Imrahil Posted August 5, 2008 Report Posted August 5, 2008 Jos manje sa Gospodarom Prstenova, kako neki takodje uporedjuju...
Novaliis Posted August 6, 2008 Report Posted August 6, 2008 Jel čitao neko ostale knjige od Marije Semjonove? Čuo sam da je pisala i o Vikinzima..
VANDALICUM Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Hmm, odgledao sam film... Prvi put kad sam ga gledao, utisak je bio ocajan, jer nema veze sa knjigom, a onda sam ga drugi put odgledao "nezavisno" od knjige i posvidjao mi se... Inace, knjiga mi je jedna od omiljenih...
Anja_Crazy_Angel Posted August 11, 2008 Report Posted August 11, 2008 Knjiga je super! Meni je bash drzhala pazhnju
Vuk Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 (edited) Iz koje je godine taj film? Ima li ko torrent? Edited August 12, 2008 by Antares
Nestvarna Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Mogu da ti narezem film ako zelis...
Vuk Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 (edited) skinuh ga bukvalno par dana posle gornjeg posta pomuchio sam se da nadjem titl u svakom sluchaju, hvala inache je film solidan, ali ne mislim da bi ga neko ko nije upoznat sa prichom i knjigama razumeo bash najbolje Edited October 20, 2008 by sǝɹɐ
Nestvarna Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Pre bih rekla da je nama koji smo procitali sva 4 dela nejasno jer je mnogo toga promenjeno u filmu,mada kako drugacije staviti sve u jedan.Mnogo toga je uprosceno,Vukodav gubi na svojim osobinama,Lucezar na neki nacin i nije los, Vinitar je manje-vise neka pateticna seka itd.
Vuk Posted October 21, 2008 Report Posted October 21, 2008 Ja ochigledno nisam u toku. Kad je izashla chetvrta knjiga na nashem, i za koga?
Nestvarna Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Nije izasla na srpskom ali kada sam pricala sa ljudima iz Lagune rekli su za oktobar mada su me tako lagali za 2. i 3. deo ....Moguce da cuvaju za Sajam knjiga.
Imrahil Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 U novom laguninom katalogu stoji najava za cetvrtu knjigu, znaci da ce u "skorije" vreme i izaci
Anja_Crazy_Angel Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Mnogo dobra knjiga. Nisam znala da postoji film. Skidam istog momenta. ^^ Gde da nadjem titl? Ja prochitala prva dva dela, nikako da nadjem vremena za tretji... a kamoli chetvrti.
Kveld Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 upravo chitam prvi deo..e ne da je mocjan ..svidja mi se nelinearno pripovedanje kao i slojevitost relnosti.zhiva bila Semjonova!
Imrahil Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Mnogo dobra knjiga. Nisam znala da postoji film. Skidam istog momenta. ^^ Gde da nadjem titl? Ja prochitala prva dva dela, nikako da nadjem vremena za tretji... a kamoli chetvrti. Ne gledaj film dok ne procitas sve 4 knjige, spojili su ceo serijal u 1 film.
Kveld Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bolje da su lepo podelili u vishe delova, kao Gospodara prestenova..bar 2 dela za 4 knjige..
Anja_Crazy_Angel Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Ne gledaj film dok ne procitas sve 4 knjige, spojili su ceo serijal u 1 film. Primila k' znanju. Samo je pitanje kada cu naci vremena da procitam treci i cetvrti deo... Al dobro, blizi se raspust. ^^ Ima nade.
STARSHOOTER_SUPREME Posted January 30, 2009 Report Posted January 30, 2009 Meni je bre ovaj odnos film/knjiga mnogo bolje uradjen nego gospodar chak sam slicno i zamisljao(nista perverzno) Vukodava
Vuk Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 napokon! hvala na obaveshtenju ishao sam pre par dana do platoa i nisam video nishta novo, zamalo da odustanem od priche, sad sam se obradovao
anon Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Ima li tvoj nik veze sa time shto si pocheo chitati ovu knjigu sundjer bobe kockalone? Nisam znao da ova knjiga ima ovako dosta fanova, odlichna je!
Recommended Posts