gruban Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 doslo je na red da priznate kad ste plakali.... licno: kad je Bambiju mama umrla (DAMN YOU WALT DISNEY) i iz T2 kad Arnnie skonta da je najbolje da se unisti, pa se spusti u onaj shit... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 svih sat i po kada je potanjao Titanik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Šta je toliko tužno u Bambiju kada je lik prestao da crta košutu? Bez naročitog redosleda: Boromirova smrt u Fellowship of the ring Kraj filma "Seven" odnosno scena kada Mills saznaje šta je u kutiji Kraj filma "Message in a bottle" odnosno kada ona čita pismo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Boromirova smrt u Fellowship of the ring Šta je toliko tužno u Bambiju kada je lik prestao da crta košutu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AINE Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 (edited) Ja sam plakala kada je malom stopalu umrla mama, tj. preplakala sam ceo crtani film,valjda je malo stopalo,ne secam se, davno je to bilo..... Edited July 8, 2005 by AINE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 8, 2005 Author Report Share Posted July 8, 2005 jel vidite bezosecajni BASTARDS...BAMBI je tuga!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Da li bi plakao kada bi ti Bambi došao i rekao ti,kroz suzne okice "pomozi mi....."? Ja ne bi. Imam jelena koji priča! Obogatiću se! Zezam se. Zaista je tužno. Ali ipak,to je crtani film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 moj jedan jaran je gledao ravno 50 puta titanik, i svaki put pripremi sebi maramica kilo.. cim film krene - taj se izbezumi od cmizdrenja tuzna mi je scena kad mali anakin odlazi od majke (star wars) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michelle Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 U Dambu, kad mu je mama u "zatvoru" U crtanom A Fox and the hound kad se na kraju crtanog, kad se rastanu cuju njihovi glasovi iz detinjstva gde obecavaju jedno drugom da ce biti prijatelji za ceo zivot (ta me ubija) Orkanski visovi, kad Hitklif dolazi na Ketrininu samrtnu postelju i kad mu ujutro na vresistu Neli govori da je umrla. Engleski Pacijent- brojne scene, a narocito ona gde se napije pa pravi budalu od sebe Tombstone - Kad Doc Holiday lezi pred smrt u bolnici i pre toga, pre obracun Doca i Ringa kad pricaju Wyatt i Doc a ovaj je u krevetu. Good Will Hunting- Kada Ben Aflek objasnjava Met Dejmonu da treba da napusti takav zivot. Za sada toliko... Inace me je nevidjeno lako ganuti filmom u koji se uzivim... U TV serijama (kada treba prvi put da ubiju Cyrilla O'Rileya ubila sma se placuci) i crtacima da ne pricam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Косати Ћелавац Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 nikad.... nikad ne plačem osim ako ne dobijem batina od ćaleta, što se nije desilo nekih 10-12 godina... mada me je dirnula jedna glupa scena iz filma bob tim sa Jamajke, kad im na kraju oni likovi pomažu da nose bob preko cilja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondie Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 e da.. ta scena s doc holidejom je ubistvo.. inace, ja ne volim da placem. pogotovo ne za filmove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Man without a face sa Mel Gibsonom kada onaj klinac prima diplomu i vidi Gibsona u daljini i konachno ga prepoznaje T2 kad se Shvarci spushta u ono rastopljeno gvozhdje Perfect Storm I'll be a sleep and all the sudden there he is, that big smile. You know that smile, and I say hey Bobby where you been, but he won't tell me, he just smiles and says remember Christina I'll always love you, I loved you the moment I saw you, I love you now, and I love you forever. There's no goodbyes, there's only love Christina only love. Then he's gone. But he's always happy when he goes so I know he's got to be ok absolutely ok. Braveheart na kraju kada Gibson viche FREEEEEEDOOOM Black Hawk Down-scena na kraju film kada se Hartnet u onom hangaru okruzhen mrtvachkim sanducima oprashta pd onog poginulog ortaka Saving Private Ryan- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovar Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 film noc na zemlji. druga (new york, taksista istocni nemac bivsi cirkuski klovn i gangsta camuga) treca (paris, crnja taksista i slepa devojka) i peta prica (helsinki, tri pijanca i tuzni smoreni taksista). narocito poslednja prica. odsekao sam se kad sam je prvi put gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Good Will Hunting- Kada Ben Aflek objasnjava Met Dejmonu da treba da napusti takav zivot. Najeziosam se kad sam procitao. Stvarno je taj deo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goxy Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Poslednja oaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Forest Gump, kada on stoji na ženiniom grobu sa sinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scum Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 ima ona jedna scena u domacem "ubistvo sa predumisljajem" (ili tako nesto) kad branka katic pronalazi grob nebojse glogovca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenda Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Ja sam plakala kada je malom stopalu umrla mama, tj. preplakala sam ceo crtani film,valjda je malo stopalo,ne secam se, davno je to bilo..... Eeee. da... Uzasno tuzan crtac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Forest Gump, kada on stoji na ženiniom grobu sa sinom. takodje Zatim bilo koje scene sa kucicima gde ih ubijaju ili ih operisu i tako to..raspadnem se svaki put... Black Hawk Down,Saving Private Ryan.... Band Of Brothers zaboravih koja scena al znam da sam se jedva uzdrzala da ne cvilim pred drustvom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Brown Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Placem na mnogo filmova i crtaca.Placem i kada su tuzni,ali i kada nisu.... Najvise sam plakala tokom poslednjih scena iz filma ''Kraljica Margo''.Bregina muzikica i tuzna scena su me rasplakali. Plakala sam kada sam gledala ''Razum i osecajnost'' kada Edvard i Eleonor pricaju,pred kraj,kada ona misli da je on ozenio Lusi.... Od crtaca sam ubedljivo najvise plakala na ''Malu sirenu'',sam kraj.... Plakala sam jer ona ostavlja svog tatu. Ah,da......Umalo da zaboravim.....Placem i na ''The Crow'',ali sada sve manje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunja Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 bambi, i zemlja pre nastanka vremena (ono sa dinosaursima) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Stradanje Isusovo.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Kad Tom Henks u Spasavanju Redova Rajana na kraju gine i kaze rajanu "Earn this!!!". Znaci svaki put placem kad gledam film I scena u Kumu 3 kada Al Pacino na kraju filma umire veoma tuzne scene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikkah_Pickkah Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Moulin Rouge - kraj filma, kada Satin (Nikol Kidman) umire HAIR - naravno, kraj filma, kada ide let the sunshine Velvet Goldmine - kada Jack Fairy peva a pojavljuju se slike ovih ostalih na zavesi iza njega Sleepers - Kad Al Pacino lazno svedoci.. jbt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Косати Ћелавац Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Braveheart na kraju kada Gibson viche FREEEEEEDOOOM Ovo bi bilo dirljivo da nije tako jeftina fora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts