albumu... nekako je bzvz,,,

Inace jako je dobro uradjena muzika za Walking in the Air..

Posted

Ako ste ocekivali hevi metal, onda ste se zaebali. Ako mozete da slusate nesto van toga, album je solidan uz samo 1 ili 2 shit pesmice .. sa onoom decom na pr, to je ljiga skroz, ostalo je sasvim OK za okvire zanra.

Posted

Meni se bas svidja album Henkays Ikuisuudesta. Poprilicno je drugacije od onoga sto sam ocekivao, ali dobar je. Veoma opustajuci, bas onako za slusanje u toku praznicnih porodicnih okupljanja.

Sto se tice (operskog) glasa, tu je on, poslusajte samo Ave Maria, Quia Respexit ili Varpunen Jouluaamuna. Naravno, voleo bih da ga malo vise koristi na albumu, ali nema veze, zanimljivo je slusati je kako cijuce u ovom pop stilu. Jos kad bi taj zvuk umela da pogodi i uzivo......

Omiljene pesme su mi Ave Maria, Happy New Year, You would Have Loved This, i Walking in the Air (vokalno mi se cak i vise svidja od NW-ove verzije).....

Posted

Kome se ne gadi, neka skida.Ja cuo, a bolje da nisam.Reko, da ga postavim ovde.

http://rapidshare.com/files/4035726/Tarja.Turunen.2006.rar.html

Password: ManHunter

IPB Image

Evo meni se ne gadi..tnx za link..