Old Smuggler Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 AA siso imaš nord lead trojku ! I to od malih nogu a? šta će ti Juno pored toga ... istina nisam ga nikad čuo, jedina analogna sprava koju sam imao prilike da probam je Andromeda ... još uvek se mislim dal je vredno pljačkanja banke ...
Branislav Stankovic Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 Haha, nemam od malih nogu, ali se osecjam kao dete koje se igra kada sviram na njemu ... Andromeda je vredna pljachkanja i Fort Nox-a!
goThic Posted March 6, 2006 Report Posted March 6, 2006 Na prokletoj vojnoj bazi sam,nisam igrao gw vec 2 nedelje i vec kriziram... I miss farming...
Protagonist Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Ja planiram da sada kada dođe keva kući uplatim još jedan mesec WoWa.... mnogo mi se igra opet a bolestan sam i nemam šta da radim
Guest Cyber Mage Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 Ja sam igrao knigts online, Anarchy online, Guild wars ali bukvalno ne prevazidena igra je WoW, jedino je veliki problem mesecno placanje ali vredi, a ko nema para postoje piratski serveri na kojima se moze igrati iako su trenutno veoma ubagovani...
Protagonist Posted March 9, 2006 Report Posted March 9, 2006 Slažem se da je neprevaziđena i zato odoh da se igram
kiki Posted March 25, 2006 Report Posted March 25, 2006 btw ima piratskih wow servera kolko pozelis... jest da baguju, nema puno ljudi... ali je FREE http://www.wowstatus.net/serverlist.php
Protagonist Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Nije to to.... a jebenih 12 evra mogu nekako da odvojim za wow... da ne potrošim na to potrošio bi na neku drugu glupost tako da Malopre sam sa ortakom gankova alijansu, mmmmm
Lucio Holocausto Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ova nije losha... evo linka http://www.flyff.gpotato.com/ pa skinite, igra je totalno free, i za download i za igranje... Zabavna je, radjena u manga stilu...
goThic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Ova nije losha... evo linka http://www.flyff.gpotato.com/ pa skinite, igra je totalno free, i za download i za igranje... Zabavna je, radjena u manga stilu... heh, ovo simpaticno izgleda, moracu da je skinem...
blacksmith Posted April 16, 2006 Report Posted April 16, 2006 mislim da je knight online definitivno najbolji besplatan mmorpg... grafika moze da prodje, bolja je od ostalih, a kazu i da je najmanje izbagovana... a izbagovana je prilicno, engine joj je izbagovan sam po sebi... nije los knight, mada shvatio sam da je glupo igrati te besplatne mmorpgove iz prostog razloga sto uvek imas neke likove koji placaju neke privilegije u tim besplatnim igrama, i protiv njih bukvalno nemozes da igras...tako da je to sranje...
Guest Dark Knight Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 (edited) Dao mi ortak da probam "SilkRoad online"...Igra je zestoko SRANJE!!! A dok mi je davao lik kaze:evo ti brate ovo ti je bolje of Guild Wars" Edited April 17, 2006 by Dark Knight
blacksmith Posted April 17, 2006 Report Posted April 17, 2006 ne mogu da verujem da je bas toliko sranje... nemoze se naravno ocekivati da je bolja od guild warsa, pre svega jer je silk road besplatan...ja sam skino sa neta silkroads ali nije teo nesto da radi... a prica se da je kao mozda najbolji free mmorpg...
Guest Dark Knight Posted April 18, 2006 Report Posted April 18, 2006 ne mogu da verujem da je bas toliko sranje... Believe it ... ma salim se...ima igra i dobrih strana kao npr. grafika...nisam ni ocekivao da budeo kao WoW,Guild i E2...ali posle igranja ovih tri SR mi je tako delovao..bedno..nedoradjeno...a stalno mi se u toku igranja cini kako se programeri nisu uopste trudili...al dobro to je moj licni ukus ...ima ljudi koji govore da je bolje i od WoW-a
darijus Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 koliko ja nesto kopah... EVE obara rekorde po istovremenoj igranosti... a i deluje mega-interesantno...besplatno se skida...a onda placa otvaranje i odrzavanje akaunta... nisam jos igrao...tek je skinuo... ej...26 000 ljudi na istoj mapi...(istom univerzumu)...
SATAN-iz Batajnice Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 http://www.planeshift.it/ Sacu da probam pa da javim kako radi...
voodoo_ Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Čuh da je tu grindovanje pacova gore nego u WoW-u...
Giga Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Samo Guild Wars i Planetside! Guild Wars nije mmorpg.
Anоnymous Posted December 23, 2006 Report Posted December 23, 2006 ne mogu da verujem da je bas toliko sranje... nemoze se naravno ocekivati da je bolja od guild warsa, pre svega jer je silk road besplatan...ja sam skino sa neta silkroads ali nije teo nesto da radi... a prica se da je kao mozda najbolji free mmorpg... Probaj odavde: http://joymaxfull.nefficient.com/joymax/SR...icial_v1.02.exe
CorpseCamper Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 ovako...gw je shit pazi SHIT za WoW...ne znam koliko vas je igralo na legalnim serverima...ni koliko vas je svelo Saphiriona na 32%, downed ragna, nef, ony, svi outdoor bossevi, i aq40 do twinsa...sve dok je neko u igraoni i gleda ostale kako igraju ne mozhe da zna ishta o ovoj igri i da sere kako je rat grind najzastupljeniji tu...mrzi me da qcam sad al WoW nemojte da poredite sa ostalim igrama sve su under power...wow je savrshenstvo!!
voodoo_ Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 (edited) WoW je čista glupost, mogu da potpišem bilo kad. Brat to delje svaki dan, gluplju igru nisam video u životu. Ideš i igraš neke glupe kvestove u fazonu "idi skupi 10 creva od medveda", pa onda se sat ipo skupljaju za instancu, pa tri sata instanca, pa onda opet malo glupih kvestova i tako do beskonačnosti. Edited January 26, 2007 by voodoo_nbgd
Anоnymous Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 WoW je čista glupost, mogu da potpišem bilo kad. Brat to delje svaki dan, gluplju igru nisam video u životu. Ideš i igraš neke glupe kvestove u fazonu "idi skupi 10 creva od medveda", pa onda se sat ipo skupljaju za instancu, pa tri sata instanca, pa onda opet malo glupih kvestova i tako do beskonačnosti. U potpunosti se slažem.
CorpseCamper Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 WoW je čista glupost, mogu da potpišem bilo kad. Brat to delje svaki dan, gluplju igru nisam video u životu. Ideš i igraš neke glupe kvestove u fazonu "idi skupi 10 creva od medveda", pa onda se sat ipo skupljaju za instancu, pa tri sata instanca, pa onda opet malo glupih kvestova i tako do beskonačnosti. to je grind...to nije wow...raidovi su wow sve ostalo jeste besmisleno
Recommended Posts