gruban Posted March 31, 2006 Author Report Share Posted March 31, 2006 jel' cemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 pa, onako... mislim kjut su svi likovi... i onako ceo film je kjut, ali traje 80 minuta i nema neku radnju, a nema ni kraj... a i izasao je on i na DVD-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 ima ih mnogo.. npr. Forrest Gump (1994) - ceo film... mnogo mi zao coveka... posebno ljubavisanje njegovo.. i kad mu ona bitch slama srce... Titanik?! Mada mozda ipak ovo - Armaggeddon (1998), scena kada Bruce Willis odlucuje da ostane na kometi... i da pogine radi visih ciljeva.. a dole Liv place i gleda u ekran.. kao i u spotu za I don't wanna miss a thing.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doug Bradley Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 scena kada Bruce Willis odlucuje da ostane na kometi... i da pogine radi visih ciljeva.. a dole Liv place i gleda u ekran.. kao i u spotu za I don't wanna miss a thing.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Mada mozda ipak ovo - Armaggeddon (1998), scena kada Bruce Willis odlucuje da ostane na kometi... i da pogine radi visih ciljeva.. a dole Liv place i gleda u ekran.. kao i u spotu za I don't wanna miss a thing.. najbednija tuzna scenau najbednijem mass destruction filmu... ali to je samo moje misljenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly ~snowidija~ Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Titanik kad oni svirachi sviraju dok brod tone, kad kapetan prolazi pored one zhene sa bebom inache...ja veoooma chesto plachem dok gledam filmove...chak i ako je komedija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OCTOJA Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 najbednija tuzna scenau najbednijem mass destruction filmu... ali to je samo moje misljenje... totalno se slazem. gledati Bena Assflecka kako cmizdri je vise nego smesno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Titanic is a pussy film Mene vishe pogadja Man On The Moon npr nego takvi soppy filmovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 nije da nesto volim "gospodare prstenova" niti mi je ovo najtuznija scena...al! mislim da mi je bilo zao kad je gandalf pao u onu planinu ja mislim da je to prvi deo....znam sta se sad pomislja nalozena klinka na te bajkovite i power gluposti al zar vas nije dirnulo? ahahahahahahahaha nije ni mene:)))) kako sam zlobna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 U KINA STIZE BAMBI 2!!! GADOVI SU NAPRAVILI 40ak GODINA PAUZE DA SE POMIRIMO SA CINJENICOM DA JE BAMBIJEVA MAMA STVARNO MRTVA I VIDI TI SAD OVO!!!! BASTARDS! upravo sam htela da napisem da cu zadaviti onog ko postuje da je najtuznija scena kad bambiju umre mama ne, ja nisam plakala je je bambiju umrla mama! zar me to cini bezosecajnom kuckom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ne zato to uopste neko uzima za tuznu scenu???!!!ja se toga posledje secam iz bambija... tuznije je kada simbi umire tata (mustafa...e se tako zove ) iz lion kinga zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Bambiju je umrla mama ? Inache ne znam dal sam napisao ali kraj filma terminator II(moj om film) je tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 Bambiju je umrla mama ? Znaci uopste me ne bi cudilo da to nisi znao do sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 koji ste vi........ pa cujem ima drugi deo...mozda naprave nesto morbidno kao tipa da se mama bambijeva vrati kao bambi-zombi (cak se i rimuje ) i da ih sve pobije... ako su decica mogla da gledaju 3. deo gospodara i pri tome da ometaju(tipa: a mama,mama sta ovaj cika hoce sa frodom??) onda mogu da gledaju i psiho triler drugog dela bambija kako ga ja zamisljam:))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ne zato to uopste neko uzima za tuznu scenu???!!!ja se toga posledje secam iz bambija... tuznije je kada simbi umire tata (mustafa...e se tako zove ) iz lion kinga zar ne? Slazem se Bambijeva mama umre odmah na pocetku, a Simbin tata nesto kasnije, kada se vec vezes za lika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шмизла Posted April 2, 2006 Report Share Posted April 2, 2006 ali mama je ipak mama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Po cemu je tuznija mama od tate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Livia Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Man on the moon kad shvati da onaj lik na kraju sto satro leci vara. Let iznad kukavicjeg gnezda-kraj Patch Adams kad drzi govor u sudnici Kosa-kad Berger ulazi u avion ... i jos 3909 drugih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archibald Reiss Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 totalno se slazem. gledati Bena Assflecka kako cmizdri je vise nego smesno pa on i jeste trash, al' BruTca Filis i Liva Tajciler su nesto drugo... A i sto volim taj fazon - sve sto je poznato je sranje... pa i za filmove.. underground forever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 ali mama je ipak mama kosuta uvijek prije lava!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Slazem se Bambijeva mama umre odmah na pocetku, a Simbin tata nesto kasnije, kada se vec vezes za lika tako je!meni je bilo uzasno lose zbog toga...... nego za ono dal je gore mama ili tata ako umre...mislim da u crtacima nije do toga...ja vise volim lavove pa i da umre tata zalije ce mi biti nego da umre mama pa cak i bambiju.i ponavljam zasto je ta scena uopste tuzna??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flight_Of_Icarus Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Zato sto je malom lanetu umrla mama. Ne znam sta tu nije jasno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izzy_87 Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Ja kad sam bio mali nisam ni izvalio da su Bambiju ubili kevu... mislio sam da su se razišli pošto su počeli oni lovci da ih jure...... Sad sam se setio priče kada je moja keva bila mala..... u to vreme su crtaće puštali u bioskopima, pa kada je ona otišla sa svojom sestrom i ćaletom (mojim dedom), nije mogla više da gleda kada su ubili Bambijevu kevu pa je plačući istrčala napolje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti.Maj Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Kada u crtanom filmu zasnovanom po istoimenoj prici H. K. Andersena djevojcica sa sibicama ostaje bez svoje poslednje sibice i umire u kandzama hladne i surove zime.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neiskvarena Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ja kad sam bio mali nisam ni izvalio da su Bambiju ubili kevu... mislio sam da su se razišli pošto su počeli oni lovci da ih jure...... Sad sam se setio priče kada je moja keva bila mala..... u to vreme su crtaće puštali u bioskopima, pa kada je ona otišla sa svojom sestrom i ćaletom (mojim dedom), nije mogla više da gleda kada su ubili Bambijevu kevu pa je plačući istrčala napolje. izgleda da je tvoja mama bila vise okruzena realnim svetom nego ti nego sta je bilo kad si otkrio istinu??zar nije jos vise bolelo?) devojcica sa sibicama?pa da jeste tuzno ali koliko sam takvih istinitih knjiga i filmova odgledala otupela sam na osecajnost i tugu.postalo mi je svakidasnje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts