Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hmm, odgledao sam film...

Prvi put kad sam ga gledao, utisak je bio ocajan, jer nema veze sa knjigom, a onda sam ga drugi put odgledao "nezavisno" od knjige i posvidjao mi se...

Inace, knjiga mi je jedna od omiljenih...

• 2 months later...
Posted (edited)

skinuh ga bukvalno par dana posle gornjeg posta

pomuchio sam se da nadjem titl :D

u svakom sluchaju, hvala :bigblue:

inache je film solidan, ali ne mislim da bi ga neko ko nije upoznat sa prichom i knjigama razumeo bash najbolje

Edited by sǝɹɐ
Posted

Pre bih rekla da je nama koji smo procitali sva 4 dela nejasno jer je mnogo toga promenjeno u filmu,mada kako drugacije staviti sve u jedan.Mnogo toga je uprosceno,Vukodav gubi na svojim osobinama,Lucezar na neki nacin i nije los, Vinitar je manje-vise neka pateticna seka itd.

Posted

Nije izasla na srpskom ali kada sam pricala sa ljudima iz Lagune rekli su za oktobar mada su me tako lagali za 2. i 3. deo :D....Moguce da cuvaju za Sajam knjiga.

Posted
Mnogo dobra knjiga. Nisam znala da postoji film. Skidam istog momenta. ^^ Gde da nadjem titl? Ja prochitala prva dva dela, nikako da nadjem vremena za tretji... a kamoli chetvrti. :cry:

Ne gledaj film dok ne procitas sve 4 knjige, spojili su ceo serijal u 1 film.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 5 months later...
Posted

napokon!

hvala na obaveshtenju :D

ishao sam pre par dana do platoa i nisam video nishta novo, zamalo da odustanem od priche, sad sam se obradovao

Posted

Ima li tvoj nik veze sa time shto si pocheo chitati ovu knjigu sundjer bobe kockalone? :D

Nisam znao da ova knjiga ima ovako dosta fanova, odlichna je!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...