Bride Of Darkness Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Nada umire poslednja... @Black Desire - da nije star 15 godina... Ne vidim zašto bi nečiji staž uticao na to da dodju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Kad bi dosli s Paradise Lost-om, kao sto ce to biti slucaj za turneju po USA... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Eh... to samo sanjam... @Mina - to zavisi od nas... jer mi dovodimo zastarele bendove ovamo... mi smo krivi za to i niko drugi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Kad bi dosli s Paradise Lost-om, kao sto ce to biti slucaj za turneju po USA... Ruku na srce, malo je sramno da Paradise Lost im bude predgrupa. Toumas je kao klinac drkao na njih, a ništa manje ni sad. Samo po sebi je skrnavno da se to tako odigra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Jebiga ali tako je... Nightwish je postao veci bend od njih i imaju vise para... tako da... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ruku na srce, malo je sramno da Paradise Lost im bude predgrupa. Toumas je kao klinac drkao na njih, a ništa manje ni sad. Samo po sebi je skrnavno da se to tako odigra. Tacno je to, ako hocemo realno da gledamo na stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ma... ako dodju zajedno, zabole me ko je na koga drkao... vazno je da ces ih slusati oboje odjednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Mina je imala opservaciju na mjestu, ali neka oni nama dodju, pa cemo sve to ostaviti po strani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Vec smo jedne imali prilike da gledamo... tako da bi bilo bolje da kao predgrupa neko drugi dodje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Neko je imao priliku, neko nije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Vec smo jedne imali prilike da gledamo... tako da bi bilo bolje da kao predgrupa neko drugi dodje... Svakako. I to je dodatni razlog da za Paradise Lost bude ponižavajuće... Nakon, da kažem, svog koncerta, budu pred istom publikom predgupa ( podrška, specijalni gosti, da se izrazim malo ljepše ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Takva je realnost - danas je Nightwish neuporedivo popularniji bend od Paradise Lost, tako da nas sve ovo ne treba cuditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bride Of Darkness Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ili da W.A.S.P. bude predgrupa Type O Negative-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ili da W.A.S.P. bude predgrupa Type O Negative-u. To je tek bruka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Kad prave komercijalniju i hitichniju muziku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonHeart Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Cudo je zenski vokal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Ko je rekao da ne dolaze mladi bendovi? Nightwish je isto toliko "mlad" koliko HammerFall i Evergrey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwing Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nisu pukli bez Tarje Thomas = NW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geozee Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Ma,shalu na stranu,pukli su oni bez Tarje,a ona jadna dobro da je i izdrazala toliko pored njih,mislim shta reci,da li ste gledali DVD? One tamo lujke...svashta rade ... LoL Ma kakva god bila pevachica,teshko da ce nadoknaditi Tarju...I da, kako je moguce da nekome identitet bude sakriven tako dugo,i da CHEMU sve to??? iskreno: Tarja je nishta bez Nightwish-a. Osrednja operska pevacica kak'ih imas gde 'oces. Sad su svi nalozeni da umeju da pevaju, a ona uz to i ne izgleda dovoljno privlacno da bi bila hot stuff, hrana i vreme su je pobedili jos od Wishmaster-a. Snimice dva-tri dosadna albuma koja ce joj pisati neki likovi zeljni slave, producirati neki ostareli otpaci od scene, vozice se na ime Nightwisha jos pet-sest godina i onda ce je zaboraviti, jer nema sta da ponudi. Takodje, Nightwish je svega 50% Nightwish bez Tarje, spoj ta dva je bio ono pravo, ali izdali su puno albuma, ispucali ideje, nakupili love, iskvarili i komercijalizovali i vreme je da se te price privedu kraju. Angels Fall First - simpatican album, Oceanborn - legendaran, savrsen album, Wishmaster - odlican, ali vec primetno komercijalan album, ostalo - sranje. Bas bih voleo da me ovaj novi prijatno iznenadi, but I wouldn't hold my breath waiting for it to happen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Meni se Markov muski vokal bas dopada, volela bih da on preuzme ulogu glavnog vokala, a ta nova pevacica ne sumnjam da ce biti jako privlacna i sexy. @HowlingWind- Tarja se trudi da i van NW uradi nesto, ne ide joj lose, ali sve je to osrednje o donosu na NW. Tacnije, njen muz Marcelo (Argentinac) je za sve zaduzen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turin Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Meni se Markov muski vokal bas dopada, volela bih da on preuzme ulogu glavnog vokala, a ta nova pevacica ne sumnjam da ce biti jako privlacna i sexy. @HowlingWind- Tarja se trudi da i van NW uradi nesto, ne ide joj lose, ali sve je to osrednje o donosu na NW. Tacnije, njen muz Marcelo (Argentinac) je za sve zaduzen. ma normalno, to joj je posao, a treba platiti one bunde i droge :)... jeste, navikne se covek (zenski covek u ovom slucaju) na uspeh, pa grabi kako god ume, medjutim, reci, zar to nije sve na racun stare slave u NW-u? Neko drugi je komponovao muziku, ona je bila frontvumen i vokal, razumno je ocekivati da stvaralastvo benda nece biti nesto ozbiljnije poremeceno njenim odlaskom osim onim kreativnim problemima koje ocigledno imaju na zadnja dva izdanja. Sto se mene tice, nisu trebali da puste onog ushljivca iz Synergy-ja da se toliko razmashe u bendu, umesto da svira svoj instrument (bas?), on hoce i da pise pesme i da peva i ...kush bre! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nemoj biti nepravedan prema coveku, valjda mora da se zna ko je musko, s obzirom da Tuomas nije preterano muzevan. Dobar je matoriu Marko, dobro komunicira sa publikom. Ti pominjes bunde i drogu, ma sta ce zenskoj droga, ali verujem iz licnog iskustva da joj treba mnogo novca za sminku, jer nije lako onako se transformisati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grip Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 hah,mushki iz Nightwisha su nishta drugo nego grupa narkitja koja je pukla bez Tarje,a i Tarja bez njih,nikome nisu dobro doneli,ali mislim da Tarja nece imati nikakvu karijeru bez njih...jadna...uostalom, ne znam ko je gore rekao...mene bash briga kako ona izgleda,da li je debela ili mrshava,vazno je da dobro peva i da je mjuzik dobar,a ovo ostalo (shto ukljuchuje stajling ) je nebitno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 3, 2007 Report Share Posted May 3, 2007 Nightwish nema slab album, a možda ni slabu pesmu. Ono što albumima Century Child i Once daje dodatni kvalitet je Marcov glas. Zato treba i dalje insistirati na toj koncepciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts