Sirius Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Yakuza,jbt, koja je poenta tog preseravanja? Mi volimo Nightwish, ti ne volis, i sta sad? Sta, jel ti pokusavas da nas ubedis da je bend bio sranje? ne znam,ponekad ne shvatam neke... Quote
PlanetHell Posted December 12, 2006 Author Report Posted December 12, 2006 Ako bas seres Yakuza, reci Nightwish jeste sranje - nemoj da mi govoris u proslom vremenu, oni jos postoje. Sto se tice Tarje, ona je vec BILA prva liga dok nije pocela da stenje i da se preserava na bini (posle izlaska Century Child) i da sjebava jednu po jednu pesmu. Njen glas na FWtE i na EoaE je nebo i zemlja! Sto se tice solo radova, dobri su, sacuvacu ih na kompu da uspavljujem decu jednog dana! Quote
Nisko_Se_Mazim Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pa kao da ne postoje-bez Tarje Nightwish je nula.... I ko je rekao da je ona losa-bend je sranje,ponekad je vadila celu stvar,ali kada ti ostatak benda nije do kolena,onda je tesko.... Nije ni cudo sto su propali... Quote
Sirius Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 Pa ne znam, ja mislim da je tarja bez nightwisha nula, ali eto...videcemo reakciju fanova...hehe... Quote
RNA Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Mirise mi da ovo nece biti situacija gde rapadom solidnog benda (za mene nista vise od toga) dobijemo dva ista takva. Quote
PlanetHell Posted December 13, 2006 Author Report Posted December 13, 2006 Ti nisi slusao Tarjin solo album, zar ne? Quote
black_widow Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 (edited) jebote vi ljudi znate i kakve je cokule nosila,a ja mislila da sam ja malo "zaludjenija",kad ono ima i gorih nisam slushala taj solo album ali zashto pljuvati po njoj? ja,lichno,mislim da je ona kvalitetan pevach....mozda se malo pogubila izmedju razlika u stavu i pevanju klasichne muzike i metala jebiga ,bar se trudila da se uzivi......mozda previshe NW sam volela obozavala i dalje ih volim obozavam sve (osim)do ONCE-a....to je ...pa ne znam.....toliko su me razocharali tim albumom.....da me je sramota da kazem obozavam NW,pogotovo kad mi neko na to odgovori -a to su oni sa onom NEMO pesmom (iako nemam nishta protiv pesme ,imam potiv aluma) svejedno bila Tarjaa ili neka druga ako nastave tim putem ....ja zasigurno necju imati koji bend da volim istim zarom Tarja nije ne zamenljiva...ali pitanje je kako cje se neka druga snacji pod pritiskom stalnog uporedjivanja od strane fanova.....a verujem i od strane benda ....ne zato shto je Tarja bog-zna-kako-dobra-i-ne-zamenljiva....vecj svejedno ona je pevala sve shto su NW radili tokom 10 godina i sada to treba da radi neko drugi... pa ipak ...jedva chekam da chujem neshto novo od njih ...pa da vidim shta cju sa svojom ljubalju prema njima Edited December 17, 2006 by black_widow Quote
RNA Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Ti nisi slusao Tarjin solo album, zar ne? Jok, nisam je voleo ni u Nightmishu, a kamo li sad solo. Mozda cu ga preslusati informacije radi. Quote
Geozee Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Ne znam... ja sam uvek gotivio Tarju. Nego ima li neke novosti o nightwishu? nisu se valjda raspali. Quote
Nightwing Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 ako vidis kako im izgleda default slika na MySpaceu :D samo sto se nisu raspali :D mada Tuomas = NW svi ostali mogu da odu sto se mene tice Quote
DragonHeart Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Neka basista bude lead vocal i stvar rijesena Quote
DragonHeart Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Marco je unio osvezenje u muzici Nightwish-a, tako da bi bilo odlicno da on bude rjesenje na mjestu vokala. Quote
DragonHeart Posted December 17, 2006 Report Posted December 17, 2006 Cisto sumnjam da bi postali Tarot 2. Ali, nema nista od toga da Marco bude lead vocal, zato sto Tuomas hoce opet da dovede pjevaljku... Quote
PlanetHell Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Ne bi bas islo onoliko klavijatura na Marcov hrapav vokal Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Ne bi nista falilo da ima manje klavijatura... Quote
Nightwing Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Pa da Nightmish postane Tarot 2? meni je tarot golo govno ma naci ce oni neku pevaljku.... i ona se nikome nece svidjati jedno............... 3 albuma a onda ce je svi zavoleti Quote
PlanetHell Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Ne bi nista falilo da ima manje klavijatura... To bi bilo kao kada bi rekao da Metallici ne bi falilo nista da imaju manje bubnjeva Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Auh, nisi nasao najsrecniju komparaciju, ali dobro, nema veze. Nightwish jeste dosta baziran na klavijaturama, ali promjena koja bi znacila povlacenje tog instrumenta u drugi plan, po meni, moze znaciti nesto zanimljivo. Quote
black_widow Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 da da bash su oni EMO tekstovi za mushki vokal kao Marcov njaaaaaaaaa ne ne to mora da bude neka chik ja bi volela da dodje neka NE-OBUZDANA po glasu pojavi i ponashanju recimo da posle dobro veche ...recime Beograde ....podrigne u mikrofon Quote
Laura Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Po meni su oni bas super a zavolela sam ih upravo zbog teksrova pesama koje Tarja zna odlicno da otpeva. Quote
DragonHeart Posted December 18, 2006 Report Posted December 18, 2006 Da li to znaci da ih vise neces voljeti, posto je Tarja otisla? Quote
PlanetHell Posted December 18, 2006 Author Report Posted December 18, 2006 Komparacija je upravo ona koju sam zeleo da ostvarim. Oni nikada nece baciti klavijature u stranu jer je klavijaturista frontmen i gazda benda i jer je muzika oduvek bila takva. Uostalom oni prave pesme tako sto prvo Tuomas uradi klavijature i svi ostali prave svoje deonice po tim snimcima. A na sledecem albumu, kao i na prethodnom nece biti mnogo klavijatura, ali ce biti mnogo simf. orkestra. Quote
Recommended Posts