Elvis Posted January 14, 2007 Report Posted January 14, 2007 А да ли треба поменути и крај филма Балкан Експрес када Попај погине у чамцу док прича малој девојчици причу. А о Небеској удици и да не говоримо. Само стране филмове помињете, страшно. Quote
IRA Posted January 15, 2007 Report Posted January 15, 2007 Veci deo domaceg filma Tamna je noc... Posebno deo kad on dolazi iz rata pravo na sestrinu svadbu... Quote
Anarki StarScream Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 Zelena Milja definitivno kada odvedu Dzona ( Crnac, ako neko ne zna ) na elektricnu stolicu ... tako jebeno bolna scena ... i kada ga pita da li zeli da ga pusti ... film je takva jebena ne pravda ... i to tako boli. Quote
Turin Posted January 19, 2007 Report Posted January 19, 2007 U Clerksima kad onaj cika umre sa kitom u ruci na solji. Quote
Epona Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Ima mnogo tuznih scena, ali meni se po glavi vrti ona iz Engleskog pacijenta, na kraju filma! Quote
Ketty Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 Meni je uzasno tuzna scena u filmu ''Otac na sluzbenom putu'' kad Malikova drugarica umire i pita ga ''Je l' me volis'' a on njoj kaze ''Vise nego sebe''... Quote
anelej Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 verovano je spominjana ali kako ima previse strana za citanje ne znam sve u svemu Brave Heart i na kraju "freedom" mozda je cak i klise ali toliko puta mi je bilo tesko dok na kraju nisam oguglala i sad mi je scena ko i svaka druga Quote
Anоnymous Posted February 12, 2007 Report Posted February 12, 2007 Shichinin no Samurai. Kada Kikuchiyo pogine. Takva gotiva od lika... Toshirô Mifune je legenda. To je jedan od razloga zašto više gotivim Yojimbo-a. Mada su mi oba filma veoma draga. <3 Quote
Nightwing Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 kraj supermana 4 kad superman kaze lutoru - see you in 20 brate...i proslo je 20 godina do sledeceg filma :S jadan reeve Quote
М Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 kad je Bambiju mama umrla Nisam plako al sam se skenjo ko nikad ranije/kasnije Quote
woman_of_dark_desires Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Engleski Pacijent-Kada glavni glumac pronalazi svoju curu mrtvu u pecini gde je je ostavio da ga ceka dok no dadje pomoc Zelena Milja-Kada izvrsavaju smrtnu kaznu coveku sa nadprirodnim mocima koji u stvari nije kriv za ubistvo za koje je optuzen Ima jos ali mi trenutno nista ne pada na pamet... Quote
mara! Posted February 16, 2007 Report Posted February 16, 2007 Kosa, kad stoje na groblju i pevaju Let the sunshine in... Quote
Layla Posted February 18, 2007 Report Posted February 18, 2007 Druga polovina Sibirskog berberina (tj.poslednjih sat i po)... Posebno scena sa drugovima koji pevaju na stanici... SMRT!!! 3 dana sam plakala... Jebem ti Ruse Quote
Господин Граул Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 Meni je najtuznija scena u Ren and Stimpyju, kad ih uhvati onaj sivonja i pocne da im oblasnjava da su lezilebovici i pokaze im svoje hrapave i zuljevite ruke i kaze : OVO SU RUKE RADNIKA!!! Tad sam zaplakao , posle moje prve trece smene u pekari... kolko je zivot tezak jebote otac! :cry: Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 kad je Froda zavio pauk u mrezu Quote
Anоnymous Posted March 2, 2007 Report Posted March 2, 2007 Meni je najtuznija scena u Ren and Stimpyju, kad ih uhvati onaj sivonja i pocne da im oblasnjava da su lezilebovici i pokaze im svoje hrapave i zuljevite ruke i kaze : OVO SU RUKE RADNIKA!!! Tad sam zaplakao , posle moje prve trece smene u pekari... kolko je zivot tezak jebote otac! :cry: Win. Quote
Minerva_SD Posted March 6, 2007 Report Posted March 6, 2007 Najtuznija scena: iz poslednjeg dela "Osmog putnika" kad Sigurni Viver ubije cudoviste. A ono je samo nju volelo i slusalo... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 kad Conanu roknu kevu, na uvodu filma Conan Quote
marcoman Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 E, da, ta je stvarno tuga. Za bambijevu mamu se nesto ne secam ali sad kad procitam prozima me jeza Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 ma bre kakav bambi. on je slaba zivotinja i nije mi zao. da je nisu ubili pojeli bi je medvedi tuznije od toga je lion king, kad mu krdo nekih sranja na najbrutalniji moguci nacin pragazi dzigericu Quote
vampirburnedbythesun Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Definitivno u Zivot je lep, kada Ga odvode na straljanje, a on i dalje zbog sina glumi da je sve to igrica..... strashno... fenomenalan film... a kad vec prichate o diznijevim crtacima, ja sam uvek plakaja kad Dambu zatvore mamu i kad on ide da je poseti!!!! Quote
MC Hammer Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Meni je najtužnije kada u Zelenoj Milji (Green Mile) vode John Koffi-ja na pogubljenje... Quote
K1nG5L0rdDemonSatanHeavy Posted March 7, 2007 Report Posted March 7, 2007 Definitivno u Zivot je lep, kada Ga odvode na straljanje, a on i dalje zbog sina glumi da je sve to igrica..... strashno... fenomenalan film... a kad vec prichate o diznijevim crtacima, ja sam uvek plakaja kad Dambu zatvore mamu i kad on ide da je poseti!!!! bas mi je zasto jednog jevreja vode na mucenje. smrc Quote
mina. Posted March 8, 2007 Report Posted March 8, 2007 Disney... Kad Mufasa umre u stampedu i kad mu pridje Simba i onako ga gleda i gurka shapom i kaze "Dad... Dad?" Quote
Recommended Posts